نظر دانشمندان برتر جهان در مورد قرآن
تبهای اولیه
گوته شاعر و نویسنده معروف آلمانى میگوید :
«قرآن اثری است که به واسطه ی عبارات آن خواننده در ابتدای امر رمیده می شود، و سپس مفتون جاذبه ی آن و بالاخره بی اختیار مجذوب زیباییهای بی پایان آن می گردد. وقتی ما به آن (قرآن مجید) بازمی گردیم و رجوع می کنیم هرچند در ابتدا تکرار به نظر می رسد اما به زودی انسان را جلب می نماید و متعجب میسازد. انشاء آن هم آهنگ با محتویات و هدف بزرگش محکم، قوی و بسیار عالی است، پس این کتاب در تمام از منه ی بشریت بزرگترین نفوذ را خواهد داشت.
سالیان دراز کشیشان از خدابی خبر ما را از پی بردن به حقایق قرآن مقدس و عظمت آورنده آن دور نگه داشتند. اما هرقدر که ما قدم در جاده ی علم و دانش به پیش گذارده و پرده های جهل و تعصب نابجا را دریده ایم، عظمت احکام مقدس اسلام که قرآن، مجموعه ی آن است بهت و حیرت عجیبی درما ایجاد نموده است و عن قریب است که این کتاب توصیف ناپذیر عالم را به خود جلب نموده و تأثیر عمیقی در علم و دانش جهان نموده و محور افکار مردم جهان گردد.»
آلبرت انیشتین که نیازى به معرفى ندارد، مىگوید:
«قرآن کتاب جبر یا هندسه نیست؛ مجموعهاى از قوانین است که بشر را به راه صحیح، راهى که بزرگترین فلاسفه و دانشمندان دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند ، هدایت مىکند.»
پروفسور آرتور آربرى که یکى از مترجمان مشهور قرآن به زبان انگلیسى است، مىگوید:
«زمانى که به پایان ترجمه قرآن نزدیک مىشدم، سخت در پریشانى به سر مىبردم؛ اما قرآن آنچنان آرامش خاطرى به من مىبخشید که براى همیشه به خاطر خواهم داشت. من در حالى که مسلمان نیستم، قرآن را خواندم تا آن را درک کنم و به تلاوت آن گوش دادم تا مجذوب آهنگهاى نافذ و مرتعش کنندهاش شوم و تحت تأثیر آهنگش قرار گیرم و به کیفیتى که مسلمانان واقعى و نخستین داشتند، نزدیک گردم تا آن را بفهمم.»
لئوتولستوى، نویسنده معروف روسى مىگوید:
«هر کس که بخواهد سادگى و بى پیرایگى اسلام را دریابد، باید قرآن مجید را مورد مطالعه قرار دهد. در قرآن قوانین و تعلیمات حقیقى و احکام آسان و ساده براى عموم بیان شده است. آیات قرآن به خوبى بر مقام عالى اسلام و پاکى روح آورندهاش گواهى مىدهد.»
دکتر هانرى کُربن، اسلام شناس معروف فرانسوى، سخن جالبى درباره قرآن دارد. وى مىگوید:
«اگر قرآن خرافى بود و از جانب خداوند نبود، هرگز جرأت نمىکرد که بشر را به علم و تعقل و تفکر دعوت کند. هیچ اندیشهاى به اندازه قرآن محمّد(ص) انسان را به دانش فرا نخوانده است تاآن جا که نزدیک به نه صد و پنجاه بار در قرآن، از علم و عقل و فکر سخن رفته است».
ارنست رنان، فیلسوف معروف فرانسوى مىگوید:
«در کتابخانه من هزاران جلد کتاب سیاسى ،اجتماعى، ادبى و… وجود دارد که هر کدام را بیش از یک بار نخواندهام؛ اما یک جلد کتاب هست که همیشه مونس من است و هر وقت خسته مىشوم و مىخواهم درهایى از معانى و کمال به رویم باز شود، آن را مطالعه مىکنم. این کتاب، قرآن – کتاب آسمانى مسلمانان –است.»
ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه مىگوید:
« امیدوارم آن زمان دور نباشد که من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یکدیگر متحد کنم تا نظامى یکنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید که اصالت و حقیقت دارد و مىتواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم کنم. قرآن به تنهایى عهده دار سعادت بشر است».
مهاتما گاندى، رهبر فقید هند هم اعتقاد داشت:
«از راه آموختن علم قرآنى، هر کس به اسرار وحى و حکمتهاى دین، بدون داشتن هیچ خصوصیت ساختگى دیگرى پى مىبرد. در قرآن هیچ اجبارى براى تغییر دین و مذهب انسانها دیده نمىشود. قرآن به راحتى مىگوید: هیچ زور و اکراهى در دین وجود ندارد».
ویل دورانت، دانشمند امریکایى شرقشناس، مىگوید:
«در قرآن، قانون و اخلاق یکى است. رفتار دینى در قرآن، شامل رفتار دنیوى هم مىشود و همه امور آن از جانب خداوند و به طریق وحى آمده است. قرآن در جانهاى ساده عقایدى آسان و دور از ابهام پدید مىآورد که از رسوم و تشریفات ناروا آزاد است ».
ژان ژاک روسو، متفکر و روان شناس مشهور فرانسوى، برداشت منحصر به فردى از قرآن دارد؛ او مىگوید:
« بعضى از مردم بعد از آن که مقدار کمى عربى یاد گرفتند، قرآن را خوانده، امّا درست درک نمىکنند. اگر مىشنیدند که محمّد(ص) با آن کلام فصیح و آهنگ رساى عربى آن را مىخواند، هر آینه به سجده مىافتادند و ندا مىکردند: اى محمّد عظیم! دست ما را بگیر و به محل شرف و افتخار برسان. ما به خاطر یارى تو حاضریم که جان خویش را فدا سازیم!!»
لادین کوبولد: (انگلیسی)
«به راستی قرآن را جمال و زیبایی ، گیرائی ، شیرینی ونظم مهیج که تاثیر آن را هیچ کتابی ندارد این کتاب از بسیار خواندن کهنه نمی شود ، کلمات با اینکه وزن و سجع دارد در آن سجع و وزنی پیدا نیست ، شیرین تر از شعر است ولی شعر نیست این اعجاز فقط از آن قرآن است.»
فریدریش دیتریشی : (اسلام شناس غرب)
«همین علوم و معارف مسلمین بود که اروپا را درقرن دهم میلادی جلو برد. همان علومی است که سرچشمه آنها قرآن کریم بود و اروپا از این حیث به اسلام مدیون است.»
بلر : (خاورشناس معروف آلمانی)
«لغت قرآن فصیح ترین لغات عرب واسلوب بلاغت آن طوری است که افکار را بسوی خود جذب می کند قرآن دارای مواضعی آشکاراست وبه زودی برای همیشه بی معارض خواهد بود ، هرکس که از این کتاب به خوبی پیروی کند زندگی آرام وگوارائی خواهد داشت.»
ژوزف هورد ویچ: ( دانشمند خاورشناس)
«قرآن ، عامل بسیار شگرفی در بالا بردن مسلمانان بود. قرآن آنان را به تحقیقات علمی و پدید آوردن اندیشه ها سوق داد.
قرآن موجب انگیزه و پیشروی مسلمانان در سرزمینهای اروپا گردید. در آنجا هنگامی که تاریکی ها همه جا را فرا گرفت بود، مسلمانان مشعلهای انسانیت را بر افروخته و به آستان علم، خدمات شایان کردند. علوم گذشتگان را دگرباره نیرو بخشیدند و به شرق و غرب، فلسفه، پزشکی، ستاره شناسی و معماری آموختند و ما را در مسیر نهضت جدید علمی قرار دادند.»
خانم رانی تنس: ( دانشمند هلندی)
«محتوای این کتاب آسمانی کاملاً با خرد و فطرت بشری مطابقت دارد و از مطالب زننده و خلاف عقل به کلی پاک است. قرآن در باره ی زنان داوری عادلانه ای دارد و برخلاف برخی از مرامها و ادیان که جنس زن را تا به سرحد بردگی تنزل داده و ارزشی برای او قائل نیستند، وی را از مزایا و حقوق انسانی برخوردار ساخته و مقام شامخی برای او منظور داشته است.»
پروفسور واشنگتن ایرونیک: (خاورشناس بزرگ آمریکایی)
«قرآن کتابی است که از حدود اقیانوس اطلس تا نهر کاشمر مردم را در زیر سایه ی خود سعادتمند نگه داشته است. قرآن حاوی بالاترین مبادی با اوج و سودمندترین آنها است.»
هربرت جورج ولز: (دانشمند ومحقق انگلیسی)
درپاسخ سوالی که یکی از مجله های علمی اروپا نموده بود که بزرگترین کتابی که از آغاز تاریخ بشر تا کنون بیشتر از سایر کتب در دنیا تاثیر بخشیده و از همه مهمتر به شمار آمده کدام است، چند کتاب را نام برد و در پایان نوشت: «اما کتاب چهارم که مهمترین کتاب دنیاست قرآن است زیرا که این کتاب آسمانی اثری در دنیا گذارده که نظیر آن را هیچ کتابی به خود ندیده است. قرآن کتاب علمی و دینی و اجتماعی و تهذیبی و اخلاقی و تاریخی است.»
کارایل (مورخ و اندیشمند معروف انگلیس):
«اگر یکبار به این کتاب مقدس نظر افکنیم حقایق برجسته و خصایص اسرار وجود، طوری در مضامین و جوهرة آن پرورش یافته که عظمت و حقیقت قرآن به خوبی از آنها نمایان میگردد و این خود مزیت بزرگی است که فقط برای قرآن اختصاص یافته و در هیچ کتاب علمی، سیاسی و اقتصادی دیگر دیده نمیشود.»
گلادستون سیاستمدار انگلیسی قرآن را به مجلس عوام برد و گفت:
«تا این کتاب الهی باشد، سیادت و برتری انگلستان در ممالک اسلامی محال است.»
ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه مىگوید:
« امیدوارم آن زمان دور نباشد که من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یکدیگر متحد کنم تا نظامى یکنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید که اصالت و حقیقت دارد و مىتواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم کنم. قرآن به تنهایى عهده دار سعادت بشر است
[=georgia, times new roman, times, serif]ناپلئون بناپارت: دین بهترین وسیله برای ساکت نگه داشتن عوام است.
[/][=georgia, times new roman, times, serif]ناپلئون بناپارت: مذهب تنها برای بردگی انسان ها خلق شده است
[/]ناپلئون بناپارت:دین وسیله ایست که باعث جلوگیری از کشته شدن پولدارها به دست فقرا میشود
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا کسی که دین نداره چطور همچین حرفی زده خدا میدونه!!!!
اپلئون بناپارت: دین بهترین وسیله برای ساکت نگه داشتن عوام است. ناپلئون بناپارت: مذهب تنها برای بردگی انسان ها خلق شده است ناپلئون بناپارت:دین وسیله ایست که باعث جلوگیری از کشته شدن پولدارها به دست فقرا میشود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! حالا کسی که دین نداره چطور همچین حرفی زده خدا میدونه!!!!
سلام
لطفا منبع سخنانتان را بگویید:Gol:
ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه مىگوید:
« امیدوارم آن زمان دور نباشد که من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یکدیگر متحد کنم تا نظامى یکنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید که اصالت و حقیقت دارد و مىتواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم کنم. قرآن به تنهایى عهده دار سعادت بشر است».
[=Century Gothic]
با سلام
ما در مورد سخنان بناپارت در مورد اسلام آنچه در منابع آمده بود در این تاپیک آورده ایم
با سلام ما در مورد سخنان بناپارت در مورد اسلام آنچه در منابع آمده بود در این تاپیک آورده ایم ناپلئون بناپارت مبلغ قرآن بوده است!
کدوم منبع؟؟؟
تمام تاپیک شده منبع منبع .
چه خبره ؟
اگه اینطوری باشه به همه چی باید شک کرد.
این که ناپلئون در مورد دین گفته مسحیت همون زمانه برادر .
دقیقا مثل نیچه . اگه کتاب غروب بتهاشو بخونی میفهمی که اون هم نظرش در مورد دین (مسیحیت) یه چیزی تو همین مایه ها بوده ولی وقتی صحبت از حضرت محمد و قران میشه تغییر موضع میده و از اونها به خوبی و احترام یاد میکنه.