آقا من میتوانم بپرسم چطور به این رسیدید که اللهیاری توسط انگلیس یا آمریکا تطمیع می شود ؟ اگر سند ندارید، چرا " تهمت " می زنید ؟ حتی اگر داشتید چه ربطی به درستی یا نادرستی عقاید او دارد ؟
اینکه میگویید اللهیاری انگلیسی/آمریکایی ست باعث درستی یا نادرستی باورهای او می شود ؟من مطمئنم شما جناب بزرگوار و عالم که از گفتارتان در مباحث تربیتی استفاده می کنیم علم منطق خوانده اید و میدانید این کارتان مغالطه است .
آقا من میتوانم بپرسم چطور به این رسیدید که اللهیاری توسط انگلیس یا آمریکا تطمیع می شود ؟ اگر سند ندارید، چرا " تهمت " می زنید ؟ حتی اگر داشتید چه ربطی به درستی یا نادرستی عقاید او دارد ؟
اینکه میگویید اللهیاری انگلیسی/آمریکایی ست باعث درستی یا نادرستی باورهای او می شود ؟من مطمئنم شما جناب بزرگوار و عالم که از گفتارتان در مباحث تربیتی استفاده می کنیم علم منطق خوانده اید و میدانید این کارتان مغالطه است .
آیتالله بهاءالدینی:
الان در زمان ما هیئتیها، مسجدیها و مقدسها آبرو میبرند.
عزيز من! اسلام میخواهد آبروی فرد حفظ شود. شما با اين مشکل داری؟
دقت کنيد که بعضیها با زبانشان میروند جهنم.
روايت داريم که میفرماید اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند.
فکر نکنيد همه شراب میخورند و از ديوار مردم بالا میروند. يک مشت مؤمن مقدس را میآورند جهنم.
اي آقا تو که هميشه هيئت بودی! مسجد بودی! بله. توی صفوف جماعت مینشینند آبرو میبرند.
امیرالمؤمنین(ع) به حارث همدانی میفرماید: اگر هر چه را که میشنوی بگويی، دروغگو هستی.
دشمن فقط دنبال تفرقه بين مسلمانان نيست
دنبال تفرقه بين مرد و زن
تفرقه بين اعضاي خانواده و
تفرقه بين لايه هاي شخصيت تك تك افراد و ايجاد خودبيگانگي هم است.
..
......
زن يا نيمى از پيكر اجتماع
رقعي، شوميز، 38 صفحه، چاپ اول 1343.
اين كتاب در واقع اولين مقاله حضرت استاد مصباح يزدي است كه برای نخستینبار در نشريه مكتب تشيع به چاپ رسيده و سپس به كوشش انتشارات آزادى قم با شمارگان 5000 نسخه چاپ و منتشر گرديده است.
در اين نوشتار حضرت استاد ابتدا به جايگاه و منزلت زن در اسلام پرداخته، و در ادامه آن، فهرستوار به برخى شبهات در باره حقوق زن در اسلام اشاره كرده و آنها را پاسخ داده است.در اين كتاب به منطق فطرت به منزلة راه حل اساسى براى مسائل اجتماعى اشاره مىشود و سپس تفاوتهاى سرشت زن با مرد و نيز امتيازات فطرى زن بر مرد بررسى شده است و در نهايت موقعيت زن از نظر اسلام تبيين مىگردد. در ضمن مباحث، همچنين مقايسهاي بين دو ديدگاه فرهنگ غربى و اسلامى در باره حقوق زن صورت مىگيرد و تفوق فوقالعاده فرهنگ اسلامى در اين باب آشكار مىشود.
گفتنی است ترجمه اين نوشتار به زبان انگليسى همراه با دو مقاله ديگر از سوى سازمان تبليغات اسلامى در كتابى به نام Status of Women in Islam (سيماى زن در اسلام) منتشر شده شده است.
کار ما، همانند مامور آتش نشانی است. همیشه باید در دسترس مردم باشیم.
انصافا مردم خوب و نجیب اند.
حضرت آیت الله فاضل استرآيادي(ره)
شاگردان ايشان:
هرگاه در میان صحبت به یاد مرحوم پدرشان می افتادند، اول یک صلوات برای شادی روح پدرشان می فرستادند و بعد، آن نقل قول را، بیان می کردند.[/]
نهم ماه ربیع الاول روزی است که در روایت معتبر به «غدیر ثانی» تعبیر شده است. امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام به صحابی جلیل القدر حذیفه فرمودند:
«یا حذیفة، هذا یوم الاستراحة، ویوم تنفیس الهم والکرب، والغدیر الثانی...؛(1) ای حذیفه، امروز روز رفع سختی و دشواری، روز زدودن اندوه و پریشانی و روز غدیر دوم است».
قرار دادن روز نهم ماه ربیع الاول به عنوان غدیر ثانی در کنار روز هیجدهم ماه ذی الحجه روز عید غدیر، در واقع دو بال و دو بازوی اعتقادی اسلام، یعنی اصل تولی و اصل تبری را تشکیل می دهد و این بدان معناست که غدیر اول و غدیر ثانی به عنوان تولی و تبری مکمل یکدیگر هستند و هیچ یک از دیگری جدا نیست.
البته در مقام تعلیم و شمارش فروع دین مقابل شمارش اصول دین، تولی و تبری جزء فروع ده گانه دین آمده است که این امر تنها بار آموزشی و حفظ کردن دارد، اما در واقع تولّی و تبرّی از ثوابت اساسی دین و از مسائل اعتقادی اسلام است و نه از فروع آن. به دیگر سخن، تولی و تبری دو بال نیرومند توحید هستند، زیرا توحید یعنی: ایمان به خدا و وحدانیت اوست، وتولی یعنی: دوستی نسبت به اولیای خدا و تبری یعنی: بیزاری از دشمنان خداست و این از شئون توحید است. در مورد نبوت و امامت نیز همین امر صادق است. و در حقیقت تولی و تبری جزء فروع و اعمال نیست، بلکه جزء اصول و امور قلبی و اعتقادی است و هرجا که تولی باشد تبری نیز هست و از یکدیگر جدا نیستند و در همین راستا است حدیث شریفی که می گوید: «هل الدین الا الحب والبغض؛ مگر دین چیزی است جز دوستی خدا و دوستان خدا، و دشمنی دشمنان آنان؟» و لذا در غیر این صورت، اسلام و مسلمانی، دین و دین داری کامل نخواهد بود. شیخ مفید علیه الرحمه نیز فرموده است:
«ولایـة أولیـاء الله تعالـی مفترضـة وعداوة أعدائه واجبة علی کل حال؛(2) دوستی اولیای خدا فریضه الهی بوده و دشمنی با دشمنان او در هر حال واجب است.
قرآن کریم درباره تولی و تبری می فرماید:
«لاَّ تَجِدُ قَوْمًا یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الاَْخِرِ یُوَآدُّونَ مَنْ حَآدَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ...؛(3) هیچ قومی را نَیابی که به خدا و روز واپسین ایمان داشته باشند [و] با کسانی که با خدا و رسولش مخالفت و دشمنی کرده باشند، دوستی ورزند».
معنای این آیه ی کریمه این است که دوستی اولیای خدا و محبت دشمنان او قابل جمع نیست، بلکه اسلام، یعنی: تولّی اولیای خداست که در عید غدیر تجلی یافته و تبری از دشمنان خداست که در غدیر ثانی چهره نموده است.
روایات فراوانی نیز با بیان های گوناگون درباره این دو غدیر هیجدهم ذیحجه و نهم ربیع از معصومین علیهم السلام در دست داریم که این معنی را به اثبات می رساند.
تعبیر غدیر ثانی در روایت احمد بن اسحاق از آن رو شایان تفکر و تدبر است که مکمل غدیر اول و از آن تفکیک ناپذیر است، که همان معنای تولّی و تبرّی است.
امیدوارم به برکت عید غدیر ثانی و صاحب آنروز اولین شهیده راه تولی و تبری، حضرت فاطمه زهرا علیها السلام همگی مورد عنایت خدای متعال قرار گیریم و در حد خود قدر و منزلت این روز را بشناسیم و به اندازه توان، انجام وظیفه کنیم. همچنین به لطف و کرم الهی امید دارم که افراد دورمانده از اهل بیت و تعالیم سعادت بخش آنان، با شناخت این مفاهیم، به مسیر حق هدایت، و از برکات این شناخت بهره مند شوند، ان شاء الله.
وصلی الله علی محمد وآله الطاهرین
1. بحارالانوار، ج 95، ص 354.
2. شیخ مفید، المقنعه، ص 33.
3. مجادله (58)، آیه 22.
عيدالزهرا و تفرقه زدايي سؤال:حكم شرعى رفتن در مجالس نهم ربيع الاول كه در آن مجالس به خاطر شادى شيعيان شروع به لعن و نفرين به دشمنان اهل بيت ـ عليهم السّلام ـ و مزاح كردن و لطيفه گفتن میکنند، چيست؟ مجلس تا چه حدّى بايد در شادى پيش برود؟معمولا در مراسم عيدالزهرا كف زدن، پايكوبى، رقص و حتّى امورى را كه جميع فقها صريحاً فتوا به حرمت آن دادهاند، را مستند به حديث رفع القلم كه ذيلا به آن اشاره میشود، جايز میدانید؟
«وَ اَمَرْتُ الْكِرامَ الْكاتِبينَ اَنْ يَرْفَعُوا الْقَلَمَ عَنِ الْخَلْقِ كُلِّهِمْ ثَلاثَةَ اَيّام مِنْ ذلِكَ الْيَوْمِ، وَ لا اَكْتُبُ عَلَيْهِمْ شَيْئَاً مِنْ خَطا يا هُمْ كَرامَةً لَكَ وَ لِوَصِيِّكَ»[1] آيا اين نوع احاديث از نظر سند معتبر است؟ و بر فرض اعتبار معناى حديث چيست؟ طبق اين روايت، اعمال مذكور اشكالى ندارد. آيا اين اعمال، جايز و موجب رضاى خدا و اهل بيت عصمت و طهارت است؟ در صورت عدم جواز، توجيه روايت رفع قلم چيست؟ آیت الله خامنه ای:هر عملى که وسيله سوء استفاده دشمنان اسلام يا موجب تفرقه بين مسلمين شود، حرام و ممنوع است. آیت الله مکارم شیرازی:اين روايت از نظر سند اعتبارى ندارد؛ به علاوه مخالف كتاب الله است، و معاذ الله كه ائمّه معصومين (عليهم السلام) اجازه ارتكاب گناه به افراد در اين ايّام يا غير اين ايّام داده باشند و بر فرض اعتبار، معناى حديث اين است كه اگر كسى لغزشى از او سر زد خداوند او را میبخشد، نه اين كه عمداً آلوده گناه شود.
نیز استفتائی دیگر از ایشان آمده: اوّلا: روايتى با عنوان رفع قلم در آن ايّام مخصوص، در منابع معتبر نداريم.
ثانياً: بر فرض، چنين چيزى باشد (كه نيست) مخالف كتاب و سنّت است، و چنين روايتى قابل پذيرفتن نيست، و حرام و گناه در هيچ زمانى مجاز نيست. همچنين سخنان ركيك و كارهاى زشت ديگر. و ثالثاً: تولّى و تبرّى راههای صحيحى دارد، نه اين راههای خلاف. آیت الله بهجت:در حدّ مشروع و عدم احتمال وجود بيگانه، اشكال ندارد. آیت الله صافی گلپایگانی:عيد الزّهراء با سائر ايّام در اين جهت فرقى ندارد و مورد رفع القلم نيست. آيت الله سيستاني:برگزاري مراسم عيد الزهرا به خودي خود اگر موجب تفرقه نشود، اشکال ندارد؛ و شرکت کردن در آن نيز اشکال ندارد، ليکن اگر در مجلس عيد الزهرا و به بهانه عيد الزهرا کارهايي که سبب ايجاد تفرقه و آدم کشي ميان مسلمانان میگردد، صورت بگيرد؛ برگزاري چنين مجالس و شرکت در آن حرام است جايز نيست. وی درباره لعن خلفای سه گانه فرموده اند: لعن کردن به خلفاي سه گانه و اهانت به مقدسات مذهبي ديگران و يا هر نوع رفتار و گفتاري ديگري که سبب ايجاد تفرقه و آدم کشي ميان مسلمانان میگردد، حرام است و از اين نوع اهانت به مقدسات ديگران بايد خود داري شود.[2]
[/HR] [1]. بحار الانوار، جلد 31، صفحه 125. [2] . آیتالله خامنه ای، اجوبه الاستفتائات، مسائل فرهنگی و اجتماعی، مناسبتها، ولادتها و اعياد دينى؛ آیت الله مکارم شیرازی، استفتائات ج 3، احکام بیع، سؤال 470؛آیتالله مکارم شیرازی، استفتائات ج 3، متفرقات، سؤال 1755؛ آیتالله بهجت، استفتائات، احکام موضوعات متفرقه، س 1862؛ آیت الله صافی گلپایگانی، استفتائات، جشن هاى مذهبى و مجالس مولودى؛ آیت الله صافی گلپایگانی، استفتائات، جشن هاى مذهبى و مجالس مولودى؛ سؤال تلفني از دفتر آيت الله سيستاني. (7836565-251). برگرفته از سایت پاسخگو دات آی آر؛ سؤال تلفني از دفتر آيت الله سيستاني. (7836565-251). برگرفته از سایت پاسخگو دات آی آر.
برگرفته از آيين شوخي و قوانين خوشي، م ح قديري
در این جا متن پی دی اف کتاب «نهم ربیع جهالت ها خسارتها» که گوشههایی از خسارتهای شکل گرفته از جهالتهای این روز را به تصویر کشیده، در اختیار دوستان قرار میدهیم.
« بعضیها به نام شادکردن دل فاطمهزهرا، علیهاالسلام، این روزها و در این دوران ما کاری میکنند که انقلاب را که محصول مجاهدت فاطمه زهراست، در دنیا لنگ کنند!
میفهمید چه میگویم؟ بهترین وسیلهای که دشمنان بزرگ انقلاب پیدا کردند برای اینکه نگذارند انقلاب به کشورهای اسلامی برود، میدانید چه بود؟ گفتند این انقلاب، اسلامی نیست!
گفتند اینها دشمن شما- چند صد میلیون مسلمان- هستند!
امام بزرگوارمان ایستاد و گفت این انقلاب، اسلامی است؛ شیعه و سنی در کنار همند؛ پهلوی همند. اگر امروز کسی کاری کند که آن دشمن انقلاب، آن مأمور سیای آمریکا، آن مأمور استخبارات کشورهای مزدور آمریکا، وسیلهای پیدا کند، دلیل پیدا کند. نواری پیدا کند، ببرد اینجا و آنجا بگذارد، بگوید کشوری که شما میخواهید انقلابش را قبول کنید، این است، میدانید چه فاجعهای اتفاق میافتد؟
بعضیها دارند به نام فاطمه زهرا، علیهاالسلام، این کار را میکنند.
در حالیکه فاطمهزهرا، علیهاالسلام، راضی نیست. این همه زحمت برای این انقلاب کشیده شد.
آن مرد الهی، آن وارث واقعی فاطمهزهرا، علیهاالسلام، در زمان ما، آن همه زحمت کشید. این جوانهای پاک ما اینجور رفتند خونهایشان را ریختند تا انقلاب را بتوانند عالمگیر کنند.
آن وقت یک نفری که معلوم نیست تحت تأثیر کدام محرکی واقع شده، به نام شادکردن دل فاطمه زهرا، کاری بکند که دشمنان حضرت فاطمهزهرا را شاد کند.»
امام خامنه ای
کتاب “نهم ربيع جهالتها، خسارتها”
آسيب شناسي انسجام اسلامي تألیف آقای مهدي مسائلي نشر یافته انتشارات وثوق میباشد.
در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
واژگان « تولّي و تبرّي » در فرهنگ ديني ما شيعيان از اهميتي خاص برخوردار ميباشند به گونهاي كه ميتوان تعريف شيعه را تركيبي از اين دو گزاره يافت كه بدون يكي از آنها شيعه بودن ديگر معنايي نخواهد داشت. دوستي و دشمنيهاي مقدس، در سه بعد، قلب، زبان و عمل مطرح است اما آن گاه كه به آنها عمل پوشيده و ترتيب اثر داده شود ، به « تولّي و تبرّي » خوانده ميشوند. از اين نگاه درستي و كامل بودن اعتقاد افراد هنگامي نمايان خواهد شد كه آنها علاوه بر اعتقاد به اهل بيت، عليهم السلام، از اشخاص و افعالي كه مورد تأييد آن بزرگواران نبوده و نيست، نيز فاصله گرفته و عملاً تبعيت از آنها رها سازند. اما متأسفانه اين اصل اساسي كه پايهگذار نگرش صحيح نسبت به شيعه واقعي است در گذران تاريخ مورد بيمهري قرار گرفته و با عدول از آن، گزارههایي به عنوان تولّي و تبرّي برگزيده شدهاند كه نه تنها نميتوانند بيانگر درستي اعتقاد كسي باشند بلكه گاه نشان از ضعف اعتقاد اشخاص نيز خواهند داشت. امروز تولّي را فقط به ادعاي دوستي و محبت به اهل بيت، عليهم السلام، ميشناسند حتي اگر چنين شخصي فردي فاسق و فاجر باشد و بدتر آن كه، تبرّي را نيز در فحش و لعن، آن هم فقط به افرادي خاص، محصور ساختهاند. اين گونه است كه ادعاي دوستي، بجاي دوستي نمودن نشسته و فحش و لعن، بجاي بيزاري و جدائي. و به قول ملك الشعراء بهار:
خادم شمر كنوني گشته،
وانگه نالههابا دو صد لعنت،
ز دست شمر ملعون ميكنند بر يزيد زنده ميگويند، هر دم صد مجيز پس شماتت بر يزيد مردهي دون ميكنند پيش ايشان صد عبيدالله سرپا،
وين گروهناله از دست عبيدالله مدفون ميكنند
دامن زدن به خرافات، بدعتها، گسترش اعمال ناشايست و توهين به مقدسات ديگر مذاهب اسلامي به عنوان «دوستي و دشمني» از ديگر ثمرههاي اين گونه دوستي و دشمنيها است كه امروزه به معزلي براي جامعهي اسلامي ما تبديل شده است.
از اين رو در اين نوشتار سعي بر آن داريم تا با بررسي علمي و تاريخي پيرامون اين روز، خرافي و بياساس بودن نسبتهايي را كه به آن ميدهند مشخص ساخته و گوشههايي از خسارتهاي شكل گرفته از جهالتهاي اين روز را به تصوير كشيم.
نظر مراجع معظم تقليد در رابطه با نهم ربيع در بخشی از این کتاب نظر مراجع درباره نهم ربیع آورده شده است که برای نمونه نظر حضرت امام در ذیل آورده شده است.
حضرت امام خميني: حفظ وحدت تكليف حتمي شرعي است
بر جميع سخنرانان، چه در محيط هاي باز و چه بسته و تمام نويسندگان، تكليف حتمي شرعي است كه حتي به طور اشاره و كنايه، از گفتار و نوشتههاي اختلاف انگيز اجتناب نمايند كه امروز اختلاف براي امت اسلامي، سم كشنده است و بايد بدانند كه ايجاد اختلاف در محيط حاضر، جز تبعيت از نفس اماره و شيطان دروني و خدمت به ابرقدرتها خصوصاً امريكاي جهان خوار، نيست و از منكرات بزرگي است كه شيطان به اسم اسلام، بر زبانها و قلمها جاري ميكند و بايد بدانند كه انقلاب اسلامي تاب تحمل آن را ندارد و متخلف را مجازات خواهد كرد.
دادستان كل كشور مؤظف است تا به اين طريقهي خطرناك خاتمه دهد.
سخنرانيهاي سالم و سازنده در محيطهاي سالم غير متشنج، براي ايجاد وحدت و تفاهم و جلوگيري از اختلاف و تشنج، مفيد و موجب رضاي خداست.
اگر در مجلس عيد الزهرا و به بهانه عيد الزهرا کارهايي که سبب ايجاد تفرقه و آدم کشي ميان مسلمانان میگردد، صورت بگيرد؛ برگزاري چنين مجالس و شرکت در آن حرام است جايز نيست
دقت كنيم
با تندرويي خون بي گناهاني ريخته نشود دشمن از آب گل آلود بد جور ماهي مي گيرد.
بيان اين مسائل به معناي چشم پوشي نسبت به حقايق و پلولاريسم ارزشي و ديني نيست
بلكه مناظره هاي علمي اخلاقي با حفظ وحدت و مهار توطئه ها و مكرهاي دشمنان و افراطيون به جاي خود لازم است[/]
لبخند های پدر-آیت الله خنده رو-آیت الله مهدوی کنی
بسم الله الرحمن الرحیم نماهنگی فوق العاده عالی از خنده ها و خوش مشربی های آیت الله مهدوی کنی در بین دانشجویان.
دیدن این نماهنگ زیبا را از دست ندهید! شادی روحشون صلوات و فاتحه ای قرائت کنید.
مانند کسانی نباشیم که حاضر باشیم به تمام دنیا لعن و نفرین و سب و فحاشی کنیم به جز دشمنان اهل بیت.
به دشمنان اهل بیت که میرسیم نگوئیم اهل استدلال باشیم به جای لعن.
پیروان ائمه هم استدلال میکردند هم لعن
ولی وقتی به آمریکا و اسرائیل و فرانسه و آلمان و ... برسید فقط از استدلالات قوی برای متقاعد کردن جهانیان به جنایاتی که کرده اند استفاده نکنید و از شعارهای مرگ و سوزاندن پرچم و ... نیز استفاده کنید.
تقیه خوب است اما طوری نشود که در دل جوان شیعه محبتشان پیدا شود و به جای اینکه بگوید شیعه را نکشند بگوید باید احترام داماد پیامبر یا همسر پیامبر به خاطر خویشی اش محفوظ باشد هرچند گاهی اعمال درستی نداشته باشد.
طوری نشود که جوان شیعه هم قداستی متصور شود فکر کند اگر توهین کند ممکن است به تیر غیب گرفتار شود و بلایا در زندگی اش پدید آید.
هیچیک از مراجع عظام تقلید سبّ و فحاشی و توهین را جایز ندانسته اند.
زراره;895991 نوشت:
تقیه خوب است اما طوری نشود که در دل جوان شیعه محبتشان پیدا شود و به جای اینکه بگوید شیعه را نکشند بگوید باید احترام داماد پیامبر یا همسر پیامبر به خاطر خویشی اش محفوظ باشد هرچند گاهی اعمال درستی نداشته باشد.
طوری نشود که جوان شیعه هم قداستی متصور شود فکر کند اگر توهین کند ممکن است به تیر غیب گرفتار شود و بلایا در زندگی اش پدید آید.
واقعا امروز برخوردی با کلمات همسر پیامبر و دامادهای پیامبر نداشتید؟
ما وقایع تاریخ اسلام را می دانیم ولی همان مصالحی که در زمان امیرالمؤمنین علیه السلام باعث سکوت
حضرت شد تکرار شده است.
امروز دشمنان اسلام در فکر قطع ریشه ی اسلام و مسلمین هستند و اگر این کار به دست خود
مسلمین و با به جان هم انداختن آنها و کشتار مذهبی و فرقه ای انجام شود هزینه ی کمتری برای آنها
دارد و در افکار عمومی هم چهره ی زشتی از اسلام در اذهان جهانیان ترسیم می شود این قسمتی از
نقشه های دشمن برای امت اسلام است.در چنین وضعیتی چه باید کرد؟
به آتش فتنه ی دشمن دامن زد تا دامن خودمان را بگیرد؟!
خیر اسلام آیین دوستی و مدارا با همه است.
مسئله فحاشی که باعث تنش بین شیعه و سنی بشود نه در روایات آمده و نه با شان خودمان (نه اینکه شان مصداق) قابل پذیرش است.
اما مسئله لعن افراد مشخص از مسائلی است که در روایات متواتر به ما دستور داده شده، مراجع معظم تقلید هم تا آنها را مجبور نکنند از لعن منع نمیکنند. من از آنها استفتا نگرفتهام اما در صفحه قبل همین تاپیک کارشناسی با عنوان حامی مطلبی گذاشتند از آیت الله بهجت که "آیت الله بهجت:در حدّ مشروع و عدم احتمال وجود بيگانه، اشكال ندارد."
ما با هم لعن غیر علنی مشکلی نداریم همانطور که در این فتوا احتمال نداده که میتواند مستمسک شود که شیعه فقط از لعن علنی پرهیز دارد" و همین فتوا را علنی نگویند.
لذا زیاده روی در هیچ امری خوب نیست. ما هم در حدی که فحاشی نکنیم و شان خودمان را حفظ کنیم وظیفه خودمان را انجام داده ایم چه بسا زیاده روی زیاد در این موضوع که فتوا برای حرمت غیر علنی (چنانکه از رهبری استفتا شده) و بعد فتوا برای ذات لعن و نه تبعات فعلی و ... بخواهند ما را از آن طرف بام بیاندازد.
مانند کسانی نباشیم که حاضر باشیم به تمام دنیا لعن و نفرین و سب و فحاشی کنیم به جز دشمنان اهل بیت.
به دشمنان اهل بیت که میرسیم نگوئیم اهل استدلال باشیم به جای لعن.
پیروان ائمه هم استدلال میکردند هم لعن
ولی وقتی به آمریکا و اسرائیل و فرانسه و آلمان و ... برسید فقط از استدلالات قوی برای متقاعد کردن جهانیان به جنایاتی که کرده اند استفاده نکنید و از شعارهای مرگ و سوزاندن پرچم و ... نیز استفاده کنید.
تقیه خوب است اما طوری نشود که در دل جوان شیعه محبتشان پیدا شود و به جای اینکه بگوید شیعه را نکشند بگوید باید احترام داماد پیامبر یا همسر پیامبر به خاطر خویشی اش محفوظ باشد هرچند گاهی اعمال درستی نداشته باشد.
طوری نشود که جوان شیعه هم قداستی متصور شود فکر کند اگر توهین کند ممکن است به تیر غیب گرفتار شود و بلایا در زندگی اش پدید آید.
مشخصه شما مسائل رو با هم قاطی کرده اید. امروزه دشمنان اهلبیت (ع) که همان دشمنان بشریت هستند، امریکا و انگلیس و صهیونیسم جهانیند که از هیچگونه تلاشی برای اسلام ستیزی و غارت مسلمانان کوتاهی نمیکنند. اینها که دو سوم مردم جهان را اضافی میدانند و کشتن انسانها را حق مسلم خود میدانند از اینکه مردم دنیا بر علیهشان متحد شوند میترسند و تلاش میکنند که بین مردم تفرقه بیندازند و سلطنت کنند . البته که باید پرچم آنها را به آتش کشید و نثارشان مرگ فرستاد.
طبق فرموده خدای متعال نباید فریبشان را خورد چون آنها بندگان خدا را دوست ندارند و از هیچ دشمنی با آنها کوتاهی نمیکنند... اما همسر و داماد پیامبر (ص) از مقدسات مذاهب اسلامی هستند یعنی برای همان مردمی محترمند که استعمار جهانی هیچگونه حق حیاتی برایشان قائل نیست و لعن و توهین به آنها غیر از تفرقه و جنگ بین مسلمانان هیچگونه سودی ندارد.
خداوند متعال در قرآن کریم دستور داده به مقدسات دیگران توهین نکنید و امر به وحدت با مردم دیگر ادیان را داده است نه تمرکز بر اختلافها و ایجاد دشمنی با مردمی که قصد آزار بندگان خدا را ندارند، هر چند که از ادیان و مذاهب دیگر باشند.
مانند کسانی نباشیم که حاضر باشیم به تمام دنیا لعن و نفرین و سب و فحاشی کنیم به جز دشمنان اهل بیت.
به دشمنان اهل بیت که میرسیم نگوئیم اهل استدلال باشیم به جای لعن.
پیروان ائمه هم استدلال میکردند هم لعن
ولی وقتی به آمریکا و اسرائیل و فرانسه و آلمان و ... برسید فقط از استدلالات قوی برای متقاعد کردن جهانیان به جنایاتی که کرده اند استفاده نکنید و از شعارهای مرگ و سوزاندن پرچم و ... نیز استفاده کنید.
تقیه خوب است اما طوری نشود که در دل جوان شیعه محبتشان پیدا شود و به جای اینکه بگوید شیعه را نکشند بگوید باید احترام داماد پیامبر یا همسر پیامبر به خاطر خویشی اش محفوظ باشد هرچند گاهی اعمال درستی نداشته باشد.
طوری نشود که جوان شیعه هم قداستی متصور شود فکر کند اگر توهین کند ممکن است به تیر غیب گرفتار شود و بلایا در زندگی اش پدید آید.
سلام بر شما
بزرگوار كشتار ميانمار و وضعيت بحرين و لبنان و سوريه و عراق و پاكستان و...را در نظر بگيريد
فعلا اصل تشيع و اساس اسلام در خطر است
يعني بايد اوضاع از اين بدتر شود؟ يعني بايد سوريه و لبنان و يمن و بحرين و عراق و ...ويران ويران شوند؟
من و شما اگر يقين داريم به اهل بيت ظلم شده مانند علامه اميني باشيم بنشينيم با استدلال سخن بگوييم.
وقتي جوان ما ذهنش با هزاران شبهه ويروس گرفته است و نسبت به اصول دين هم سست شده است وظيفه ما چيست؟
آيت الله فاضل استرآبادي و آيت الله مكارم مي گفتند ما وقت نداريم برويم اعتكاف و سه روز تمام مشغول مستحبات شويم وقتي به باورهاي و اعتقادات ما همه مي شود؟ اگر اعتكاف هم مي رويد بايد تلاش علمي داشته باشيد
من وقتي مي توانم بگويم محب حضرت علي هستم كه الغدير را خوانده باشم
اهل مطالعه باشيم در فاميلم تلاش كنم شبهات اعتقادي را از ذهن جوانان بزدايم
الان چه قدر جوانان ما (شيعه و سني) از اصل نماز دور شده اند؟
چرا؟
رفتارها و مناسك ديني ريشه در اصول دين دارد. شبهات زيادي اصل دين را هدف قرار داده است
جنگ نرم بي رحمانه از زمان كودكي فرزندان ما را و خودمان را هدف قرار داده اند
عرفان هاي نوپديد واقعا مثل قارچ در بين اهل تسنن و شيعه در حال رشد است
دقت كنيم
وقتي يك روحاني بين زندانيان سخنراني كرده و اصرار دارد كه اين مسائل مخصوص اينها است و بعد مي بيند كه كيپ صوتي و تصويري او بين مردم منتشر شده شما كدام جلسه را علني نمي دانيد.
شما ببينيد رهبري چه مي گويند
ببينيد مرجع تقليدتان چه مي كند
طبق نظر ايشان عمل كنيد.[/]
يكي از طلاب هندي
در مدرسه عالي امام خميني بود در جلساتي با هم گفتگو مي كردم
گفتم سنت بالا رفته چرا ازدواج نمي كني؟
گفت من وهابي بودم
هفت سال تمام كتب شيعه را مطالعه كردم و بعد در منطقه اي كه هستيم
اعلام كردم شيعه هستم
وهابيون من را طرد كردند به والدين كه خودشان وهابي هستند توهين و فحاشي كردند كه نتوانسته اند اولاد وهابي تربيت كنند
الان هم اعلام كرده اند حرام است به من زن بدهند.
.....
دوستان
بزرگواران
دقت كنيم
پيامبر فرمودند مؤمن زيرك و محتاط است
الان
اپليكيشن هاي مختلف نظام خانواده شيعه و سني را دارند ويران مي كنند
شبهات مانند سيل اصل دينداري را هدف قرار داده اند و از من و شما خيلي زرنگ تر هستند شبانه روز فيلم و عكس و متن تهيه مي كنند
او وقت ما را به جان هم انداخته اند
گروهي فحاشي و سب كنند
گروهي هايي مانند ريگي و طالبان و....به بهانه دفاع از اهل بيت به جان شيعيان بيفتد
والله
الان كه اينها را مي نويسم
فشار به بنده وارد مي شود
وقتي ديدم طلبه اي كشميري شاد نيست
سر به سرش
گذاشتم فايده اي نداشت
زود به زود تو لاك خودش فرو مي رفت
با دوستانش جداگانه صحبت كردم
به اتاقش رفتم
مي توانيم تصور كنيم چه گذشته بود بر او؟
لحظه اي خودمان را در زندگي آنها تجسم كنيد
گروهي مسلح وارد منزل آنها و همسايه هايشان شده بودند و گروهي را گرفته بودند از جمله برادر او .
مدتي از برادرش خبري نشده بود
پدر و مادر و همسر و فرزندان چشم به راه
دنبال او به راه مي افتد
تا اين كه در كوهستان جنازه هايي مي يابد و بين آنها با سر بريده برادرش روبه رو مي شود
شايد براي من و شما كه در امنيت به سر مي بريم
براي من و شما كه در ماه مبارك رمضان در مسجدي مي رويم
نتوانيد امنيت نداشتن شيعه را در پاكستان و كشمير و هند و ....متوجه شويم
دوستان
دقت كنيم
هشيار باشيم
دشمن اسلام را بشناسيم
ما را به خود واداشته
شمر امروز را به قول شهيد مطهري بشناسيم.
از افرادي نباشيم كه هزاريم 300 ساعت شور در محرم و صفر داشته باشيم و چند كتاب تحليلي نخوانيم
متأسفانه ياد نگرفته ايم معارف را از منابع اصيل چون آيت الله جوادي آملي ياد بگيريم
اهل مطالعه كتب اين بزرگان هم نيستم كه با خون دل نوشته اند و زحمت بي حد
لااقل
به پيام هاي آنها در اين موقعيت هاي خاص گوش كنيم
خیر اسلام آیین دوستی و مدارا با همه است.
مسئله فحاشی که باعث تنش بین شیعه و سنی بشود نه در روایات آمده و نه با شان خودمان (نه اینکه شان مصداق) قابل پذیرش است.
اما مسئله لعن افراد مشخص از مسائلی است که در روایات متواتر به ما دستور داده شده، مراجع معظم تقلید هم تا آنها را مجبور نکنند از لعن منع نمیکنند. من از آنها استفتا نگرفتهام اما در صفحه قبل همین تاپیک کارشناسی با عنوان حامی مطلبی گذاشتند از آیت الله بهجت که "آیت الله بهجت:در حدّ مشروع و عدم احتمال وجود بيگانه، اشكال ندارد."
ما با هم لعن غیر علنی مشکلی نداریم همانطور که در این فتوا احتمال نداده که میتواند مستمسک شود که شیعه فقط از لعن علنی پرهیز دارد" و همین فتوا را علنی نگویند.
لذا زیاده روی در هیچ امری خوب نیست. ما هم در حدی که فحاشی نکنیم و شان خودمان را حفظ کنیم وظیفه خودمان را انجام داده ایم چه بسا زیاده روی زیاد در این موضوع که فتوا برای حرمت غیر علنی (چنانکه از رهبری استفتا شده) و بعد فتوا برای ذات لعن و نه تبعات فعلی و ... بخواهند ما را از آن طرف بام بیاندازد.
سلام کربلا چرا رقم خورد؟ چون مردم مسلم را رها کردند
باید که مسلم زمانمان را بشناسیم
باید که به دستورات او عمل کنیم یعنی به دستورات ولایت فقیه که فرموده اند هر گونه توهینی به مقدسات اهل سنت حرام شرعی است
شما حتی اگر صحیفه نور امام را مطالعه کنید مکررا به اتحاد بین شیعه و سنی سفارش کرده اند،
ما هرگز سکوت نکرده ایم و حق را کتمان نکرده ایم و رهبری هم چنین دستوری نداده اند و مباحثان و مناظرات توسط برترین علمای جهان تشیع با علمای تسنن برقرار است اما بدون توهین
سایت ولایت فقط یکی از سایتهایی است که به مناظرات عالمانه و بدون توهین با برادران و خواهران اهل سنت میپردازد
بسیاری از اهل سنت اگر به یقین برسند و به آنها حقیقت اثبات شود شیعه می گردند همان طور که یکی از برادران شیعه به نام سلمان حدادی که قبلا وهابی بودند تعداد بسیار زیادی از اهل سنت را شیعه کرده اند( با مباحثات عالمانه و منطقی)
داستان زندگی سلمان حدادی را از زبان خودشان اگر شنیده باشید خودشان فرمودند دوستی شیعه و بسیار مودب داشتند همان شخص سبب تحول در این آقا شده و اکنون آقای سلمان حدادی صدها نفر را شیعه کرده اند
معنای اتحاد مسلمین( شیعه و سنی) چیست؟
آیا یعنی شیعه وسنی باید ساکت شوند؟:-?
پاسخ را از زبان مقام معظم رهبری بشنویم@};-
( کلیپ رو نبینید از دستتون رفتهhappy)
جنگ نرم و ابعاد تفرقه
تفرقه بين مثلث نگرش تك تك مسلمانان (بينش و گرايش و كنش) = مانند قمه زدن يا مدرك گرايي نه استعداد و رغبت گرايي
تفرقه بين والدين و فرزندان و برعكس (اعتياد سايبري، اعتياد سفيد، )
تفرقه بين همسران
تفرقه بين خانواده ها، اقوام و همسايه ها
تفرقه بين شهرهاي كشورمان ( با جوكهاي توهين آميز و اشعار و تحريك )
تفرقه بين جنسيي (زن و مرد)
تفرقه بين شهرهاي مرزي با مركز كشور
تفرقه قوميتي (آذري، بلوچ، تركمن، لر، ترك، فارس، ازبك، پشتون، هزاره و..)
تفرقه بين مردم و ملت
تفرقه بين اصول گرايان خط امام
تفرقه بين اصلاح طلبان خط امام
تفرقه بين اصول گرايان و اصلاح طلبان خط امام و ميانه رو.
تفرقه بين مساجد و هيأت ها
تفرقه بين مداحان و هوادارانشان
تفرقه بين مداحان و سخنرانان
تفرقه بين مراجع
تفرقه بين مقلدان مراجع
تفرقه بين شعيان ميانه رو
تفرقه بين اهل تسنن ميانه رو (وهابي گري و تكفيري و..)
تفرقه بين شيعه و سني براي انهدام اسلام (با عرفان هاي نوپديد و افراطي گري و...)
تفرقه بين دانشگاهيان متدين
تفرقه بين حوزويان انقلابي ( تقويت روحانيون سكولار و افراطي)
تفرقه بين حوزويان و دانشگاهيان متدين
تفرقه بين ما و تمدن غني ايراني و اسلامي
تفرقه بين جمهوريت و اسلاميت
تفرقه بين مشروعيت و مقبوليت (مقبول عموم بودن را مشروع دانستن)
تفرقه بين ايران و اسلام
تفرقه بين علم و دين ( ادعاي اين كه دين و علم هميشه در تعارض و ستيزند)
...... كانال زندگي آرام
ما را به خود واداشته
شمر امروز را به قول شهيد مطهري بشناسيم.
از افرادي نباشيم كه هزاريم 300 ساعت شور در محرم و صفر داشته باشيم و چند كتاب تحليلي نخوانيم
متأسفانه ياد نگرفته ايم معارف را از منابع اصيل چون آيت الله جوادي آملي ياد بگيريم
اهل مطالعه كتب اين بزرگان هم نيستم كه با خون دل نوشته اند و زحمت بي حد
لااقل
به پيام هاي آنها در اين موقعيت هاي خاص گوش كنيم
آيت الله فاضل استرآبادي به همه ی طلاب، به ویژه شاگردان درس خارج توصیه و سفارش می کرد که جدیت در علم و دانش داشته باشند و بیشتر مطالعه کنند.
می فرمود: در نجف به کتابخانه های متعدد می رفتم و بیشتر وقتم را به مطالعه می گذراندم به طوری که اکثر کلید داران و متولیان امور کتاب ها از دستم خسته می شدند.
روزی در یکی از کتابخانه های نجف مشغول مطالعه بودم که دیدم از بلندگوی عمومی مطلبی پخش شد: آیت الله سید ابوالقاسم خویی در گذشت آیت الله نجفعلی فاضل را تسلیت گفت.
دریافتم که پدرم از دنیا رفته است.[/]
ارادت خاص و مطیعانه ای به رهبرانقلاب داشت، از روی خلوص و صفای باطنی همیشه، ابتدای سخن می فرمود:
با سلام مودبانه، خدمت رهبر معظم، مرجع اعظم، روحی له الفداء، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای. و مردم زیادی را به تقلید ایشان تشویق و ترغیب کرد و وجوهات را نیز حواله ی ایشان می کرد. مثلاً در امر ورزش، هرچند می فرمود: نماز و عبادات ما یک نوع ورزش جسم و روح می باشد. و نماز توجیه پزشکی_ورزشی داره.
اما هنگامی که دریافت رهبری بر وجوب ورزش در حوزه ها تأکید کرده اند، صبحی دیده شد که ایشان آهنگری آورده تا وسائل ورزشی ساده ای در حوزه آماده کنند.
بارها .... فرمودند به استخر بروید اما باوضو باشید.
همیشه می فرمود: دین آمده است تا چراغ زندگی و دنیای ما را آباد و روشن کند.
بسیار این حدیث را می خواندند که: ان دین محمد حنیف.دین حضرت محمد(ص) سهل و آسان است.
تقدیم به روح بلند و ملکوتی عالم عامل،
حضرت آیت الله فاضل(ره)
دل از فراق تن زجان بس شنیده است
پس دل زدست من کجا ها رمیده است
من هرچه در زدم بدلم وا نکرد کسی
گویا به دیدن تو جان،تن دریده است
من فکر میکنم دلم رفته تا نجف
جسم شریف تو به نجف آرمیده است
اهل غُلو نبوده و نیستم، نخواهمش
ای پیر حب تو به جانم تنیده است
اصرار می نمود به انجام نافله
تنها سفارشی به عیان، چشم دیده است
زاهد سخن مگواز زهد، پیرما
هرآنچه گفته ای، بدان، او چشیده است
در وادی فنا که ره عقل و نام نیست
همچو ستاره ای به ثریا رسیده است
در حیرتم چگونه جسم نحیفِ تو
روح بلند حیدری بر خویش دیده است
ماتح بسی بکوش به انجام نافله
اینست سفارشی زپیرت رسیده است
کانال اطلاع رسانی بیت حضرت آیت الله حاج شیخ محمد فاضل استرآبادی,
[="Tahoma"][="DarkGreen"]
[/]
4- اكرام بدون افراط
«لا تُكْرِمِ الرَّجُلَ بِما يَشُقُّ عَلَيْهِ.»:
هيچ كس را طورى اكرام مكن كه بر او سخت گذرد.
[="Tahoma"][="DarkSlateGray"]بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام علیکم ورحمته الله وبرکاتة
روز نشستن گرد غربتها بر دوش امام زمان(عج) را خدمت ایشان و یاوران و شیعیان و محبین و منتظران ایشان تسلیت عرض می کنم
یا علی(ع)@};-[/]
[="Blue"] jostojoogarhaqiqat;895556 نوشت:
توهین الهیاری به مدافعان حرم وشهیدان مدافع حرم
[FLV] http://roshangari.ir/files/videos/org/3520/1393/10//1830549141462.mp4[/FLV]
[/]
[="Blue"] jostojoogarhaqiqat;895556 نوشت:
[h=1]به همسر پیامبر فحش بدین و اقامت انگلیس بگیرید ![/h]
[FLV] https://hw6.asset.aparat.com/aparat-video/a_b9l916g4hn7j4477nmon652162lo52o01ll232099495-947y__971d6.mp4[/FLV][/]
[="Tahoma"][="DarkGreen"][h=1]تشیع لندنی/توهین یاسر الحبیب به مراجع تقلید[/h] http://www.aparat.com/v/7GEKW[/]
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;895793 نوشت:
بي خود نيست به انگلستان مي گويند روباه پيرb-)(:|[/]
[="Tahoma"][="DarkGreen"]امام زمان عجل الله تعالي
[/]
در چنين روزي بعد از شهادت پدرشان ولي ما شدند
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;895806 نوشت:
[/]
بشنويم
فرج آقا و گشايش امور خود و ديگران را از خداوند بخواهيم
اينجا
[="Tahoma"][="DarkGreen"] [/]
امان از زبان
آیتالله بهاءالدینی:
الان در زمان ما هیئتیها، مسجدیها و مقدسها آبرو میبرند.
عزيز من! اسلام میخواهد آبروی فرد حفظ شود. شما با اين مشکل داری؟
دقت کنيد که بعضیها با زبانشان میروند جهنم.
روايت داريم که میفرماید اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند.
فکر نکنيد همه شراب میخورند و از ديوار مردم بالا میروند. يک مشت مؤمن مقدس را میآورند جهنم.
اي آقا تو که هميشه هيئت بودی! مسجد بودی! بله. توی صفوف جماعت مینشینند آبرو میبرند.
امیرالمؤمنین(ع) به حارث همدانی میفرماید: اگر هر چه را که میشنوی بگويی، دروغگو هستی.
مجله #خانه_خوبان شماره ۹۳، آذر ۹۵
@Khanehkhooban
دشمن فقط دنبال تفرقه بين مسلمانان نيست
دنبال تفرقه بين مرد و زن
تفرقه بين اعضاي خانواده و
تفرقه بين لايه هاي شخصيت تك تك افراد و ايجاد خودبيگانگي هم است.
..
......
زن يا نيمى از پيكر اجتماع
رقعي، شوميز، 38 صفحه، چاپ اول 1343.
اين كتاب در واقع اولين مقاله حضرت استاد مصباح يزدي است كه برای نخستینبار در نشريه مكتب تشيع به چاپ رسيده و سپس به كوشش انتشارات آزادى قم با شمارگان 5000 نسخه چاپ و منتشر گرديده است.
در اين نوشتار حضرت استاد ابتدا به جايگاه و منزلت زن در اسلام پرداخته، و در ادامه آن، فهرستوار به برخى شبهات در باره حقوق زن در اسلام اشاره كرده و آنها را پاسخ داده است.در اين كتاب به منطق فطرت به منزلة راه حل اساسى براى مسائل اجتماعى اشاره مىشود و سپس تفاوتهاى سرشت زن با مرد و نيز امتيازات فطرى زن بر مرد بررسى شده است و در نهايت موقعيت زن از نظر اسلام تبيين مىگردد. در ضمن مباحث، همچنين مقايسهاي بين دو ديدگاه فرهنگ غربى و اسلامى در باره حقوق زن صورت مىگيرد و تفوق فوقالعاده فرهنگ اسلامى در اين باب آشكار مىشود.
گفتنی است ترجمه اين نوشتار به زبان انگليسى همراه با دو مقاله ديگر از سوى سازمان تبليغات اسلامى در كتابى به نام Status of Women in Islam (سيماى زن در اسلام) منتشر شده شده است.
[="Tahoma"][="DarkGreen"][h=1]درس حافظ 1[/h]
اينجا
[="Tahoma"][="DarkGreen"]آيت الله بهجت رحمة الله علیه : [/]
کسی که وحدت مسلمانان را نخواهد، مسلمان نیست.
ائمه ما در نماز جماعت آنان شرکت می کردند، به جهت اتحاد مسلمانان.
زمزم عرفان، ص۳۷۹
فقط بی تربیت نکنید!
هر طور که خودتان باشید بچه ها از شما یاد می گیرند.
پس خودتان خوب باشید تا بچه هایتان هم خوب باشند.
حضرت آیت الله فاضل استرآيادي(ره)
https://telegram.me/beyt_ayatollahfazel
[="Tahoma"][="DarkGreen"]
[/]کار ما، همانند مامور آتش نشانی است. همیشه باید در دسترس مردم باشیم.
انصافا مردم خوب و نجیب اند.
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;895884 نوشت:
شاگردان ايشان:
هرگاه در میان صحبت به یاد مرحوم پدرشان می افتادند، اول یک صلوات برای شادی روح پدرشان می فرستادند و بعد، آن نقل قول را، بیان می کردند.[/]
اصل و ریشه ی تو، قابلیت تغییر را دارد.
***
کار خداوند توفیق دادن است و کار ما بهره بردن از توفیقات الهی.
**
در منطق اسلام افراد به سه قسم تقسیم می شوند:
یا منصف اند
یا بیمارند
و یا لجوج اند.
***
می فرمود: نافله ی نماز مغرب و نافله ی نماز #صبح را حتما به جای بیاورید.
بعد با لبخندی که بر لب داشت می فرمود: ثواب (خواندن نافله ی مغرب و صبح) برای شما و گناهش برای من و پدرم.
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;895886 نوشت:
[/]
شوخي بزرگان كوتاه،بامزه و اخلاقي است
نهم ماه ربیع الاول روزی است که در روایت معتبر به «غدیر ثانی» تعبیر شده است. امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام به صحابی جلیل القدر حذیفه فرمودند:
«یا حذیفة، هذا یوم الاستراحة، ویوم تنفیس الهم والکرب، والغدیر الثانی...؛(1) ای حذیفه، امروز روز رفع سختی و دشواری، روز زدودن اندوه و پریشانی و روز غدیر دوم است».
قرار دادن روز نهم ماه ربیع الاول به عنوان غدیر ثانی در کنار روز هیجدهم ماه ذی الحجه روز عید غدیر، در واقع دو بال و دو بازوی اعتقادی اسلام، یعنی اصل تولی و اصل تبری را تشکیل می دهد و این بدان معناست که غدیر اول و غدیر ثانی به عنوان تولی و تبری مکمل یکدیگر هستند و هیچ یک از دیگری جدا نیست.
البته در مقام تعلیم و شمارش فروع دین مقابل شمارش اصول دین، تولی و تبری جزء فروع ده گانه دین آمده است که این امر تنها بار آموزشی و حفظ کردن دارد، اما در واقع تولّی و تبرّی از ثوابت اساسی دین و از مسائل اعتقادی اسلام است و نه از فروع آن. به دیگر سخن، تولی و تبری دو بال نیرومند توحید هستند، زیرا توحید یعنی: ایمان به خدا و وحدانیت اوست، وتولی یعنی: دوستی نسبت به اولیای خدا و تبری یعنی: بیزاری از دشمنان خداست و این از شئون توحید است. در مورد نبوت و امامت نیز همین امر صادق است. و در حقیقت تولی و تبری جزء فروع و اعمال نیست، بلکه جزء اصول و امور قلبی و اعتقادی است و هرجا که تولی باشد تبری نیز هست و از یکدیگر جدا نیستند و در همین راستا است حدیث شریفی که می گوید: «هل الدین الا الحب والبغض؛ مگر دین چیزی است جز دوستی خدا و دوستان خدا، و دشمنی دشمنان آنان؟» و لذا در غیر این صورت، اسلام و مسلمانی، دین و دین داری کامل نخواهد بود. شیخ مفید علیه الرحمه نیز فرموده است:
«ولایـة أولیـاء الله تعالـی مفترضـة وعداوة أعدائه واجبة علی کل حال؛(2) دوستی اولیای خدا فریضه الهی بوده و دشمنی با دشمنان او در هر حال واجب است.
قرآن کریم درباره تولی و تبری می فرماید:
«لاَّ تَجِدُ قَوْمًا یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الاَْخِرِ یُوَآدُّونَ مَنْ حَآدَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ...؛(3) هیچ قومی را نَیابی که به خدا و روز واپسین ایمان داشته باشند [و] با کسانی که با خدا و رسولش مخالفت و دشمنی کرده باشند، دوستی ورزند».
معنای این آیه ی کریمه این است که دوستی اولیای خدا و محبت دشمنان او قابل جمع نیست، بلکه اسلام، یعنی: تولّی اولیای خداست که در عید غدیر تجلی یافته و تبری از دشمنان خداست که در غدیر ثانی چهره نموده است.
روایات فراوانی نیز با بیان های گوناگون درباره این دو غدیر هیجدهم ذیحجه و نهم ربیع از معصومین علیهم السلام در دست داریم که این معنی را به اثبات می رساند.
تعبیر غدیر ثانی در روایت احمد بن اسحاق از آن رو شایان تفکر و تدبر است که مکمل غدیر اول و از آن تفکیک ناپذیر است، که همان معنای تولّی و تبرّی است.
امیدوارم به برکت عید غدیر ثانی و صاحب آنروز اولین شهیده راه تولی و تبری، حضرت فاطمه زهرا علیها السلام همگی مورد عنایت خدای متعال قرار گیریم و در حد خود قدر و منزلت این روز را بشناسیم و به اندازه توان، انجام وظیفه کنیم. همچنین به لطف و کرم الهی امید دارم که افراد دورمانده از اهل بیت و تعالیم سعادت بخش آنان، با شناخت این مفاهیم، به مسیر حق هدایت، و از برکات این شناخت بهره مند شوند، ان شاء الله.
وصلی الله علی محمد وآله الطاهرین
1. بحارالانوار، ج 95، ص 354.
2. شیخ مفید، المقنعه، ص 33.
3. مجادله (58)، آیه 22.
[="Tahoma"][="DarkGreen"] [h=1]شوخی های جدی [/]
و جدی های شوخی[/h]حاج آقا فروهر
شوخی صمیمانه و جدی
آیت الله مهدوی کنی با دانشجویان
[="Tahoma"][="DarkGreen"] [h=1]لبخند های پدر-آیت الله خنده رو-آیت الله مهدوی کنی
بسم الله الرحمن الرحیم نماهنگی فوق العاده عالی از خنده ها و خوش مشربی های آیت الله مهدوی کنی در بین دانشجویان.
[/]
[/h]
دیدن این نماهنگ زیبا را از دست ندهید! شادی روحشون صلوات و فاتحه ای قرائت کنید.
[="Tahoma"][="DarkGreen"] [h=1]پدر مهربان ما
«پدر مهربان ما» عنوان ویدئوکلیپی است که در دفتر رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه
[/]
[/h]
امام صادق علیه السلام به مناسبت گرامیداشت یاد استاد گرانقدرمان ، حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) تولید گردیده است.
[="Tahoma"][="DarkGreen"] [h=1]شوخی های جدی!
[/]
[/h]
سلام مرحوم آیت الله مهدوی شوخی می کنند و می گویند دلقکی که برای ناصز الدین شاه دلقکی می کرد پس از مرگ به خواب کسی آمد و
گفت همینقدر برایتان بگویم که در آخرت تمام شوخی های ما را جدّی گرفتند... شادی روح آیت الله مهدوی کنی الفاتحة مع الصلوات
[="Tahoma"][="DarkGreen"] [h=1] انتخاب همسر به روایت آیت الله مهدوی کنی
[/]
[/h]
آیت الله مهدوی کنی به نکاتی درباره انتخاب همسر
و برخورد با همسران برای زنان و مردان در خانه اشاره می کند که کمک برای جمع فضیلت است.
وحدت بخشي
آيت الله مهدوي كني نقش مهمي در وحدت سياسيون
و وحدت حوزه و دانشگاه و شيعه و سني داشتند
در این فیلم تصاویری از دیدارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و مرحوم حضرت آیت الله مهدوی کنی برای اولین بار منتشر شده است.
http://www.aparat.com/v/uvGmy
عيدالزهرا و تفرقه زدايي
سؤال:حكم شرعى رفتن در مجالس نهم ربيع الاول كه در آن مجالس به خاطر شادى شيعيان شروع به لعن و نفرين به دشمنان اهل بيت ـ عليهم السّلام ـ و مزاح كردن و لطيفه گفتن میکنند، چيست؟ مجلس تا چه حدّى بايد در شادى پيش برود؟معمولا در مراسم عيدالزهرا كف زدن، پايكوبى، رقص و حتّى امورى را كه جميع فقها صريحاً فتوا به حرمت آن دادهاند، را مستند به حديث رفع القلم كه ذيلا به آن اشاره میشود، جايز میدانید؟
«وَ اَمَرْتُ الْكِرامَ الْكاتِبينَ اَنْ يَرْفَعُوا الْقَلَمَ عَنِ الْخَلْقِ كُلِّهِمْ ثَلاثَةَ اَيّام مِنْ ذلِكَ الْيَوْمِ، وَ لا اَكْتُبُ عَلَيْهِمْ شَيْئَاً مِنْ خَطا يا هُمْ كَرامَةً لَكَ وَ لِوَصِيِّكَ»[1] آيا اين نوع احاديث از نظر سند معتبر است؟ و بر فرض اعتبار معناى حديث چيست؟ طبق اين روايت، اعمال مذكور اشكالى ندارد. آيا اين اعمال، جايز و موجب رضاى خدا و اهل بيت عصمت و طهارت است؟ در صورت عدم جواز، توجيه روايت رفع قلم چيست؟
آیت الله خامنه ای:هر عملى که وسيله سوء استفاده دشمنان اسلام يا موجب تفرقه بين مسلمين شود، حرام و ممنوع است.
آیت الله مکارم شیرازی:اين روايت از نظر سند اعتبارى ندارد؛ به علاوه مخالف كتاب الله است، و معاذ الله كه ائمّه معصومين (عليهم السلام) اجازه ارتكاب گناه به افراد در اين ايّام يا غير اين ايّام داده باشند و بر فرض اعتبار، معناى حديث اين است كه اگر كسى لغزشى از او سر زد خداوند او را میبخشد، نه اين كه عمداً آلوده گناه شود.
نیز استفتائی دیگر از ایشان آمده: اوّلا: روايتى با عنوان رفع قلم در آن ايّام مخصوص، در منابع معتبر نداريم.
ثانياً: بر فرض، چنين چيزى باشد (كه نيست) مخالف كتاب و سنّت است، و چنين روايتى قابل پذيرفتن نيست، و حرام و گناه در هيچ زمانى مجاز نيست. همچنين سخنان ركيك و كارهاى زشت ديگر. و ثالثاً: تولّى و تبرّى راههای صحيحى دارد، نه اين راههای خلاف.
آیت الله بهجت:در حدّ مشروع و عدم احتمال وجود بيگانه، اشكال ندارد.
آیت الله صافی گلپایگانی:عيد الزّهراء با سائر ايّام در اين جهت فرقى ندارد و مورد رفع القلم نيست.
آيت الله سيستاني:برگزاري مراسم عيد الزهرا به خودي خود اگر موجب تفرقه نشود، اشکال ندارد؛ و شرکت کردن در آن نيز اشکال ندارد، ليکن اگر در مجلس عيد الزهرا و به بهانه عيد الزهرا کارهايي که سبب ايجاد تفرقه و آدم کشي ميان مسلمانان میگردد، صورت بگيرد؛ برگزاري چنين مجالس و شرکت در آن حرام است جايز نيست. وی درباره لعن خلفای سه گانه فرموده اند: لعن کردن به خلفاي سه گانه و اهانت به مقدسات مذهبي ديگران و يا هر نوع رفتار و گفتاري ديگري که سبب ايجاد تفرقه و آدم کشي ميان مسلمانان میگردد، حرام است و از اين نوع اهانت به مقدسات ديگران بايد خود داري شود.[2]
[/HR] [1]. بحار الانوار، جلد 31، صفحه 125.
[2] . آیتالله خامنه ای، اجوبه الاستفتائات، مسائل فرهنگی و اجتماعی، مناسبتها، ولادتها و اعياد دينى؛ آیت الله مکارم شیرازی، استفتائات ج 3، احکام بیع، سؤال 470؛آیتالله مکارم شیرازی، استفتائات ج 3، متفرقات، سؤال 1755؛ آیتالله بهجت، استفتائات، احکام موضوعات متفرقه، س 1862؛ آیت الله صافی گلپایگانی، استفتائات، جشن هاى مذهبى و مجالس مولودى؛ آیت الله صافی گلپایگانی، استفتائات، جشن هاى مذهبى و مجالس مولودى؛ سؤال تلفني از دفتر آيت الله سيستاني. (7836565-251). برگرفته از سایت پاسخگو دات آی آر؛ سؤال تلفني از دفتر آيت الله سيستاني. (7836565-251). برگرفته از سایت پاسخگو دات آی آر.
برگرفته از آيين شوخي و قوانين خوشي، م ح قديري
[="Tahoma"][="DarkGreen"]
در این جا متن پی دی اف کتاب «نهم ربیع جهالت ها خسارتها» که گوشههایی از خسارتهای شکل گرفته از جهالتهای این روز را به تصویر کشیده، در اختیار دوستان قرار میدهیم.
دانلود پی دی اف
« بعضیها به نام شادکردن دل فاطمهزهرا، علیهاالسلام، این روزها و در این دوران ما کاری میکنند که انقلاب را که محصول مجاهدت فاطمه زهراست، در دنیا لنگ کنند!
[/]نهم ربیع جهالت ها خسارت ها
میفهمید چه میگویم؟ بهترین وسیلهای که دشمنان بزرگ انقلاب پیدا کردند برای اینکه نگذارند انقلاب به کشورهای اسلامی برود، میدانید چه بود؟
گفتند این انقلاب، اسلامی نیست!
گفتند اینها دشمن شما- چند صد میلیون مسلمان- هستند!
امام بزرگوارمان ایستاد و گفت این انقلاب، اسلامی است؛ شیعه و سنی در کنار همند؛ پهلوی همند. اگر امروز کسی کاری کند که آن دشمن انقلاب، آن مأمور سیای آمریکا، آن مأمور استخبارات کشورهای مزدور آمریکا، وسیلهای پیدا کند، دلیل پیدا کند. نواری پیدا کند، ببرد اینجا و آنجا بگذارد، بگوید کشوری که شما میخواهید انقلابش را قبول کنید، این است، میدانید چه فاجعهای اتفاق میافتد؟
بعضیها دارند به نام فاطمه زهرا، علیهاالسلام، این کار را میکنند.
در حالیکه فاطمهزهرا، علیهاالسلام، راضی نیست. این همه زحمت برای این انقلاب کشیده شد.
آن مرد الهی، آن وارث واقعی فاطمهزهرا، علیهاالسلام، در زمان ما، آن همه زحمت کشید. این جوانهای پاک ما اینجور رفتند خونهایشان را ریختند تا انقلاب را بتوانند عالمگیر کنند.
آن وقت یک نفری که معلوم نیست تحت تأثیر کدام محرکی واقع شده، به نام شادکردن دل فاطمه زهرا، کاری بکند که دشمنان حضرت فاطمهزهرا را شاد کند.»
امام خامنه ای
معرفی کتاب “نهم ربيع جهالتها، خسارتها”
کتاب “نهم ربيع جهالتها، خسارتها”
آسيب شناسي انسجام اسلامي تألیف آقای مهدي مسائلي نشر یافته انتشارات وثوق میباشد.
در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
واژگان « تولّي و تبرّي » در فرهنگ ديني ما شيعيان از اهميتي خاص برخوردار ميباشند به گونهاي كه ميتوان تعريف شيعه را تركيبي از اين دو گزاره يافت كه بدون يكي از آنها شيعه بودن ديگر معنايي نخواهد داشت. دوستي و دشمنيهاي مقدس، در سه بعد، قلب، زبان و عمل مطرح است اما آن گاه كه به آنها عمل پوشيده و ترتيب اثر داده شود ، به « تولّي و تبرّي » خوانده ميشوند. از اين نگاه درستي و كامل بودن اعتقاد افراد هنگامي نمايان خواهد شد كه آنها علاوه بر اعتقاد به اهل بيت، عليهم السلام، از اشخاص و افعالي كه مورد تأييد آن بزرگواران نبوده و نيست، نيز فاصله گرفته و عملاً تبعيت از آنها رها سازند. اما متأسفانه اين اصل اساسي كه پايهگذار نگرش صحيح نسبت به شيعه واقعي است در گذران تاريخ مورد بيمهري قرار گرفته و با عدول از آن، گزارههایي به عنوان تولّي و تبرّي برگزيده شدهاند كه نه تنها نميتوانند بيانگر درستي اعتقاد كسي باشند بلكه گاه نشان از ضعف اعتقاد اشخاص نيز خواهند داشت. امروز تولّي را فقط به ادعاي دوستي و محبت به اهل بيت، عليهم السلام، ميشناسند حتي اگر چنين شخصي فردي فاسق و فاجر باشد و بدتر آن كه، تبرّي را نيز در فحش و لعن، آن هم فقط به افرادي خاص، محصور ساختهاند. اين گونه است كه ادعاي دوستي، بجاي دوستي نمودن نشسته و فحش و لعن، بجاي بيزاري و جدائي. و به قول ملك الشعراء بهار:
خادم شمر كنوني گشته،
وانگه نالهها با دو صد لعنت،
ز دست شمر ملعون ميكنند
بر يزيد زنده ميگويند، هر دم صد مجيز
پس شماتت بر يزيد مردهي دون ميكنند
پيش ايشان صد عبيدالله سرپا،
وين گروه ناله از دست عبيدالله مدفون ميكنند
دامن زدن به خرافات، بدعتها، گسترش اعمال ناشايست و توهين به مقدسات ديگر مذاهب اسلامي به عنوان «دوستي و دشمني» از ديگر ثمرههاي اين گونه دوستي و دشمنيها است كه امروزه به معزلي براي جامعهي اسلامي ما تبديل شده است.
از اين رو در اين نوشتار سعي بر آن داريم تا با بررسي علمي و تاريخي پيرامون اين روز، خرافي و بياساس بودن نسبتهايي را كه به آن ميدهند مشخص ساخته و گوشههايي از خسارتهاي شكل گرفته از جهالتهاي اين روز را به تصوير كشيم.
نظر مراجع معظم تقليد در رابطه با نهم ربيع در بخشی از این کتاب نظر مراجع درباره نهم ربیع آورده شده است که برای نمونه نظر حضرت امام در ذیل آورده شده است.
حضرت امام خميني:
حفظ وحدت تكليف حتمي شرعي است
بر جميع سخنرانان، چه در محيط هاي باز و چه بسته و تمام نويسندگان، تكليف حتمي شرعي است كه حتي به طور اشاره و كنايه، از گفتار و نوشتههاي اختلاف انگيز اجتناب نمايند كه امروز اختلاف براي امت اسلامي، سم كشنده است و بايد بدانند كه ايجاد اختلاف در محيط حاضر، جز تبعيت از نفس اماره و شيطان دروني و خدمت به ابرقدرتها خصوصاً امريكاي جهان خوار، نيست و از منكرات بزرگي است كه شيطان به اسم اسلام، بر زبانها و قلمها جاري ميكند و بايد بدانند كه انقلاب اسلامي تاب تحمل آن را ندارد و متخلف را مجازات خواهد كرد.
دادستان كل كشور مؤظف است تا به اين طريقهي خطرناك خاتمه دهد.
سخنرانيهاي سالم و سازنده در محيطهاي سالم غير متشنج، براي ايجاد وحدت و تفاهم و جلوگيري از اختلاف و تشنج، مفيد و موجب رضاي خداست.
سايت مؤلف
http://azadpajooh.com/
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;895941 نوشت:
دقت كنيم
با تندرويي خون بي گناهاني ريخته نشود دشمن از آب گل آلود بد جور ماهي مي گيرد.
بيان اين مسائل به معناي چشم پوشي نسبت به حقايق و پلولاريسم ارزشي و ديني نيست
بلكه مناظره هاي علمي اخلاقي با حفظ وحدت و مهار توطئه ها و مكرهاي دشمنان و افراطيون به جاي خود لازم است[/]
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;895926 نوشت:
روحشان شاد@};-[/]
[="Tahoma"][="DarkGreen"][h=1]کتاب ها[/h]
- دفتر بيستم : توصيه ها، پرسش ها و پاسخ ها در محضر حضرت آيت اللّه جوادى آملى (مدظله العالى)
- آداب الصّلاه – حضرت امام روح الله موسوی خمينی رضوان الله تعالی عليه
- آداب معاشرت از ديدگاه معصومان عليهم السّلام - شيخ حرّ عاملی رحمه الله عليه
- آداب معنوی ، 2000 عمل مستحب و مكروه
- آداب و سبک زندگي اسلامي. احمد حسين شريفي
- آرام بخش دل داغديدگان يا مسكن الفؤاد - شهيد ثانی رحمه الله عليه
- آزادي معنوي - شهيد مطهري
- آيات و احاديث موضوعي نماز، عباس عزيزي
- اخلاق از ديدگاه قرآن و پيامبر (ص) و عترت- سيد حسين موسوي لاهيجي
- اخلاق اسلامى- شهيد آيت الله دستغيب
- اخلاق در اداره، آيت الله حسين مظاهري
- اخلاق در خانه(1)(( مؤلف : استاد حسين مظاهرى ))
- اخلاق در خانواده و تربيت فرزند- سيد محمد نجفى يزدى
- اخلاق در قرآن - آيت الله ناصر مکارم شيرازي
- اخلاق معاشرت - جواد محدثي
- از اوج آسمان (احاديث قدسي) علي اکبر مظاهري
- اسرار نماز- ملا محسن فيض كاشانی رحمه الله
- اعتکاف عبادتي کامل، ابوالقاسم عليان نژادى
- الفباي زندگي، جواد محدثي
- الهي نامه - اثر آيت الله حسن زاده آملي
- انسان در قرآن، شهيد مطهري
- انسان شناسي، سوال و پاسخ ، مصطفي عزيزي
- با جوانان در ساحل خوشبختي، سيد حميد فتاحي
- بحرالمعارف (جلد اوّل)- عالم ربانى مولى عبدالصمد همدانى
- بحرالمعارف (جلد دوم)- عالم ربانى مولى عبدالصمد همدانى
- برنامه سلوك در نامه هاى سالكان
- برنامه ی سلوك در آثار امام خمينی قدّس سرّه
- برگي از دفتر آفتاب- زندگي آيت الله بهجت- رضا باقى زاده پُلامى
- بعد چهارم يا حس خداگرايي انسان، نوشته همت سهراب پور
- تجلى و ظهور در عرفان نظرى ، سعيد رحيميان
- تربيت اسلامى با تأكيد بر ديدگاه هاى امام خمينى رحمه الله ، محمد رضا شرفي
- تربيت اسلامي
- ترجمه ارشاد القلوب ابي محمد حسن ديلمي، سيد عباس طباطبايي
- ترجمه مصباح الشريعه منسوب به امام صادق (ع)
- ترجمه ی امالی شيخ صدوق رحمه الله
- ترجمه ی امالی شيخ مفيد رحمه الله
- تفسير سوره حمد - حضرت امام روح الله موسوی خمينی رحمه الله
- تفسير نماز، محسن قرائتي
- تقويم عبادى، مهدى مهريزى
- تهذيب نفس از ديدگاه قرآن کريم- آيت الله مظاهري
- توبه، اثر حضرت آيت الله حسن زاده آملي
- جامع آيات و احاديث موضوعي نماز، عباس عزيزي
- جهاد اكبر يا مبارزه با نفس - روح الله الموسوی الخمينی رحمه الله عليه
- جهاد با نفس - آيت الله مظاهري - ج 5
- جهاد با نفس – آيت الله مظاهري - جلد 3
- جهاد با نفس – آيت الله مظاهري - جلد 4
- جهاد با نفس- آيت الله مظاهري-ج 1 و 2
- حقوق متقابل والدين و فرزندان، عبدالکريم پاک نيا
- حكمت عملى- اقتباس از : اخلاق ناصرى - سيّد محمّد رضا غياثى كرمانى
- حليه المتّقين - علاّمه محمّد باقر مجلسی رحمه الله
- حماسه حسيني، شهيد مطهري
- حکمت عملي يا اخلاق مرتضوي
- خودسازي اثر آيت الله ابراهيم اميني
- خورشيد عرفان- محمد رضا رمزى اوحدى
- داستان هاي اخلاقي براي جوانان
- داستان های عارفانه در آثار علاّمه حسن زاده ی آملی - عباس عزيزي
- در سايه آفتاب (جلوه هاى رفتار علوى) ، اسماعيل سعادت
- در محضر عارفان، دستورالعمل اخلاقي، واصف بادكوبه اى
- درياي عرفان، زندگي نامه و احوال آيت الله سيد علي قاضي، هادي هاشميان
- دعاشناسى موضوعى، دعاي جوشن کبير، عليرضا فراهاني منش
- دفتر شصت و پنجم - نمادها، شعایر و ظواهر دینی
- دفتر پنجاه و هشتم پرسش ها و پاسخ های دانشجویی- امر به معروف و نهی از منکر
- دفتر چهاردهم پرسشها و پاسخهای دانشجویی - دعا و توسل
- دفتر چهل و ششم پرسش ها و پاسخ ها: آراستگی و مدگرایی
- دفتر چهل و پنجم : خودسازی (پرسش ها و پاسخ ها)
- دفتر چهل و چهارم پرسش ها و پاسخ ها - حضور قلب در نماز
- دفتر چهلم پرسشها و پاسخهای دانشجویی - گناه و توبه
- دفتر یازدهم پرسشها و پاسخهای دانشجویی - عرفان و عشق
- ديوان حافظ شيرازي
- رازهاي نماز، آيت الله جوادي آملي
- راه خودسازى (چهل مجلس) مؤ لف : جواد حبيبى تبار
- راه روشن ، ترجمه كتاب المحجّه البيضاء فيض کاشاني
- راهنماى سعادت و خوشبختى، عبدالله صالحي
- رساله سير و سلوک - علامه سيد مهدي بحر العلوم
- رساله لبّ اللّباب در سير و سلوك -
- رساله لقاء الله يا سير و سلوك اثر حضرت آيتالله حاج ميرزا جوادآقا ملكى تبريزى
- رهگشاي جوانان؛ علي رستمي چافي
- روابط دوستانه (آيين دوست يابي) علم خواه
- روح عرفانى روح الله ، شامل مواعظ امام خميني(ره) محمد رضا رمزي اوحدي
- زيارت، جواد محدثي
- زيبايي هاي اخلاق - حسين انصاريان
- سلوك علوى (راهبرد هاى امام على (ع) در تربيت فرزندان ) سيد حسين اسحاقي
- سلوك معنوی ؛ مطالبی از حضرت آيت الله العظمی بهاءالدّينی قدّس سرّه
- سير و سلوک_ مجموعه اي از مطالب علامه بحر العلوم و علامه مصطفوي
- سيره اخلاقي امام خميني رض
- سيره اخلاقي معصومين عليهم السلام.
- سيماى مؤمن در قرآن و حديث مؤلف : ابوالفضل بهشتى
- سيماي مخبتين (شرح زيارت امين الله) شيخ محمود تحريري
- سيماي نماز، حسين انصاريان
- شب زنده داري از منظر آيات و روايات
- شرح حديث جنود عقل و جهل – حضرت امام روح الله موسوي خميني رحمه الله
- شرح دعای سحر – حضرت امام روح الله موسوی خمينی رحمه الله
- شرح و تفسير دعاي مكارم الاخلاق ( جلد 1 ) - محمد تقي فلسفي رحمه الله
- شرح و تفسير دعاي مكارم الاخلاق ( جلد 2 ) - محمد تقي فلسفي رحمه الله
- شرح و تفسير دعاي مكارم الاخلاق ( جلد 3 ) - محمد تقي فلسفي رحمه الله
- شرح گلشن راز شيخ محمود شبستري، توسط عارف لاهيجي
- شرحى بر دعاى ندبه ، سيد يحيي علوي طالقاني
- صفات پسنديده و نكوهيده - شيخ صدوق ره
- طبيب دلها -گفته ها و ناگفته ها درباره ميرزا جواد آقا ملكى تبريزى رحمه الله مؤ لف :صادق حسن زاده
- طريق عرفان - ترجمه و شرح رساله الولايه علامه طباطبايي. ره
- طريق عرفان، شرح کتاب الولايه، علامه طباطبايي
- عشق برتر، جواد محدثي
- عقل و عاقل در قرآن و حديث
- علم اخلاق اسلامي - ترجمه جامع السعادات نراقي - جلال الدين مجتبوي
- عمره، محسن قرائتي
- عمل در ترازوي حق، مصطفى جعفر طيّارى دهاقانى
- فضائل و سيره ي چهارده معصوم (ع) - اثر آيت الله حسن زاده آملي
- فلسفه اخلاق شهيد مطهري
- فيضي از وراي سکوت - رهنمود هاي آيت الله بهجت
- قرآن کريم با اعراب کامل
- كاوشي نو در اخلاق اسلامي - حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري
- متن صحيفه سجاديه امام سجاد (ع) با ترجمه فارسي
- معراج السعاده، ملا احمد نراقي
- معرفت شناسي عرفاني، سيد حسين ابراهيميان
- مفتاح الفلاح - شيخ بهايى رحمة الله عليه ،به ضميمه ى رساله نور على نور در ذكر و ذاكر و مذكور اثر آيت الله حسن حسن زاده آملى
- مقدمه قيصري بر فصوص الحکم محي الدين عربي.
- ناي حکمت، مواعظ رسول خدا (ص) به ابوذر، جواد محدثي
- نشان از بي نشان ها، علي مقدادي اصفهاني
- نظام حقوق زن در اسلام، شهيد مرتضي مطهري
- نظم و انضباط در اسلام.
- نقش نماز در شخصيت جوانان، مصطفي خليلي
- نماز خوبان، احمد پور ترکمان
- نماز راز دوست، علي رستمي
- نماز شناسي ج 1 حسن راشدي
- نماز و عبادت فاطمه زهرا سلام الله عليها، عباس عزيزي
- نماز چيستي و چرايي - پرسش و پاسخ
- يك صد و چهارده نكته در باره نماز، محسن قرائتي
- پرتوي از اسرار حج, عباسعلي زارعي سبزواري
- پرتوي از اسرار نماز، محسن قرائتي
- پرسشها و پاسخهاى برگزيده ويژه ماه مبارك رمضان
- پنج گام به سوي زيبايي اخلاقي
- پند هاي حکيمانه - اثر آيت الله حسن زاده آملي
- چهل داستان از زندگي پيامبر (ص) تاليف عبدالله صالحي
- کليد سعادت (دعا) رحمت الله نوکندي
- کيمياي محبت - زندگي شيخ رجبعلي خياط. ري شهري
- گامي در مسير - جواد محدثي
- گل هاي ارامش بخش، زن نمونه در فرهنگ اسلامي، مهدي رضايي
- گناه شناسي - محسن قرائتي
[/]
[="Tahoma"][="DarkGreen"]كتب ديني
http://books1.blogfa.com/[/]
مانند کسانی نباشیم که حاضر باشیم به تمام دنیا لعن و نفرین و سب و فحاشی کنیم به جز دشمنان اهل بیت.
به دشمنان اهل بیت که میرسیم نگوئیم اهل استدلال باشیم به جای لعن.
پیروان ائمه هم استدلال میکردند هم لعن
ولی وقتی به آمریکا و اسرائیل و فرانسه و آلمان و ... برسید فقط از استدلالات قوی برای متقاعد کردن جهانیان به جنایاتی که کرده اند استفاده نکنید و از شعارهای مرگ و سوزاندن پرچم و ... نیز استفاده کنید.
تقیه خوب است اما طوری نشود که در دل جوان شیعه محبتشان پیدا شود و به جای اینکه بگوید شیعه را نکشند بگوید باید احترام داماد پیامبر یا همسر پیامبر به خاطر خویشی اش محفوظ باشد هرچند گاهی اعمال درستی نداشته باشد.
طوری نشود که جوان شیعه هم قداستی متصور شود فکر کند اگر توهین کند ممکن است به تیر غیب گرفتار شود و بلایا در زندگی اش پدید آید.
باسمه الحق
جوان شیعی مرجع تقلید دارد.
هیچیک از مراجع عظام تقلید سبّ و فحاشی و توهین را جایز ندانسته اند.
واقعا امروز برخوردی با کلمات همسر پیامبر و دامادهای پیامبر نداشتید؟
باسمه الحق
ما وقایع تاریخ اسلام را می دانیم ولی همان مصالحی که در زمان امیرالمؤمنین علیه السلام باعث سکوت
حضرت شد تکرار شده است.
امروز دشمنان اسلام در فکر قطع ریشه ی اسلام و مسلمین هستند و اگر این کار به دست خود
مسلمین و با به جان هم انداختن آنها و کشتار مذهبی و فرقه ای انجام شود هزینه ی کمتری برای آنها
دارد و در افکار عمومی و در اذهان جهانیان هم چهره ی زشتی از اسلام ترسیم می شود این قسمتی از
نقشه های دشمن برای امت اسلام است.در چنین وضعیتی چه باید کرد؟
به آتش فتنه ی دشمن دامن زد تا دامن خودمان را بگیرد؟!
خیر اسلام آیین دوستی و مدارا با همه است.
مسئله فحاشی که باعث تنش بین شیعه و سنی بشود نه در روایات آمده و نه با شان خودمان (نه اینکه شان مصداق) قابل پذیرش است.
اما مسئله لعن افراد مشخص از مسائلی است که در روایات متواتر به ما دستور داده شده، مراجع معظم تقلید هم تا آنها را مجبور نکنند از لعن منع نمیکنند. من از آنها استفتا نگرفتهام اما در صفحه قبل همین تاپیک کارشناسی با عنوان حامی مطلبی گذاشتند از آیت الله بهجت که "آیت الله بهجت:در حدّ مشروع و عدم احتمال وجود بيگانه، اشكال ندارد."
ما با هم لعن غیر علنی مشکلی نداریم همانطور که در این فتوا احتمال نداده که میتواند مستمسک شود که شیعه فقط از لعن علنی پرهیز دارد" و همین فتوا را علنی نگویند.
لذا زیاده روی در هیچ امری خوب نیست. ما هم در حدی که فحاشی نکنیم و شان خودمان را حفظ کنیم وظیفه خودمان را انجام داده ایم چه بسا زیاده روی زیاد در این موضوع که فتوا برای حرمت غیر علنی (چنانکه از رهبری استفتا شده) و بعد فتوا برای ذات لعن و نه تبعات فعلی و ... بخواهند ما را از آن طرف بام بیاندازد.
مشخصه شما مسائل رو با هم قاطی کرده اید. امروزه دشمنان اهلبیت (ع) که همان دشمنان بشریت هستند، امریکا و انگلیس و صهیونیسم جهانیند که از هیچگونه تلاشی برای اسلام ستیزی و غارت مسلمانان کوتاهی نمیکنند. اینها که دو سوم مردم جهان را اضافی میدانند و کشتن انسانها را حق مسلم خود میدانند از اینکه مردم دنیا بر علیهشان متحد شوند میترسند و تلاش میکنند که بین مردم تفرقه بیندازند و سلطنت کنند . البته که باید پرچم آنها را به آتش کشید و نثارشان مرگ فرستاد.
طبق فرموده خدای متعال نباید فریبشان را خورد چون آنها بندگان خدا را دوست ندارند و از هیچ دشمنی با آنها کوتاهی نمیکنند... اما همسر و داماد پیامبر (ص) از مقدسات مذاهب اسلامی هستند یعنی برای همان مردمی محترمند که استعمار جهانی هیچگونه حق حیاتی برایشان قائل نیست و لعن و توهین به آنها غیر از تفرقه و جنگ بین مسلمانان هیچگونه سودی ندارد.
خداوند متعال در قرآن کریم دستور داده به مقدسات دیگران توهین نکنید و امر به وحدت با مردم دیگر ادیان را داده است نه تمرکز بر اختلافها و ایجاد دشمنی با مردمی که قصد آزار بندگان خدا را ندارند، هر چند که از ادیان و مذاهب دیگر باشند.
[="Tahoma"][="DarkGreen"] زراره;895991 نوشت:
سلام بر شما
بزرگوار كشتار ميانمار و وضعيت بحرين و لبنان و سوريه و عراق و پاكستان و...را در نظر بگيريد
فعلا اصل تشيع و اساس اسلام در خطر است
يعني بايد اوضاع از اين بدتر شود؟ يعني بايد سوريه و لبنان و يمن و بحرين و عراق و ...ويران ويران شوند؟
من و شما اگر يقين داريم به اهل بيت ظلم شده مانند علامه اميني باشيم بنشينيم با استدلال سخن بگوييم.
وقتي جوان ما ذهنش با هزاران شبهه ويروس گرفته است و نسبت به اصول دين هم سست شده است وظيفه ما چيست؟
آيت الله فاضل استرآبادي و آيت الله مكارم مي گفتند ما وقت نداريم برويم اعتكاف و سه روز تمام مشغول مستحبات شويم وقتي به باورهاي و اعتقادات ما همه مي شود؟ اگر اعتكاف هم مي رويد بايد تلاش علمي داشته باشيد
من وقتي مي توانم بگويم محب حضرت علي هستم كه الغدير را خوانده باشم
اهل مطالعه باشيم در فاميلم تلاش كنم شبهات اعتقادي را از ذهن جوانان بزدايم
الان چه قدر جوانان ما (شيعه و سني) از اصل نماز دور شده اند؟
چرا؟
رفتارها و مناسك ديني ريشه در اصول دين دارد. شبهات زيادي اصل دين را هدف قرار داده است
جنگ نرم بي رحمانه از زمان كودكي فرزندان ما را و خودمان را هدف قرار داده اند
عرفان هاي نوپديد واقعا مثل قارچ در بين اهل تسنن و شيعه در حال رشد است
دقت كنيم
وقتي يك روحاني بين زندانيان سخنراني كرده و اصرار دارد كه اين مسائل مخصوص اينها است و بعد مي بيند كه كيپ صوتي و تصويري او بين مردم منتشر شده شما كدام جلسه را علني نمي دانيد.
شما ببينيد رهبري چه مي گويند
ببينيد مرجع تقليدتان چه مي كند
طبق نظر ايشان عمل كنيد.[/]
باسمه الحق
اینجا علن است گرامی.
در مدرسه عالي امام خميني بود در جلساتي با هم گفتگو مي كردم
گفتم سنت بالا رفته چرا ازدواج نمي كني؟
گفت من وهابي بودم
هفت سال تمام كتب شيعه را مطالعه كردم و بعد در منطقه اي كه هستيم
اعلام كردم شيعه هستم
وهابيون من را طرد كردند به والدين كه خودشان وهابي هستند توهين و فحاشي كردند كه نتوانسته اند اولاد وهابي تربيت كنند
الان هم اعلام كرده اند حرام است به من زن بدهند.
.....
دوستان
بزرگواران
دقت كنيم
پيامبر فرمودند مؤمن زيرك و محتاط است
الان
اپليكيشن هاي مختلف نظام خانواده شيعه و سني را دارند ويران مي كنند
شبهات مانند سيل اصل دينداري را هدف قرار داده اند و از من و شما خيلي زرنگ تر هستند شبانه روز فيلم و عكس و متن تهيه مي كنند
او وقت ما را به جان هم انداخته اند
گروهي فحاشي و سب كنند
گروهي هايي مانند ريگي و طالبان و....به بهانه دفاع از اهل بيت به جان شيعيان بيفتد
والله
الان كه اينها را مي نويسم
فشار به بنده وارد مي شود
وقتي ديدم طلبه اي كشميري شاد نيست
سر به سرش
گذاشتم فايده اي نداشت
زود به زود تو لاك خودش فرو مي رفت
با دوستانش جداگانه صحبت كردم
به اتاقش رفتم
مي توانيم تصور كنيم چه گذشته بود بر او؟
لحظه اي خودمان را در زندگي آنها تجسم كنيد
گروهي مسلح وارد منزل آنها و همسايه هايشان شده بودند و گروهي را گرفته بودند از جمله برادر او .
مدتي از برادرش خبري نشده بود
پدر و مادر و همسر و فرزندان چشم به راه
دنبال او به راه مي افتد
تا اين كه در كوهستان جنازه هايي مي يابد و بين آنها با سر بريده برادرش روبه رو مي شود
شايد براي من و شما كه در امنيت به سر مي بريم
براي من و شما كه در ماه مبارك رمضان در مسجدي مي رويم
نتوانيد امنيت نداشتن شيعه را در پاكستان و كشمير و هند و ....متوجه شويم
دوستان
دقت كنيم
هشيار باشيم
دشمن اسلام را بشناسيم
ما را به خود واداشته
شمر امروز را به قول شهيد مطهري بشناسيم.
از افرادي نباشيم كه هزاريم 300 ساعت شور در محرم و صفر داشته باشيم و چند كتاب تحليلي نخوانيم
متأسفانه ياد نگرفته ايم معارف را از منابع اصيل چون آيت الله جوادي آملي ياد بگيريم
اهل مطالعه كتب اين بزرگان هم نيستم كه با خون دل نوشته اند و زحمت بي حد
لااقل
به پيام هاي آنها در اين موقعيت هاي خاص گوش كنيم
سلام
کربلا چرا رقم خورد؟ چون مردم مسلم را رها کردند
باید که مسلم زمانمان را بشناسیم
باید که به دستورات او عمل کنیم یعنی به دستورات ولایت فقیه که فرموده اند هر گونه توهینی به مقدسات اهل سنت حرام شرعی است
شما حتی اگر صحیفه نور امام را مطالعه کنید مکررا به اتحاد بین شیعه و سنی سفارش کرده اند،
ما هرگز سکوت نکرده ایم و حق را کتمان نکرده ایم و رهبری هم چنین دستوری نداده اند و مباحثان و مناظرات توسط برترین علمای جهان تشیع با علمای تسنن برقرار است اما بدون توهین
سایت ولایت فقط یکی از سایتهایی است که به مناظرات عالمانه و بدون توهین با برادران و خواهران اهل سنت میپردازد
بسیاری از اهل سنت اگر به یقین برسند و به آنها حقیقت اثبات شود شیعه می گردند همان طور که یکی از برادران شیعه به نام سلمان حدادی که قبلا وهابی بودند تعداد بسیار زیادی از اهل سنت را شیعه کرده اند( با مباحثات عالمانه و منطقی)
داستان زندگی سلمان حدادی را از زبان خودشان اگر شنیده باشید خودشان فرمودند دوستی شیعه و بسیار مودب داشتند همان شخص سبب تحول در این آقا شده و اکنون آقای سلمان حدادی صدها نفر را شیعه کرده اند
وب سایت سلمان حدادی
[="Blue"]

[/]
معنای اتحاد مسلمین( شیعه و سنی) چیست؟
آیا یعنی شیعه وسنی باید ساکت شوند؟:-?
پاسخ را از زبان مقام معظم رهبری بشنویم@};-
( کلیپ رو نبینید از دستتون رفتهhappy)
[FLV]http://video-4.dalfak.com/79/795620552-584779776.mp4[/FLV]
جنگ نرم و ابعاد تفرقه
تفرقه بين مثلث نگرش تك تك مسلمانان (بينش و گرايش و كنش) = مانند قمه زدن يا مدرك گرايي نه استعداد و رغبت گرايي
تفرقه بين والدين و فرزندان و برعكس (اعتياد سايبري، اعتياد سفيد، )
تفرقه بين همسران
تفرقه بين خانواده ها، اقوام و همسايه ها
تفرقه بين شهرهاي كشورمان ( با جوكهاي توهين آميز و اشعار و تحريك )
تفرقه بين جنسيي (زن و مرد)
تفرقه بين شهرهاي مرزي با مركز كشور
تفرقه قوميتي (آذري، بلوچ، تركمن، لر، ترك، فارس، ازبك، پشتون، هزاره و..)
تفرقه بين مردم و ملت
تفرقه بين اصول گرايان خط امام
تفرقه بين اصلاح طلبان خط امام
تفرقه بين اصول گرايان و اصلاح طلبان خط امام و ميانه رو.
تفرقه بين مساجد و هيأت ها
تفرقه بين مداحان و هوادارانشان
تفرقه بين مداحان و سخنرانان
تفرقه بين مراجع
تفرقه بين مقلدان مراجع
تفرقه بين شعيان ميانه رو
تفرقه بين اهل تسنن ميانه رو (وهابي گري و تكفيري و..)
تفرقه بين شيعه و سني براي انهدام اسلام (با عرفان هاي نوپديد و افراطي گري و...)
تفرقه بين دانشگاهيان متدين
تفرقه بين حوزويان انقلابي ( تقويت روحانيون سكولار و افراطي)
تفرقه بين حوزويان و دانشگاهيان متدين
تفرقه بين ما و تمدن غني ايراني و اسلامي
تفرقه بين جمهوريت و اسلاميت
تفرقه بين مشروعيت و مقبوليت (مقبول عموم بودن را مشروع دانستن)
تفرقه بين ايران و اسلام
تفرقه بين علم و دين ( ادعاي اين كه دين و علم هميشه در تعارض و ستيزند)
......
كانال زندگي آرام
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;896026 نوشت:

[/]
حاصل كار
امثال اينهاست
[="Tahoma"][="DarkGreen"] حامی;896020 نوشت:
آيت الله فاضل استرآبادي به همه ی طلاب، به ویژه شاگردان درس خارج توصیه و سفارش می کرد که جدیت در علم و دانش داشته باشند و بیشتر مطالعه کنند.
می فرمود: در نجف به کتابخانه های متعدد می رفتم و بیشتر وقتم را به مطالعه می گذراندم به طوری که اکثر کلید داران و متولیان امور کتاب ها از دستم خسته می شدند.
روزی در یکی از کتابخانه های نجف مشغول مطالعه بودم که دیدم از بلندگوی عمومی مطلبی پخش شد: آیت الله سید ابوالقاسم خویی در گذشت آیت الله نجفعلی فاضل را تسلیت گفت.
دریافتم که پدرم از دنیا رفته است.[/]
گوشه از زندگي آيت الله فاضل استرآبادي
ارادت خاص و مطیعانه ای به رهبرانقلاب داشت، از روی خلوص و صفای باطنی همیشه، ابتدای سخن می فرمود:
با سلام مودبانه، خدمت رهبر معظم، مرجع اعظم، روحی له الفداء، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای. و مردم زیادی را به تقلید ایشان تشویق و ترغیب کرد و وجوهات را نیز حواله ی ایشان می کرد. مثلاً در امر ورزش، هرچند می فرمود: نماز و عبادات ما یک نوع ورزش جسم و روح می باشد. و نماز توجیه پزشکی_ورزشی داره.
اما هنگامی که دریافت رهبری بر وجوب ورزش در حوزه ها تأکید کرده اند، صبحی دیده شد که ایشان آهنگری آورده تا وسائل ورزشی ساده ای در حوزه آماده کنند.
بارها .... فرمودند به استخر بروید اما باوضو باشید.
همیشه می فرمود: دین آمده است تا چراغ زندگی و دنیای ما را آباد و روشن کند.
بسیار این حدیث را می خواندند که: ان دین محمد حنیف.دین حضرت محمد(ص) سهل و آسان است.
تقدیم به روح بلند و ملکوتی عالم عامل،
حضرت آیت الله فاضل(ره)
دل از فراق تن زجان بس شنیده است
پس دل زدست من کجا ها رمیده است
من هرچه در زدم بدلم وا نکرد کسی
گویا به دیدن تو جان،تن دریده است
من فکر میکنم دلم رفته تا نجف
جسم شریف تو به نجف آرمیده است
اهل غُلو نبوده و نیستم، نخواهمش
ای پیر حب تو به جانم تنیده است
اصرار می نمود به انجام نافله
تنها سفارشی به عیان، چشم دیده است
زاهد سخن مگواز زهد، پیرما
هرآنچه گفته ای، بدان، او چشیده است
در وادی فنا که ره عقل و نام نیست
همچو ستاره ای به ثریا رسیده است
در حیرتم چگونه جسم نحیفِ تو
روح بلند حیدری بر خویش دیده است
ماتح بسی بکوش به انجام نافله
اینست سفارشی زپیرت رسیده است
کانال اطلاع رسانی بیت حضرت آیت الله حاج شیخ محمد فاضل استرآبادی,
۹۵/۹/۱۹
https://telegram.me/beyt_ayatollahfazel