کتابشناسی

بسته کتاب برای شناخت آمریکا؛ از "کلبه عمو تام" تا "خوشه‌های خشم"

انجمن: 

بسته کتاب برای شناخت آمریکا؛ از "کلبه عمو تام" تا "خوشه‌های خشم"

(بسم الله الرحمن الرحیم)
یکی از بارزترین ویژگی‌های رهبر معظم انقلاب در مقام یک رهبر ارتباط بالا با مقوله کتاب و کتابخوانی و تشویق‌های بسیار زیاد ایشان بر امر مطالعه کتاب‌های گوناگون به ویژه کتب تاریخی است. ایشان در طی چند دیدار اخیر خود با مسئولین و اقشار مختلف مردم به فراخور همان دیدار به معرفی کتابی پرداخته اند و هر کدام از آن گروه‌ها را تشویق به مطالعه‌ی این کتاب‌ها کرده اند.
بدون شک این کار ایشان بیشتر به عنوان نوعی خط دهی فکری در آن حوزه است، به نحوی که مخاطبان صحبت ایشان با خواندن این کتاب‌ها صاحب دیدگاه عمیق‌تری در این حوزه می شوند.

با توجه به اینکه ایشان در آخرین دیدارشان در رابطه با ماهیت اصلی حکومت آمریکا و نحوه مدیریت این حکومت بر کشور خویش از سال ها پیش تا به امروز صحبت کردند، ما هم به همین بهانه به سراغ بسته معرفی کتاب جهت آشنایی با جامعه آمریکا و نظام حاکم بر آن آمده ایم:


1.پرفروش، همچون انجیل:
«کلبه عمو تام» (به انگلیسی: Uncle Tom's Cabin)‏ کتابی است با موضوع ضد برده‌داری که توسط «هریت بیچر استو» نگاشته شده است و برای اولین بار در سال ۱۸۵۲ میلادی منتشر شد و باعث ایجاد اتفاقات گسترده و وسیعی در سطح جامعه سیاه پوستان آمریکایی شد. استقبال از این کتاب به حدی زیاد بود که توانست لقب پرفروشترین کتاب داستان قرن نوزدهم را از آن خود کند و همچنین دومین کتاب پرفروش بعد از انجیل شود و تنها در چاپ اولش ۳۰۰ هزار عدد از این کتاب در آمریکا به فروش برسد.



این کتاب که در ابتدا به صورت پاورقی در روزنامه ها چاپ می شد، بعد از آن که توانست با مخاطبانش ارتباط برقرار کند، با ابتکار نویسنده‌اش تبدیل به کتاب شد، کتابی که در تمام کشورهای جهان میلیون‌ها نسخه از آن به فروش رفت و تا سالها بعد از چاپ آن یکی از اصلی ترین سوژه های تئاترهایی بود که بر روی صحنه می رفتند.




با توجه به اینکه 10 سال بعد از اولین چاپ این کتاب، شعله‌های اولیه جنگ داخلی آمریکا روشن شد، بسیاری از اهالی ادبیات این رمان را جنجالی ترین حادثه در تاریخ رمان نویسی می‌دانند.«کلبه‌ی عمو تام» نقشی انکار ناپذیر در بیدار کردن وجدان جامعه‌ی امریکا و تمام بشریت داشته است. نویسنده در این کتاب اعتقادات ضد بردگی‌اش را در قالب داستانی پر ماجرا شرح می‌دهد و فاجعه‌ی بردگی را حکایت می‌کند و ماهیت تبعیض رنگ را رسوا می‌کند. ماجرایی که هنوز هم در ایالت های مختلف آمریکا وجود دارد، آن هم در شرایطی که برای اولین شاهد حضور یک سیاهپوست در راس قدرت این کشور هستیم!



2.خداحافظی با آمریکایی با اصالت:
«خداحافظ گاری کوپر» که «رومن گاری» آن را به رشته تحریر در آورده است، کتابی است که داستان آن در رابطه با پسری آمریکایی به نام «لنی» است که برای فرار از اعزام به جنگ ویتنام به کوهستان‌های سوئیس پناه می برد و در آنجا درگیر مسائل گوناگون می شود. تنها چیزی که او را گهگاه به یاد آمریکا می اندازد، عکسی است از گاری کوپر (بازیگر معروف فیلم‌های وسترن) که در سال‌های نوجوانی از طرف خود او و با امضایش دریافت کرده است. گاری کوپر برای لنی، نماد آمریکا در دورانی است که دیگر نشانی از آن باقی نمانده است. دورانی که در آن آمریکا دارای هویتی مشخص بود، هویتی که در زمان حال و بعد از جنگ هایی که به راه انداخته از آن محروم شده است.



با اینکه نویسنده کتاب یک فرانسوی است، ولی در سرتاسر داستان کتاب «خداحافظ گاری کوپر» موجی از بی ادبی ها و فحاشی ها وجود دارد که اشاره به نوع ادبیات نامناسب مردم آمریکا دارد. هرچند که کتاب دارای نقاط ضعف بسیاری همچون ادبیات فحاشانه و ایجاد افت داستانی در فصول میانی کتاب است ولی به طور کلی مطالعه ی این کتاب می تواند بیش از پیش مخاطبان را با ضد ارزش های پوچ آمریکایی که بارزترین آن در این داستان، همان آزادی از هرگونه تعلق است، آشنا کند. این کتاب توسط انتشارات «نیلوفر» در کشورمان ترجمه و منتشر شده است.


3. آمریکا منفورترین ملت‌ها:

بدون شک جنگ های پیاپی دولت آمریکا در کشورهای مختلف و دخالت های بیجای دولت این کشور در مسائل مختلف جهان باعث شده که نوعی تفکر منفی نسبت به این کشور در میان مردم جهان ایجاد شود. موضوعی که آن را در رمان «خداحافظ گاری کوپر» نیز به شدت معلوم بود. در حالی که این کشور تا به حال هزینه های سرسام آوری را برای بالا بردن سطح محبوبیت خود در میان جهانیان کرده است.




کتاب «چرا مردم از آمریکا متنفرند» در رابطه با همین موضوع است. این کتاب که توسط «ضیاالدین سردار» و به همت انتشارات «اطلاعات» به چاپ رسیده است، به بررسی علل و پیش زمینه‌های شکل گیری حادثه یازده سپتامبر با محوریت دخالت آشکار آمریکا در مسائل داخلی دیگر ملل برای منافع خود پرداخته است.

4.حقیقتِ آمریکا را بشناسید!
یادش بخیر از زبان یکی از اساتیدم که زمان طولانی‌ای را در آمریکا زندگی کرده بود و در آنجا بزرگ شده بود، شنیدم که می گفت: «زیبایی ظاهری آمریکا باعث می شود که بسیاری از مردم دنیا شیفته این کشور شوند در حالی که خیلی از آن‌ها از مسائل دیگری که در این کشور رخ می‌دهد، مسائلی همچون نژاد پرستی و نبود امنیت، خبر ندارند.»


کتاب «نیمه پنهان آمریکا» آقای «شهریار زرشناس» به همین موضوع پرداخته است. اینکه آیا آمریکا آن گونه که بسیاری فکر می کنند، حقیقتا جذاب هست و یا نه؟ همچنین از طریق بررسی تاریخچه آمریکا و نحوه‌ی شکل گیری آن و ساز و کارهای داخلی و چگونگی مدیریت این کشور و نحوه ی تعاملات آن با کشورهای دیگر در پی یافتن بهترین جواب برای این سوال است.

5.جنبش 99 درصدی ها
یکی دیگر از راه‌های شناخت آمریکا، بررسی اوضاع عمومی زندگی در آمریکا و شرایط مردم این کشور است.کشوری که در نگاه اول دارای قوی ترین صنایع دنیاست که به پشتوانه بورس قدرتمندش همواره در عرصه اقتصادی موفق بوده است ولی با نگاهی دقیقتر به این کشور و مسائلی که در ماجراهای معروف «جنبش وال استریت» رخ داد، می توان به اشتباه بودن همه این تصورات پی برد. جنبش وال استریت که جنبشی اجتماعی در آمریکاست در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۱م با دعوت رسانه‌های اجتماعی ضدسرمایه‌داری در نیویورک و با تظاهرات هزاران نفر شروع شد. جنبشی که اصلی‌ترین اهدافش را در ایجاد عدالت مالی و کاری در میان مردمان آمریکا را می خواهد و در پی زیر سوال بردن سیاست های نظام سرمایه‌داری در این کشور است.



کتاب «نگاهی به جنبش وال استریت» با بررسی جنبش وال استریت و دلایل ایجاد این جنبش با بهره گیری از نظر سایر محققینی که در رابطه با این جنبش مطالعه کرده اند، نتایج این جنبش را تحلیل کرده است. این کتاب را «مهدی پیرهادی» نگاشته است و انتشارات کتاب دانشجویی آن را به زیر چاپ برده است.

6.کودکان مستکبر ستیز
یکی از دغدغه های اصلی‌ای که در رابطه با کشور آمریکا وجود دارد، تهاجم فرهنگی این کشور در غالب شخصیت های خلق شده برای کودکان و نوجوانان است. تهاجمی که می توان مهمترین سرآغاز آن را در عروسک «باربی» جستجو کرد. عروسکی که برای همه کودکان جهان آشناست و همه کم و بیش نام آن را شنیده اند و بسیاری با آن بزرگ شده اند؛ بدون اینکه بدانند و بفهمند که این عروسک بزرگترین نماد یک زن آمریکایی رویایی تصویر شده برای کودکان، است. کتاب «مهمان آمریکایی» داستان دختر بچه‌ای به نام «ثنا» است که برای او از آمریکا یک عروسک «باربی» هدیه می‌آورند، این کودک که اصلاً با این عروسک آشنا نیست، این عروسک را کنار بقیه اسباب بازی‌هایش قرار می‌دهد، در حالی که باربی به ظاهر معصوم و مهربان، در نبود «ثنا» به سایر عروسک‌ها دستور می دهد و تصمیم دارد فرهنگ آنها را عوض کند.




وقتی «ثنا» از اتفاقات ناگوار اتاق‌اش خبردار می شود و متوجه ناراحتی هایی که برای سایر عروسک هایش پیش آمده، می‌شود؛ از خیر این عروسک که برای او هدیه آورده‌اند، می‌گذرد و در انتها این عروسک را به سطل زباله می‌اندازد. درست است که داستان این کتاب تا حدود زیادی شبیه به انیمشین هالیوودی «داستان اسباب بازی‌ها» ست، ولی نباید توانایی «امیرحسین مخدومی» نویسنده این اثر، در انتخاب سوژه و استفاده معکوس در جهت مقابله با فرهنگ مهاجم غرب را نادیده گرفت. این کتاب یکی از بهترین کتاب های داستانی‌ای است که می تواند در خلال یک داستان روان و زیبا، کودکان ایران زمین را با معنی واقعی استکبار و تهاجم فرهنگی و مقابله با آن آشنا کند.


7. خوشه های ضد آمریکایی:
زمانی که هنوز دانش آموز بودیم و ابتکارات برخی از دوستان موجب تغییر نظام آموزشی مدارس نشده بود و هنوز سطوح مختلف تحصیلی معنی واقعیه «مقطع تحصیلی» را دربرمی گرفتند، در کتاب‌های ادبیات آن دوران درسی در رابطه با کتاب «خوشه‌های خشم» اثر «جان اشتان بک» وجود داشت و در رابطه با ماهیت ضد آمریکایی و ضد استکباری این کتاب صحبت کرده بود. کتابی که بدلیل حقیقت گویی و هم دردی با قشر پائین جامعه جای خود را در میان مخاطبانش باز کرده بود و به همین دلیل هم تا مدت‌ها در کشور ممنوع الچاپ بود، آن هم به دلیل توهین به کلیسا!!


این کتاب داستاني است در مورد يك خانواده فقير آمريكايي كه در پي يافتن كار راهي ايالت كاليفرنيا شده اند و در این مسیر با اتفاقات و وقایع زیادی روبه رو می‌شوند که هرکدام آینه ای از شرایط خانواده های محروم و کشاورز آمریکایی است.

8.آمریکا، کشور فقرا
ایالات متحده آمریکا کشوری است که علیرغم داشتن منابع طبیعی سرشار، پیشرفته‌ترین فناوري‌ها و نیز استاندارد بالاي زندگی، جمعیت بزرگی از فقیران را در خود جاي داده است که از شرایط لازم براي تأمین خوراك، مسکن و بهداشت برخوردار نیستند؛ به طوري که میلیونها نفر از نظر خوراك، پوشاك و مسکن در وضعیت نامطلوبی هستند و در مدارس، دادگاه ها و مشاغل نیز مورد تبعیض قرار میگیرند.

همین موضوع به عنوان هدف اصلی پژوهش موسسه مطالعات آمریکا قرار گرفته است و منجر به خلق کتاب «فقر در ایالات متحده آمریکا: نگاهی به روش سنجش و علل افزایش» شده است. کتابی که با موشکافی تمام به سراغ این موضوع رفته و با ارائه آمارهایی دقیق از جامعه آمریکا توانسته این موضوع را به تصویر بکشد.

  • مشرق

₪ كتابشناسی زندگی و آثار عبدالعظیم حسنی علیه‏ السلام ₪

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

كتابشناسی زندگی و آثار عبدالعظیم حسنی علیه ‏السلام


حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‏السلام در چهارم ربیع ‏الثانی 173 ه . ق، در شهر مدینه دیده به جهان گشود. او با امام موسی کاظم علیه‏السلام، امام رضا علیه‏السلام، امام جواد علیه‏السلام و امام هادی علیه‏السلام هم‏عصر بود. عبدالعظیم از خرمن علم و معرفت امام جواد علیه‏السلام و امام هادی علیه‏السلام به خوشه‏چینی پرداخت و سرانجام در 15 شوال 252 در شهر ری بدرود حیات گفت.
مقاله حاضر، به معرفی کتاب‏هایی پرداخته که درباره زندگانی و احادیث آن حضرت نوشته شده است.

منبع : تبیان

کتابشناسی حضرت خدیجه سلام الله علیها

انجمن: 

الف- کتب فارسی

نام : حضرت خديجه اسطوره ايثار و مقاومت
درباره نويسنده : محمد محمدي اشتهاردی
درباره اثر : نبوي تهران 1377
* * *


نام : فروغ آسمان حجاز خديجه
درباره نويسنده : علي كرمي فريدوني
درباره اثر : حاذق قم 1382

* * *



نام : جلوه هايي از فروغ آسمان حجاز حضرت خديجه
درباره نويسنده علي کرمي فريدوني
درباره اثر : دليل ما قم 1383

* * *

نام : في رحاب رسول الله و اهل بيته (ع) - ام المومنين الكبري خديجه بنت خويلد
درباره نويسنده هاشم الموسوي
درباره اثر : فرهنگ مشرق زمين تهران 1383

* * *

نام : خديجه
درباره نويسنده علي محمد علي دخيل ترجمه فيروز حريرچي
درباره اثر : اميركبير تهران1363

ب- کتب عربی

نام : خديجه ام المومنين
درباره نويسنده : عبدالحميد الزهراوي
درباره اثر : المكتب الاسلامي بيروت

* * *

نام : ام المومنين خديجه بنت خويلد
درباره نويسنده : ابراهيم محمد حسن الجمل
درباره اثر : دار الفضيله قاهره

* * *

نام : دثريني ... يا خديجه
درباره نويسنده : سلوي بالحاج صالح – العايب
درباره اثر : دار الطليعه بيروت 1999

* * *

نام : خديجه ام المومنين
درباره نويسنده : عبدالمنعم محمد عمر
درباره اثر : الهيئه المصريه العامه قاهره

* * *

نام : صحابيات حول الرسول - خديجه ام المومنين
درباره نويسنده : زهير مصطفي يازجي
درباره اثر : اين كتاب در زمينه سيره نبوي است دارالقلم حلب

* * *

نام : خديجه بنت خويلد
درباره نويسنده : علي محمد علي دخيل
درباره اثر : موسسه اهل البيت بيروت 1980

* * *

نام : مثلهن الاعلي السيده خديجه
درباره نويسنده : عبدالله العلايلي
درباره اثر : اين كتاب در زمينه سيره نبوي است دارالجديد قاهره 1992

* * *

نام : سيره ام المومنين السيده خديجه
درباره نويسنده : واصف احمد فاضل كابلي
درباره اثر : دار الكابلي جده 1998

* * *

نام : السيده خديجه
درباره نويسنده : عبدالحميد محمود طهماز
درباره اثر : دارالقلم دمشق 1410

کتاب شناسی حضرت مهدی علیه السلام

انجمن: 

ـ حضرت مهدی(عج) تجسم امید و نجات/ عزیزالله حیدری شاهرودی/ مسجد مقدس جمکران / 1381

ـ سیمای امام مهدی(عج)/ سیدمحمدرضا طباطبائی نسب/ دبیرخانه دایمی اجلاس دوسالانه بررسی ابعاد وجودی حضرت مهدی (عج)/ 1381

ـ شرایط و موانع ظهور حضرت مهدی(عج)/ حسین استادولی/شبر /1381

ـ ملاقات با طاووس بهشت حضرت مهدی(عج)/ رحمت الله ابراهیمی/ مشهور/ 1381

ـ بشارات قرآن در شان حضرت مهدی/ علی اکبر شعفی/ آشنا / 1382
ـ معجزات امام زمان حضرت مهدی علیه السلام/ حبیب الله اکبرپور/ الف / 1382

ـ آه عاشقان، در انتظار موعود/ محمدعلی مجاهدی/ سرور/ 1382

ـ مهدی موعود ذخیره الهی/ سیدعلی شفیعی/ انتشارات خوزستان/ 1382

ـ عدل گستر جهان حضرت مهدی(عج)/ سیدمحمدعلی کاظمینی بروجردی/ حروفیه / 1382

ـ عهدنامه حضرت مهدی(عج)/ مقیم/ 1382

ـ داستان زندگی حضرت مهدی(ع)/ محمدحسین صلواتیان، امیرمهدی مرادحاصل، رضا شیرازی/ پیام نور/ 1383

ـ حضرت مهدی(عج) آخرین حجت الهی/ محمدحسین طغیانی/ سلسله/ 1383

ـ حضرت مهدی(ع)، آخرین مشعل فروزان هدایت / سیدرضی سیدنژاد/ پیام دبیر / 1383

ـ حضرت مهدی در آئینه احادیث و روایات/ عبدالرحمن حنفی/ سیاپه / 1383

ـ پیام‌های امام زمان حضرت مهدی(عج) / محمدمهدی تاج لنگرودی/ ممتاز/ 1384

ـ رسالت جهانی حضرت مهدی(عج)/ فریده گل محمدی آرمان/ دار النشر اسلامی / 1384

ـ مناجاتنامه عاشقان حضرت مهدی(عج)/ طالب زاده (به اهتمام)/ رازبان / 1384

ـ فریادرس دادخواهان؛ حضرت مهدی(عج)/ محمد لک علی آبادی (زیرنظر)/ هنارس / 1384

ـ حضرت مهدی(ع) از ظهور تا پیروزی/ سیدحسین تقوی/ مشهور / 1384

ـ موعود امم/ عباس شیخ الرئیس / عصر ظهور/ 1384

ـ رازهای جمعه موعود/ زین العابدین غلام (تدوین)/ نسیم حیات / 1385

ـ انتظارات حضرت مهدی(عج) از شیعیان/ سیدجواد رضوی/ دار النور /1385

ـ تاریخ زندگانی حضرت مهدی(عج)/ مهدی صادقی، رضا شیرازی (ویراستار)/ تربت/ 1385

ـ شناخت حضرت مهدی(عج)/ احمد حیدری، علیرضا علی نوری/ زمزم هدایت / 1385

ـ آشنایی با حضرت مهدی(عج)/ مدرسه علمیه نرجس/ دبیرخانه دائمی اجلاس حضرت مهدی(عج)/ 1385

ـ امام مهدی و سیره نبوی/ جواد محدثی/ دبیرخانه دائمی اجلاس حضرت مهدی(عج)/ 1385

ـ امام مهدی (عج) از دیدگاه اهل سنت/ سیدفیاض حسین رضوی کشمیری/ دبیرخانه دائمی اجلاس حضرت مهدی (عج) /1385

ـ رابطه نزول حضرت عیسی(ع) با ظهور حضرت مهدی(ع)/ فاطمه جاویدپور، الهه آزادباش/ دبیرخانه دائمی اجلاس حضرت مهدی (عج) / 1385

ـ موعود در قرآن/ سیدعباس سیدکریمی حسینی/ دبیرخانه دائمی اجلاس حضرت مهدی(عج) / 1385

ـ نشانه‌هایی از دولت موعود/ نجم الدین طبسی/ بوستان کتاب قم / 1385

ـ تا جمهوری موعود؛ نثر ادبی/ شهاب الدین رهنما/ هزاره ققنوس / 1385

ـ حضرت مهدی قائم آل محمد(عج)/ سیده زهرا مومنی/ ظهور / 1386

ـ نگاهی بر زندگی حضرت مهدی(عج)/ محمد محمدی اشتهاردی/ مطهر / 1386

ـ کرامات و مقامات عرفانی حضرت مهدی(عج)/ سیدعلی حسینی قمی/ نبوغ / 1386

ـ حضرت مهدی قائم آل محمد(عج)/ سیده زهرا مومنی/ ظهور / 1386

ـ حضرت عیسی(ع)، یاور حضرت مهدی(عج)/ زهرا مسافر (گردآورنده)/ واسع / 1386

ـ یاران امام زمان(ع)/ گروه پژوهشی موسسه فرهنگی موعود/ موعود عصر / 1386

ـ انتظار، منتظر و تکالیف منتظران/ گروه پژوهشی موسسه فرهنگی موعود/ موعود عصر / 1386

ـ شناخت مهدی موعود(ع)/ هیات تحریریه ستاد برگزاری جشن های میلاد حضرت مهدی/ /منیر/ 1387

ـ حضرت مهدی(عج)/ مهدی وحیدی صدر، فرشته منعمی (تصویرگر)/ موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) / 1387

ـ امامت حضرت مهدی(عج)/ گروه پژوهش موسسه فرهنگی موعود/ موعود عصر / 1387

ـ تولد حضرت مهدی(ع)/ علی اصغر رضوانی/ مسجد مقدس جمکران/ 1387

ـ آخرین امید؛ حضرت مهدی(عج)/ مهدی وحیدی صدر (شاعر)/ جامعه القرآن الکریم / 1387

ـ ملاقات با حضرت مهدی(عج)/ محسن آشتیانی/ زهیر / 1387

ـ اعتقاد به حضرت مهدی(عج)/ محمدتقی صرفی‌پور/ صرفی پور/ 1387

ـ حضرت مهدی(عج) خورشید پنهان/ سپیده خلیلی، سعید رزاقی (تصویرگر)/ لوح دانش / 1387

ـ سیمای حضرت مهدی(عج) در قرآن/ سیدهاشم حسینی بحرانی، سیدمهدی حائری قزوینی (مترجم)، سیدمحمدمنیر میلانی (محقق)/ آفاق/ 1387

ـ حضرت مهدی(عج) فروغ تابان ولایت/ محمد محمدی اشتهاردی/ مسجد مقدس جمکران / 1387

ـ بهار زندگی؛ در حکومت حضرت مهدی(ع)/ گلستان کوثر/ 1387

ـ جلوه همایی از حکومت حضرت مهدی(عج)/ کبری حاجی زاده جواران/ ودیعت / 1387

ـ اولین میراث مکتوب درباره حضرت مهدی(ع)/ محمدباقر انصاری/ دلیل ما / 1387

ـ قرآن و ظهور حضرت مهدی(ع)/ علی اصغر رضوانی/ مسجد مقدس جمکران / 1387

ـ مهدی موعود/ محسن امین قمی/ منشور وحی/ 1387

ـ موعود راستین/ مرتضی عبدی/ آیین احمد (ص) / 1387

ـ موعود آخرالزمان/ حمزه کریم‌خانی/ عطر یاس / 1387

ـ موعود روزگاران/ اصغر صادقی، امیرحسین محمدیان (ویراستار)/ آفاق / 1387

ـ موعود تاریخ/ مظفر قاسمی/ بنشاسته / 1387

ـ مصلح موعود در ادیان/ نصیر جینورلنگرودی/ مبین اندیشه / 1387

ـ موعود ملل، منتظر شیعه/ حبیب الله خواص، مصطفی موسوی (ویراستار) / آذریون/ 1387

ـ موعود در نگاه شیعه/ احسان بابایی/ کلمة الحق / 1387

ـ شناخت مهدی موعود(ع)/ هیات تحریریه ستاد برگزاری جشن‌های میلاد حضرت مهدی/ منیر /1387

ـ شیعه در عصر غیبت/ گروه پژوهش موسسه فرهنگی موعود / موعود عصر / 1387

ـ امامت حضرت مهدی(عج)/ گروه پژوهش موسسه فرهنگی موعود/ موعود عصر / 1387

ـ ظهور و قیام امام مهدی(عج) و زمینه‌سازان آن/ گروه پژوهش موسسه فرهنگی موعود/ موعود عصر / 1387

ـ دولت کریمه؛ نحوه تاسیس حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)/ واحد پژوهش موعود/ موعود عصر/ 1387

ـ نزول مسیح و ظهور موعود/ میرتقی حسینی گرگانی/ مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)/ 1387

ـ امام مهدی(عج) موجود موعود/ عبدالله جوادی آملی، سیدمحمدحسن مخبر (تهیه و تنظیم)/ اسراء / 1387

برچسب: 

کتابشناسی حضرت محمد (ص)

انجمن: 

جلوه های تقوا (داستانهایی از زندگانی پیامبر اسلام (ص))
مکان نشر: مشهد
ناشر: آستان قدس رضوی
نوبت چاپ: 1
تاریخ نشر: 1376 ش
نویسنده: حائری یزدی محمدحسن و دیگران
ریز موضوعات:
صفحه 169 – 21 یکصد و سی و دو داستان اخلاقی و اجتماعی از سیره پیامبر اسلام (ص)

برچسب: 

کتاب شناسی امام هادی علیه السلام

انجمن: 

کتاب‌های فارسی
• تحلیلی از دوران دهمین خورشید امامت امام هادی، سید محمد حسینی، علی رفیعی، قم، دفتر تبلیغات اسلامی، 1370ش، 630ص.
• صحیفه امام هادی(ع)، جواد قیومی اصفهانی، قم، دفتر انتشارات اسلامی، 1381ش، 431ص.
• چهارده نور پاک، عقیقی بخشایشی، ج12، زندگی امام هادی(ع)، قم، انتشارات نویداسلام،1381، 139ص.
• تحلیلی از زندگانی امام هادی(ع)، باقر شریف قرشی، مشهد، کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، 1371ش، 528ص.
• زندگانی دهمین پیشوای شیعه حضرت امام هادی(ع)، مرتضی مدرسی چهاردهی، تهران، انتشارات غدیر، 1352ش، 250ص.
• خورشید هدایت پیشوای دهم امام علی بن محمد الهادی(ع)، هیئت تحریریه موسسه در راه حق، قم، موسسه در راه حق، 69ص.
• فرهنگ جامع سخنان امام هادی(ع)، همراه با متن کتاب موسوعه کلمات الامام الهادی، گروه حدیث پژوهشکده باقر العلوم، ترجمه علی مویدی، نشر معروف 1380، 590ص.
• سیره عملی اهل بیت(ع) حضرت امام علی النقی الهادی(ع)، کاظم ارفع، قم، فیض کاشانی، 63ص.
• چشمه‌های نور: امام هادی(ع)، تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، 1368ش، 138ص.
• مشکات هدایت: پژوهشی در زندگانی امام هادی(ع)، ابوالفضل هادی منش، قم، مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما، 136ص.
• امام هادی(ع) قهرمان شکست‌ناپذیر عصر متوکل، محمد رسول دریائی، انتشارات وهاج، 1336ه. 294ص.
• امام هادی و نهضت علویان، محمد رسول دریائی، رسالت قلم، 361،293ص.
• ستارگان درخشان، ج12: سرگذشت حضرت امام علی النقی(ع)، محمد جواد نجفی، قم کتابفروشی اسلامیه، 176ص.

کتابشناسی امام رضا علیه السلام

انجمن: 

در توصیف کرامات، بزرگواری ها، معجزات و رویکردهای دینی، سیاسی و اقتصادی هشتمین پیشوای شیعیان کتاب های فراوانی در سال های اخیر به رشته تحریر درآمده است که برخی از مهم ترین این آثار را برای استفاده دوستان گرامی تنظیم گردیده است.

مناظره امام رضا(ع) با دانشمندان غیرمسلمان/ سیدعلیرضا جعفری/ نبوغ / 1381

درس هایی از زندگی امام رضا(ع)/ عبدالحسین طالعی، حسین فریدونی (مترجم)/ نبا / 1381

زندگانی امام رضا(ع)/ منصور کریمیان/ اشرفی / 1381

پناه بی پناهان امام رضا(ع)/ محمدجواد مهری کرمانشاهی/ مشرقین / 1381

آثار حضور و برکات امام رضا (ع) در ایران/ سلسله / 1381

داستان هایی از کرامات امام رضا علیه السلام/ علی یزدی/ نجبا / 1381

زندگانی چهارده معصوم، امام رضا(ع)/ علی نوری/ جهانتاب/ 1382

سیرت حضرت امام رضا(ع)/ سیداحتشام عباس زیدی، سید قلبی حسین، سیدهاشم موسوی (مترجم)/فرهنگ مشرق زمین / 1382

امام رضا(ع) و ایران/ امیر عباس رجبی، سیدحسین حر (مترجم)/ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت امور اساتید و دروس معارف اسلامی/ 1383

داستان زندگی امام رضا(ع)/ محمدحسین صلواتیان، امیرمهدی مرادحاصل، رضا شیرازی/ پیام نور / 1383

زندگانی حضرت امام رضا(ع)/ حمیدرضا کفاش/ عابد / 1383

زائر پیاده امام رضا(ع)/ عباس فرهادیان/ عابد / 1383

رفتارهای اخلاقی و اجتماعی امام رضا(ع)/ محمدعلی چنارانی/ عروج اندیشه / 1383

اهمیت نماز در سیره امام رضا(ع)/ غلامرضا اکبری زیبدی/ الشمس/ 1384

معجزات امام رضا علیه السلام/ حبیب الله اکبرپور (به اهتمام)/ الف/ 1384

دارالشفاء امام رضا(ع)/ جابر رضوانی/ مهدیه / 1384

فلسفه الهی از منظر امام رضا(ع) / عبدالله جوادی آملی، زینب کربلایی (مترجم)، مجید حیدری فر (ویراستار)/ اسراء / 1384

امام رضا (ع) و قرآن؛ جایگاه وحی در معارف رضوی/ غلامرضا اکبری زیبدی/ الشمس / 1384

از مدینه تا خراسان؛ سرگذشت داستان گونه امام رضا(ع)/ کمال سید، مهدی عابدی (مترجم)/ حدیث راه عشق/ 1384

ماه غریب من؛ داستان زندگی امام رضا علیه السلام/ مجید ملامحمدی/ به نشر/ 1385

سیری در زندگانی امام رضا(ع)؛ ضامن آهو/ سیدمحمد صالحی/ معیار اندیشه/ 1385

تحلیلی از زندگانی امام رضا(ع)/ محمدجواد فضل الله، سیدمحمدصادق عارف (مترجم) / بنیاد پژوهش های اسلامی / 1385

آداب زیارت امام رضا(ع)/ بنیادپژوهش های اسلامی (تهیه و تنظیم)/ بنیاد پژوهش های اسلامی/ 1385

ولایت عهدی امام رضا(ع)/ سیدمحمد مرتضوی، جواد طهوریان (ویراستار)/ بنیاد پژوهش های اسلامی / 1385

اخلاق تربیتی امام رضا(ع)/ جواد محدثی/ مطهر / 1385

آفتاب هشتم؛ امام رضا(ع)/ مهدی وحیدی صدر، فرشته منعمی (تصویرگر)/ براق / 1385

الگوهای رفتاری حضرت امام رضا(ع)/ محمدحسین نوحه خوان/ مدین / 1385

نامه ای به امام رضا(ع)/ شلفین/ 1385

امامت از دیدگاه امام رضا(ع)/ احمد آقایی (گردآورنده)/ بنیاد پژوهش های اسلامی / 1385

چهل داستان از کرامات امام رضا(ع)/ مهدی خراسانی، محمد محمدی اشتهاردی (مقدمه)/ ولایت / 1385

بارانی از ستاره؛ امام رضا(ع)/ مهدی وحیدی صدر (شاعر)، فرشته منعمی (نقاش)/ عروج اندیشه / 1385

منظومه هدایت؛ زندگانی حضرت امام رضا(ع)/ فرشته مقیمی/ میرپور / 1385

زیارتنامه امام رضا(ع)/ اسدالله رضوانی (خطاط)/ ولایت / 1385

امام رضا(ع)؛ چهره مهربان/ غلامرضا آبروی، سعید گائینی (تصویرگر)، نسرین گائینی (تصویرگر)/ حضور / 1386

نماز و عبادت امام رضا(ع)/ عباس عزیزی/ صلاه / 1386

شب آفتابی خراسان؛ زندگانی امام رضا(ع)/ محسن پارسا، علی محمدی (تصویرگر)/ سپیده/ 1386

چهل حدیث از امام رضا(ع)/ شراره شرفی (تدوین)/ جلیل/ 1386

چکیده زندگانی امام رضا علیه السلام/ حسین استادولی/ شبر/ 1386

قرآن حکیم از منظر امام رضا(ع) / عبدالله جوادی آملی، زینب کربلایی (مترجم)، مجید حیدری فر (ویراستار)/ اسراء / 1386

خورشید مشرق؛ امام رضا(ع)/ عباس عطاری کرمانی/ آسیم / 1386

امام رضا(ع)/ محمدرضا ناجی/دفتر پژوهش های فرهنگی / 1387

کرامات امام رضا(ع)/ حسین صبوری/ صبوری / 1387

سیره امام رضا(ع)/ امیرمهدی حکیمی، محمدکاظم بهنیا (مصحح)/ دفتر نشر فرهنگ اسلامی / 1387

مرد بارانی؛ امام رضا(ع)/ محمدکاظم مزینانی (شاعر)، منصوره محمدی (تصویرگر)/ قدیانی / 1387

ولایت عهدی امام رضا(ع)/ سیدمحمد مرتضوی، جواد طهوریان (ویراستار)/ بنیاد پژوهش های اسلامی / 1387

امام رضا(ع)؛ مسافر غریب/ سپیده خلیلی، سعید رزاقی (تصویرگر)/ لوح دانش/ 1387

مهربان دهم امام رضا(ع)/ مجید ملامحمدی، محمدحسین صلواتیان (تصویرگر)/ پیام آزادی/ 1387

صد حدیث از امام رضا(ع)/ مجید غفوری (به اهتمام)/ آبرخ / 1387

نگاهی بر زندگی امام رضا(ع)/ محمد محمدی اشتهاردی / مطهر / 1387

رفتارهای اخلاقی و اجتماعی امام رضا(ع)/ محمدعلی چناران/ پگاهان / 1387

فرازهایی از زندگی امام رضا(ع)/ بتول سعیدی/ ساویز/ 1387

سبزتر از بهار؛ زندگینامه امام رضا(ع)/ شکوه قاسم نیا، عطیه مرکزی (نقاش)/ مدرسه/ 1387

امام رضا(ع) در رزمگاه ادیان/ سهراب علوی/ مسجد مقدس جمکران/ 1387

کرامات و مقامات عرفانی امام رضا(ع)/ سیدعلی حسینی قمی/ نبوغ / 1387

شناخت مختصر از امام رضا(ع)/ حسین کرکچی/ استاد / 1383

غریب طوس؛ امام رضا علیه السلام/ مهدی وحیدی صدر (شاعر) / جامعه القرآن الکریم / 1387

کبوتر بقیع و امام رضا(ع)/ فرشته منعمی (تصویرگر)، محمد کامرانی اقدام (شاعر)/ حدیث نینوا / 1387

پاره ای از بهشت؛ امام رضا(ع)/ سیما بروجردی (تصویرگر)، عباسعلی سپاهی یونسی (شاعر)/ انصار / 1387

فرازهایی از؛ سخنان امام رضا(ع)/ محمد حکیمی/ آستان قدس رضوی، بنیاد پژوهش های اسلامی / 1387

سفر امام رضا(ع) به نیشابور/ سیدمصطفی حسینی نیشابوری/ دانش هوشیار/ 1387

نگین توس؛ نگاهی به زندگانی امام رضا(ع)/ سکینه اولادحیات/ شوق / 1387

خورشید خراسان؛ تاریخ و جامع شعر حضرت امام رضا(ع)/ امیراسماعیل آذر/ پلک / 1387

آیین زندگی از دیدگاه امام رضا علیه السلام/ محسن کتابچی/ الف/ 1387

جغرافیای تاریخی هجرت امام رضا(ع) از مدینه تا مرو/ جلیل عرفان منش، محمد فلسفی (ویراستار)/ بنیاد پژوهش های اسلامی / 1387

نیم نگاهی به زندگانی غریب توس امام رضا علیه السلام/ علیرضا کربندی (به اهتمام)/ دامینه، واسع/ 1387


داستان های امام رضا(ع) و کاظمین علیهماالسلام برگرفته از بحارالانوار/ سیدجعفر حسینی (تهیه و تنظیم)/ دار الثقلین/ 1387

◄کتابشناسی حضرت زینب کبری علیها السلام►

انجمن: 

1.‌ سیمای حضرت زینب علیها السلام، تاج لنگرودی، محمدمهدی، ‌تهران، نشر ممتاز،‌1375، رقعی، 224 صفحه.

2.‌ خصائص زینبیه،‌ جزائری، سیدنورالدین،‌ قم،‌ انتشارات مسجد مقدس جمکران، 1381، وزیری، 352 صفحه.

3.‌ مادر مصیبت‌ها(سوگنامه حضرت زینب)، رجالی تهرانی، علیرضا، ‌قم، انتشارات نبوغ، 1380،‌ رقعی، ‌128 صفحه.

4.‌ زیباترین شکیب، زندگانی حضرت زینب علیها السلام، رضایی،‌ مهدی، تهران، انتشارات بنیاد مستضعفان، 1379، رقعی، 184 صفحه.

5.‌ بانوی عاشورا حضرت زینب، سیف، رسول، تهران، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی،‌ انتشارات مدرسه،‌ 1377، وزیری، 44 صفحه.

6.‌ ‌حضرت زینب بزرگ‌ بانوی کربلا، فولادزاده، عبد الامیر، قم،‌کانون نشر اندیشه‌های اسلامی، 1370، 56 صفحه.

7.‌ پیام‌آور کربلا حضرت زینب،‌ فهیم کرمانی، مرتضی، تهران، انتشارات دارالسلام،‌ 1376،‌ رقعی، 208 صفحه.

8.‌ ‌جنگ حضرت زینب علیها السلام،‌ فتحعلی بیگی، داود، تهران، انتشارات نمایش، 1382، رقعی، 224 صفحه.

9.‌ اسوه‌های ایثار (نگاهی به زندگانی حضرت زینب)،‌ قدیانی، عباس، تهران،‌ انتشارات فردابه، 1381، رقعی، 64 صفحه.

10.‌ پیام‌آور عاشورا حضرت زینب کبرا،‌ کهیارنژاد،‌ عطاالله، مجموعه اشعار و نوحه‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی ائمه اطهار، ‌شیراز، انتشارات تخت جمشید،‌1380، رقعی، 120 صفحه.

11.‌ حضرت زینب پیام‌رسان شهیدان کربلا، محمدی اشتهاردی، محمد،‌ تهران،‌ نشر مطهر، 1376، رقعی، 48 صفحه.

12.‌ مثل مادر ، وحیدی‌صدر، مهدی، مشهد، عروج اندیشه، 1382،‌خشتی، 12 صفحه.

13.‌ زندگانی حضرت زینب علیها السلام، یوسفی،‌حسین، تهران، دفتر نشر فرهنگ اسلامی،‌1377،‌ رقعی، 96 صفحه.

کتابشناسی امام علی علیه السلام

انجمن: 

بســـم الله الرحمـــن الرحیــــم


کتاب « فرازهایی جذاب و خواندنی از زندگی امام علی (علیه-السلام)»
در این کتاب با نگاهی به زندگی حضرت امام علی (علیه¬السلام) در موضوع های (حضرت علی (علیه¬السلام) و نهج البلاغه)، (حضرت علی (علیه¬السلام) و جهاد)، (حضرت علی (علیه¬السلام) و عرفان مثبت)، (حضرت علی (علیه السلام) و مرگ)، تلاش شده تا از این امام همام به عنوان الگوی عملی استفاده کنیم.
مؤلف: مرحوم علامه محمد تقی جعفری
ناشر: انتشارات جهان آرا