.⦁✤ طرح پروفایل عاشورایی محرم 91 ✤⦁. پـــایـــان نظرسنجی

تب‌های اولیه

57 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
با تشکر از مدیر محترم فنی
سرکار ماهمون اسم شما هم به نظرسنجی اضافه شد ، البته با سه روز تاخیر

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
با تشکر از جناب مدیرفنی
متاسفانه به علت اینکه شخصی با تعداد زیادی آیدی جدید قصد خراب کردن نظرسنجی را داشت رای های داده شده توسط ایشون حذف شد
یاعلی

[="Tahoma"][="Navy"]سلام
از این به بعد شرکت در نظرسنجی ها با ارسال حداقل 10 پست مفید در انجمن ممکن میباشد
:Gol:
[/]

[="Tahoma"][="Navy"]لینک دوستان شرکت کننده در نظر سنجی افزوده شد تا بهتر مشخص باشه و تغییرات نهایی انجام شد
یه پیشنهاد بعد از نظر سنجی یا یه وقتی نقد هم بشه خوبه
مثلا من دیدم طرح ها به دلیل عدم آشنایی گاهی ناقص نمایش داده میشد یا در پشت پروفایل ها بود یا عکس ها انتخابی ...
:Gol:
[/]

[="DarkSlateGray"]سلام مدیران و مسئولین محترم

نمی دونم چطور بگم ولی واقعا شرمنده شدم.اصلا دلم نمی خواست روند نرمال سایت (اونم هم بخاطر من) تغییر کنه. چون کم کاری ای از طرف شما نبود که بخواین جبران کنین,کم توجهی خودم بوده

برای پروفایلم هم خیلی زحمت نکشیده بودم چون هم دایال آپ دارم و هم هنوز چشمم به سایت و تنظیماتش آشنا نیست.فقط برام جای سوال بود که متنبه شدم راضی به این اعمال تغییر نبودم و نیستم

کاری از دستم بر نمیاد سعی میکنم انشالله از اسفند ماه(که وقتم آزاد میشه) فعالیت مفید داشته باشم تا بتونم به انجمن اسک دین درحد سواد و توانم کمک کنم.

امشب آخرین شب عزای امام حسین(ع) در دهه ی دوم محرم هست...دعای خیر من حقیر بدرقه ی راه تمامی خادمین اهل بیت (ع) و شهدا بویژه فروم اسک دین و مسئولین مومن و زحمت کش و دلسوز ش:Gol:[/]

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
عرض خسته نباشید خدمت تمام دوستانی که در مسابقه معنوی سیاهپوش کردن پروفایل ها شرکت کردند و یک تشکر ویژه از کاربران محترمی که با رأی دادن به این پروفایل ها در اجر معنوی این دوستان شریک شدند.

تمامی دوستان که در این طرح شرکت کردند ، چه اونهایی که نامشون در نظر سنجی بود و چه دوستانی که نخواستند در نظر سنجی شرکت کنند ، همگی زحمت زیادی کشیده بودند و همه طرحها در نوع خود زیبا و قابل تحسین بودند ولی چون اساس هر نظر سنجی ای ، سلیقه و خواست کاربران هست، لذا نتیجه این نظرات بر مبنای امتیازی که هر پروفایل کسب کرده به ترتیب زیر است

نیایش - 13
سید رضوی - 12
مهر آوا - 12
مشکاة - 9
po0neh - 8
TAHOOR - 8
قاصدک - 7
Maneli - 7
maryam - 7
خار مغیلان - 6
Anoushiravan - 6
یاعزیز زهرا - 5
bina88 - 5
friend - 5
صبا313 - 4
فیلسوف معاصر - 3
مهربانی - 3
هست هستی - 3
ماهمون - 1

شرکت در مسابقه ای که هدف از برگزاری و شرکت در آن جز شور حسینی نیست با هیچ مقیاس مادی ای سنجیده نمیشه
انشاءالله که این دوستان اجر خودشون رو از صاحبان اصلی این طرح بگیرند
التماس دعا
یاعلی:Gol: