#مشاوره

فوت فتیش

سلام من یک مشکلی از بچگی داشتم اینکه با دیدن و فکر کردن به مسائل مربوط به کف پا تحریک میشدم یعنی از چهار پنج سالگی مشتاق دیدن و اینا بودم همینجوری ادامه پیدا کرد تا با اینترنت آشنا شدم و رفتم کلیپای فلک کردن و شلاق زدن و قلقلک و اینا رو میدیدم خودمم یا کمربند میزدم کف پای خودم و امثال این کارها. تا توبه کردم و دیگه نه فیلمی دیدم نه کاری انجام دادم ولی این قضیه باهام مونده هربار که تو فیلمی تلویزیون نشون میده اینچیزا رو یا تو کتابی چیزی میخونم در رابطه با تنبیه بدنی و َشکنجه تحریک میشم.  الانم که دارم مینویسم دارم تحریک میشم ولی خوب میخواستم از شما کمک بخوام که چجوری غیرحضوری درمانش کنم و دیگه از دستش خلاص شم.  
برچسب: 

مشاوره خصوصی در مورد حوزه علمیه

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مشاوران عزیز. انشالله سلامت باشید. بنده محصل پایه نهم متوسطه اول هستم. یک سوال مهم ذهنم را خیلی وقت است مشغول کرده: حتماً مستحضر هستید که نظام آموزشی حوزه های علمیه با نظام آموزشی دبیرستان و یا به طور کلی "آموزش و پرورش" تفاوت بسیاری دارد.  نظام آموزشی حوزه علمیه برپایه درک کردن، فهمیدن و بحث کردن آزاد است و حفظ کردن در آن کم است، اما نظام آموزش و پرورش تقریباً بر پایه آموزش تئوری، بدون بحث و استدلال است و محصل باید بدون درک کردن درس، دروس را "حفظ" کند ولی نفهمد... در حوزه های علمیه، درس تخصصی "حفظ کل قرآن" هم گنجانده شده است و طلبه (باید) حافظ قرآن هم بشود. این حفظ قرآن، باعث رسیدن به کمالات معنوی میشود، حافظه او را تقویت می کند و می دانید که حافظ جماعت را جامعه اسلامی به بالای سر خود می گیرد ... ضمناً در حوزه های علمیه آدم درست کن، درس تخصصی "تکلم و انشای کامل زبان خارجه" هم وجود دارد، که این عالی است و طلبه را هم به درجات علمی بالا می برد. در نظام آموزشی دبیرستان و دانشگاه، احتمال یادگیری کامل زبان خارجه (چه عربی و چه انگلیسی یا غیره) خیلی کم است و این دروس با اینکه تقریباً در همه رشته ها وجود دارد اما دنبال نمی شود و تقریباً هیچ محصلی نمی تواند در آخر کار با آن زبان کامل "تکلم" کند و باعث می شود آن محصل به کلاس های خارج از نظام آموزشی و خصوصی برود. اما در حوزه علمیه یادگیری این زبان با بحث کردن است. برای مثال در حوزه هیئت هایی با زبان خارجی راه می اندازند و سخنرانی و مداحی می کنند، با هم بحث دینی با زبان خارجی می کنند. ضمناً دو عنصر مهم "رقابت" و "اجبار" در حوزه های علمیه باعث می شود شما در یادگیری درس پیشرفت کنید. ضمناً استعداد و توانایی خوبی هم در علوم دینی دارم. بنابرین به این دلایل و دلیل های دیگر، بنده حوزه علمیه را برای ادامه تحصیل انتخاب کردم و تقریباً جدی هم هستم. اما مشکل اصلی: بنده قصد دارم در آینده نزدیک انشاءالله «« تکاور نظامی یا کارمند و مأمور اطلاعات »» شوم و این هدف را از کودکی (با اینکه کودک بودم و ...) جداً دنبال می کنم و برای رسیدن به آن تلاش زیادی هم میکنم و خواهم کرد !!! ولی متاسفانه به نظر من ادامه تحصیل در حوزه علمیه این را مشکل می کند. زیرا این سازمان ها (سپاه و وزارت اطلاعات و ...) افراد محصل در حوزه علمیه را (فکر کنم) فقط برای قسمت "عقیدتی سیاسی" و "دینی" استخدام می کنند و بنده هرگز و ابداً این مسئولیت را نه دوست دارم نه می پذیرم. یکی از دوستان که اصلاً سررشته ای هم در این موضوع ندارد گفت که می توانی مُعَمَّم نشوی یا می توانی معادل دیپلم در حوزه (که نمی دانم چیست) را بخوانی و بعد وارد دانشگاه وزارت اطلاعات شوی. من هم کسی را نمی شناسم که اطلاعات کامل و درستی درباره این ارگان بداند و مشاوره کامل دهد . لطفا کمکم کنید! و نمی دانم چگونه نزد یک مشاوره کاربلد بروم و تقریباً هزینه آن را هم اگر زیاد باشد ندارم !!! به نظر شما چاره یا چاره های این مشکل چیست؟ فکر کنم سوالم طولانی شد !  indecision باتشکرفراوان و آرزوی سلامتی برای شما. یاعلی.التماس دعا

تفاوت رشته علوم و معارف اسلامی دبیرستان با حوزه علمیه

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما. فرق رشته علوم و معارف اسلامی دبیرستان با حوزه علمیه در چیست؟  و آیا در رشته علوم و معارف ، کلاس تخصصی حفظ قرآن و و کلاس تخصصی زبان خارجی هم هست یا خیر؟  و به نظر شما بهترین مدرسه علوم و معارف و حوزه علمیه در شهر تهران کجاست؟ لطف کنید چند مدرسه و حوزه خاص و آدم درست کن! نام ببرید.  باتشکر. التماس دعا.