تیر خلاص حماسه دوم بهمن ارومیه بر 2500 سال سلطنت طاغوت در ایران
تبهای اولیه
تیر خلاص حماسه دوم بهمن ارومیه بر 2500 سال سلطنت طاغوت در ایران
تیر خلاص حماسه دوم بهمن ارومیه بر 2500 سال سلطنت طاغوت در ایران
گر چه قیامهای خیابانی مردم قم در ۱۹ دی و مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۵۶ پایه های سطلنت ۲۵۰۰ ساله طاغوت در ایران را لرزاند اما قیام دوم بهمن سال ۵۷ مردم ارومیه به عنوان اولین اقدام مسلحانه تیر خلاصی بر این حکومت ستم شاهی بود.
واقعه به توپ بستن مسجد اعظم ارومیه در دوم بهمن سال ۵۷ نه تنها یک درگیری خیابانی چند ساعته که نقطه عطفی است در تاریخ ایران که اگر به دقت موشکافی و تحلیل و بررسی شود معلوم می شود که سهم به سزایی در بیداری و تسریع روند به سرانجام رسیدن انقلاب اسلامی داشته است.

روایت یک واقعه تاریخی به دلیل عدم وجود اسناد و مدارک آن گاهی شاید سخت به نظر آید اما سرمدار و رهبر حرکت و نهضت تاریخی مردم ارومیه در دوم بهمن سال ۵۷ در حال حاضر در قید حیات بوده و می تواند تمام آن را جزبه جز بازخوانی کند.

مجاهد نستوه و پیر مبارز ارومیه حجت الاسلام غلامرضا حسنی یکی از شخصیت های اصلی آغاز مبارزات مسلحانه علیه شاه بود. این روزها این مبارز خستگی ناپذیر در بستر بیماری است که برای سلامتی ایشان دعا می کنیم.