جمع بندی مشاوره جهت ثبت نام در سایت های ازدواج اینترنتی

تب‌های اولیه

4 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
مشاوره جهت ثبت نام در سایت های ازدواج اینترنتی
سلام می خواستم در سایت همسریابی اینترنتی ثبت نام کنم ، می خواستم بپرسم که نظر شما چیست ؟ آیا مفید خواهد بود یا خیر و ثبت نام کنم می تونم از مجردی بیرون بیام؟متاهل بشم ؟
با نام و یاد دوست         کارشناس بحث: استاد شفیق
هوالمحبوب با سلام و احترام به شما همراه گرامی بسیار جای خرسندی دارد که شما به مسأله ازدواج توجه دارید و در پی آن هستید که به سفارش پیامبر اکرم عمل نمایید. اما به نظر می رسد برای اینکه مسأله به صورت دقیق بررسی گردد؛ مقداری از اطلاعات شخصی خود را بیان نمایید برای اینکه بفرمایید خانم هستید یا آقا؟ چند ساله هستید؟ میزان تحصیلات شما چقدر است؟ تا به حال تجربه ای برای خواستگاری داشته اید؟ خانواده درباره این مسأله چگونه می اندیشند؟ 
جمع بندی: پرسش: می خواستم در سایت همسریابی اینترنتی ثبت نام کنم ، می خواستم بپرسم که نظر شما چیست ؟ آیا مفید خواهد بود یا خیر و ثبت نام کنم می تونم از مجردی بیرون بیام؟متاهل بشم ؟   پاسخ:  در فرهنگ ايراني افرادی خیرخواه وجود دارند که با آشنايي با خانوادههای طرفين، دو خانواده را به يكديگر معرفي نموده و براي تحقق ازدواج فرزندان آنها تلاش میکنند. پیامبر اکرم میفرماید: (هر کس مقدمات ازدواج دو نفر را فراهم نماید، خداوند او را با زنان بهشتی تزویج مینماید و به هر قدمی که برداشته و به هر کلمه ای که در این مورد بیان داشته است، خداوند پاداش یکسال عبادت را برای او ثبت مینماید)(1)  اما افراد واسطه باید توجه داشته باشند که بدون شناخت، نباید تلاش کنند تا به هر نحو ممکن ازدواج به وقوع بپیوندد. همینطور طرفین هم نباید تحت تأثیر اصرارهای واسطه قرار گیرند؛ بلکه با بررسی همه جانبه موضوع و مشاوره اقدام مناسب را انجام دهند. این نوع وساطتهای خیرخواهانه اگر همراه با شناخت خوبی از دو طرف باشد و سعی شود افراد و خانواده های با افکار نزدیک به هم به يكدیگر معرفی شوند، بسیار ارزشمند است. اگر قصد رجوع به هر یک از مراکز همسرگزینی را دارید، در ابتدا ً باید از روشهای فرایند عمل این مؤسسات آگاهی حتما کامل پیدا کنید و هرگز به طور خودسرانه اقدام ننمایید؛ اگر پرسشگر محترم دختر خانم باشید که  کاملا ضروری است که همیشه به همراه والدین و سرپرست خود با این مؤسسات ارتباط برقرار نمایید و در هیچ یک از مراحل به تنهایی یا پنهانی با مجموعه و کارکنان ارتباط برقرار ننمایید. وجود برخی سوابق مثبت و دریافت نشانها و کسب رتبه های گوناگون نیز نمیتواند اطمینان آفرین و باعث پیش گیری از آسیبها باشد. در هر صورت و تحت هیچ شرایطی با کارکنان این قبیل مؤسسات، خارج از روال و چارچوب سازمانی اقدام به برقراری رابطه ننمایید؛ به هر حال میدانیم که هر مؤسسه ای از ّعده ای افراد تشکیل شده است که در بهترین شرایط، باز هم ممکن ً است یکی از کارکنان و از جمله یکی از متولیان همان سازمان شخصا یا با تبانی چند نفر دیگر، خارج از وظایف اداری و سازمانی خود، به سوءاستفاده از اطلاعات خصوصی و محرمانة افراد مبادرت نمایند. پی نوشت:
  1. مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، دارالاحیاء التراث العربی، بیروت، 1403ق. ج 103 ،ص2
       
موضوع قفل شده است