جمع بندی چگونه می توانم مانع جدایی پدر و مادرم بشوم؟

تب‌های اولیه

11 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
چگونه می توانم مانع جدایی پدر و مادرم بشوم؟
سلام علیکم نیاز به راهنمایی دارم  لطفا مرا راهنمایی کنید دختری هستم  13 ساله کلاس هشتم شیعه شیراز محصل مشکل: تو خونه آرامش نداریم. تا چند وقت پیش همه چی خوب بود ولی دو روز پیش مامان و بابام دعواشون شد. الان مامانم درخواست طلاق داده. می‌خوام یک طوری همه چی به حالت اول برگرده لطفاً کمکم کنید من چطور می تونم کمک کنم اوضاع برگرده مثل قبل تا دیر نشده
با نام و یاد دوست         کارشناس بحث: استاد همدل
در ابتدا از شنیدن داستان زندگی تان و دعواها و مشاجرات پدر و مادرتان که آنها را در آستانه طلاق و جدایی قرار داده است از متأثر شدیم. اگرچه درک حال و روزی که شما و بقیه فرزندان دارید برای ما سخت و دشوار نیست، ولی برای شما که از نزدیک این گونه ناملایمات را مشاهده کرده­اید و با جسم و جان­تان آن را لمس نموده اید، طبیعتاً خیلی دردناک و زجرآور بوده است که ما توان درک کامل آن را نداریم؛ به هر حال امیدواریم این واقعه ختم به خیر شود و آرامش به زندگی شما و پدر و مادرتان برگردد.
  شکی در این نیست که دعواها و مشاجرات سبب کینه و کدورت و سردی روابط بین همسران می گردد و اگر طولانی شود و اختلافات حل نشود و کینه و کدورت ها روی هم تلنبار گردد، طبیعتاً با وجود اختلافات عمیق و کینه و کدورت های کهنه هیچ بعید نیست که همسران تصمیم به جدایی و طلاق بگیرند و تصمیم خود را عملی کنند.  
شما هم اگر قصد اصلاح روابط پدر و مادرتان را دارید، باید بدانید که آشتی دادن آنها بدون حل ریشه ای اختلافات عملاً کارآیی لازم را ندارد؛ بنابراین اگر در صدد حل اساسی مشکل و رفع دعواها و مشاجرات پدر و مادرتان هستید بهترین کمکی که شما می توانید انجام دهید ارجاع پدر و مادرتان به مراکز مشاوره ای و خدمات روانشناختی معتبر تا زمینه برای طرح مشکل و گفتگو با خانواده درمانگران، زوج درمانگران، مشاوران و روانشناسان باتجربه فراهم گردد و مشکل آنها به صورت ریشه ای حل شود.
  شما و سایر اعضای خانواده می توانید به بهانه و ترفندهای مختلف چنین فرصتی را برای پدر و مادر خویش فراهم کنید تا آنها در جلسات مشاوره برای حل مشکلات شان حضور پیدا کنند و بدین وسیله راهی برای همدلی و رفع اختلافات پیدا کنند.  
  اگر بستگان تان نیز در جریان اختلافات پدر و مادرتان قرار دارند، از ظرفیت و توان آنها خصوصاً بزرگان فامیل و کسانی که پدر و مادرتان از آنها حرف شنوی دارند نیز برای صلح و آشتی و نیز ارجاع پدر و مادرتان به مراکز مشاوره ای و استفاده از خدمات مشاوره ای برای حل مشکل و رفع اختلافات می توانید استفاده کنید.
همچنین می توانید پدر و مادرتان را با مراکز مشاوره ای که خدمات غیرحضوری(تلفنی، مکاتبه ای، آنلاین و آفلاین) مشاوره ای به مردم ارائه می دهند، آشنا گردانید تا راهی برای حل مشکل آنها و برگشتن صفا و صمیمیت به زندگی شان فراهم گردد.   در حال حاضر، چندین مرکز معتبر در سطح کشور ایران به این مهم می‌پردازند که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره می‌کنیم:  
  1. سامانه تلفنی «096400» مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم.
  2. سامانه پاسخگویی آنلاین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به آدرس: http://javab.ir/09640
  3. انجمن های گفتگوی دینی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به آدرس: http://www.askdin.com
  4. مجموعه سايت‌هاي «پرسمان دانشجويي» وابسته به اداره مشاوره نهاد رهبري در دانشگاها به آدرس: www.porsemani.ir
  5. سایت «مرکز مطالعات و پاسخگويي به شبهات» وابسته به حوزه علمیه قم به آدرس: www.andisheqom.com
  6. مرکز مشاوره بهزیستی، تلفن تماس: 1480
 سلام علیکم ممنون از راهنمایتون  مرکز مشاوره بهزیستی، تلفن تماس: 1480 نیاز به پیش شماره دارد ؟برا کدام شهر هست ؟
سیصدوسیزده said in  سلام علیکم
 سلام علیکم ممنون از راهنمایتون  مرکز مشاوره بهزیستی، تلفن تماس: 1480 نیاز به پیش شماره دارد ؟برا کدام شهر هست ؟
  مرکز صدای مشاور 1480 وابسته به سازمان بهزیستی است که کارشناسان متخصص به صورت رایگان پشت این خط در حوزه های مختلف، به مردم خدمات مشاوره ای ارائه می دهند. این خط قبلاً 148 بود که بعدها یک صفر بدان اضافه شده و در همه مراکز استان ها دایر بوده و نیاز به هیچ پیش شماره ای ندارد.
جمع بندی   پرسش: دختری سیزده ساله و کلاس هشتم هستم؛ در خانه آرامش نداریم. تا چند وقت پیش همه چی خوب بود، ولی دو روز پیش مامان و بابام دعواشون شد. الان مامانم درخواست طلاق داده. می خواهم یک طوری همه چی به حالت اول برگرده لطفاً کمکم کنید؟ من چطور می توانم تا دیر نشده کمک کنم تا اوضاع برگرده و مثل قبل بشه؟   پاسخ: در ابتدا از شنیدن داستان زندگی تان و اینکه شاهد دعواها و مشاجرات پدر و مادرتان هستید که آنها را در آستانۀ طلاق و جدایی قرار داده، بسیار متأثر شدیم.   اگرچه درک حال و روزی که شما و سایر اعضای خانواده دارید برای ما سخت و دشوار نیست، ولی برای شما که از نزدیک این گونه ناملایمات را مشاهده کرده ­اید و با جسم و جان ­تان آن را لمس نموده اید، طبیعتاً خیلی دردناک و زجرآور بوده که ما توان درک کامل آن را نداریم؛ به هر حال امیدواریم این واقعه ختم به خیر شود و آرامش به زندگی شما و پدر و مادرتان برگردد.   شکی در این نیست که بروز اختلافات، دعواها و مشاجرات سبب پیدایش کینه و کدورت و سردی روابط بین همسران می گردد و اگر بر شدت آن افزوده گردد، مشاجرات طولانی شود، اختلافات حل نشود و کینه و کدورت ها روی هم تلنبار گردد، طبیعتاً با وجود اختلافات عمیق و کینه و کدورت های کهنه و قدیمی هیچ بعید نیست که همسران نهایتاً تصمیم به جدایی و طلاق بگیرند و حتی تصمیم خود را عملی نمایند؛ از این روی باید تا دیر نشده در فکر چاره بود و برای کمک به حل اختلافات همسران اقدام نمود.   شما هم اگر قصد اصلاح روابط پدر و مادرتان و کاهش اختلافات آنان را دارید، باید بدانید که آشتی دادن آنها بدون حل ریشه ای اختلافات آنان عملاً کارآیی لازم را ندارد؛ بنابراین اگر در صدد حل اساسی مشکل و رفع دعواها و مشاجرات پدر و مادرتان هستید بهترین کمکی که شما می توانید در این مقطع کنونی انجام دهید ارجاع پدر و مادرتان به مراکز مشاوره ای و خدمات روانشناختی معتبر است تا زمینه برای طرح مشکل و گفتگو با خانواده درمانگران، زوج درمانگران، مشاوران و روانشناسان باتجربه فراهم گردد و مشکل پدر و مادرتان به کمک متخصصان به خوبی بررسی و به صورت ریشه ای حل شود.   شما و سایر اعضای خانواده می توانید به بهانه و ترفندهای مختلف چنین فرصتی را برای پدر و مادرتان فراهم کنید تا آنها در جلسات مشاوره برای حل مشکلات شان حضور پیدا کنند و بدین وسیله راهی برای همدلی و رفع اختلافات و تعارضات پیدا کنند.   اگر بستگان و دیگران نیز در جریان اختلافات پدر و مادرتان قرار دارند می توانید ، از ظرفیت و توان آنها خصوصاً بزرگان فامیل و غیرفامیل و کسانی که پدر و مادرتان از آنها حرف شنوی دارند نیز برای ایجاد صلح و آشتی و نیز ارجاع پدر و مادرتان به مراکز مشاوره ای و استفاده از خدمات مشاوره ای برای حل مشکل و رفع اختلافات استفاده کنید.   همچنین می توانید پدر و مادرتان را با مراکز مشاوره ای که خدمات غیرحضوری مشاوره ای (تلفنی، مکاتبه ای، آنلاین و آفلاین) به مردم ارائه می دهند، آشنا گردانید تا راهی برای حل مشکل آنها و برگشتن صفا و صمیمیت به زندگی شان فراهم گردد.   در حال حاضر، چندین مرکز معتبر در سطح کشور ایران به این مهم می پردازند که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره می کنیم:  
  1. سامانه تلفنی «096400» مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم.
  2. سامانه پاسخگویی آنلاین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به آدرس: http://javab.ir/09640
  3. انجمن های گفتگوی دینی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به آدرس: http://www.askdin.com
  4. مجموعه سایت های «پرسمان دانشجویی» وابسته به اداره مشاوره نهاد رهبری در دانشگاها به آدرس: www.porsemani.ir
  5. سایت «مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات» وابسته به حوزه علمیه قم به آدرس: www.andisheqom.com
  6. مرکز مشاوره بهزیستی با شماره تلفن: 1480
مرکز صدای مشاور با شماره تلفن «1480» وابسته به سازمان بهزیستی است که کارشناسان متخصص به صورت رایگان پشت این خط در حوزه های مختلف به مردم خدمات مشاوره ای ارائه می دهند. این خط قبلاً 148 بود که بعدها یک صفر بدان اضافه شده و در همه مراکز استان ها دایر بوده و نیاز به هیچ پیش شماره ای ندارد.    
موضوع قفل شده است