عوامل فقر

ترس از فقر (چه کار کنیم تا فقیر نشویم)

سلام وارد شده که دو چیز آدمی را هلاک کرده است یکی از اون ها فکر کردن به فقیر شدن در آینده یا ترس از فقر می باشد. من قبلا این ترس رو داشتم اما بعد خوندن این روایت تا حدی سعی کردم این فکر و این ترس رو کم کنم. اما به تازگی یک فردی را فامیلی بسیار پول دار هم داره محتاج شده!  چی کار کنیم فقیر نشیم؟ یکی از راه قناعت و عدم اسراف است اما! که همه اینطوری نیستیم و چرا ترس از فقر بده؟ اصن بده دیگه درسته؟ خصوصا اگر در دوران آخرالزمان و نزدیک ظهور آقا اگر قرار بگیریم گرسنگی و پیدا نشدن شغل را قرار می گیریم البته این از علائم حتمی نیست!

اثرات امور معنوی در زندگی انسان

انجمن: 

سلام معذرت میخوام که زیاد مزاحم میشم،چون جایی زندگی میکنم که امکانش نیست به جواب سوالام برسم،
یه چیزی زندگیمو خیلی مختل کرده،
همش دنبال چیزای الکی واسه عاقبت بخیری و افزایش روزی و اینا هستم،اصلا زندگیمو بهم ریخته!
حالا یه سوال دارم:
این همه خواص و اثری که برای انگشتر عقیق گفته شده آیا برای همه در همه شرایط یکسانه یا اینکه،نسبت به ادما فرق میکنه
و باتوجه به شرایط دیگه ای این اثرات رو خواهند داشت؟
آیا انگشترها از خودشون هیچ اثری ندارن و بر اساس تقوا و یا معصیت ادم دارای اثر میشن؟
یک مدت دنبال انواع دعا بودم الان نفسم گیر داده به انگشتری
لطفا راهنماییم بفرمایین
کل زندگیم بهم ریخته!
همش فک میکنم اگه انگشتر عقیق نداشته باشم اتفاقات بد برام میفته و اگه داشته باشم هیچ اتفاقی برام نمیفته و درامان خواهم بود،
همش ذهنم میگه اگه عقیق همراهت باشه عاقبت بخیر میشی و روزیت زیاد میشه و...!!
لطفا کمکم کنید از این درگیری ذهنی خارج بشم

عوامل مؤثر در ایجاد فقر

انجمن: 

بسمه تعالی

«فقر و غنا» از خدای تعالی است و مثل سایر امور به ید قدرت و تحت اراده او جل و علاست: «لا موثر فی الوجود إلا الله و لا حول و لا قوه إلا بالله» لکن عمل و کسب افراد هم در فقر و غنا بی مدخلیت نیست. بعضی اعمال است که مقتضی فقر است و خدای تعالی فقر می دهد، برعکس، برخی اعمال موجب غناست و خدای تعالی غنا می دهد؛ یعنی ممکن است عمل من و شما سبب فقر و غنا باشد، پس در هر حال، خداست که فقر و غنا می دهد. هر عملی که از انسان سر می زند لوازمی دارد که مسلما برگشت به خود او دارد: «إنما هی أعمالکم ترد إلیکم» «هرچه هست عمل تو است که به تو باز می گردد». اجمالا فعل از خدا بودن، منافات با مدخلیت عمل خود شخص ندارد؛ مثلا انسان عملی انجام می دهد که مستلزم نزول بلاست، خداست که بلا می فرستد اما سببش را خود این شخص ایجاد می کند. در قرآن مجید در این باره آیات متعددی است؛ نظیر:
«
.... فبما کسبت أیدیکم»؛ و آنچه از مصیبت که به شما می رسد، به جهت اعمالیست که به دست خود کرده اید و خدا از بسیاری از گناهان در می گذرد. (شوری/ 30)
«
کل امری بما کسب رهین»؛ «هرکس در گرو عمل خودش می باشد (اگر عمل بدی از او سر زد، منتظر نباشد که خیری به او برسد)» (طور/ 21). بعضی از گناهان و مکروهات است که اثر وضعی آن فقر است و در روایات اهل بیت علیهم السلام از باب لطف ذکر گردیده است، اولا ترک مکروه باید کرد؛ چون نهی شده، البته اثر وضعی هم دارد و آن نیامدن فقر است به واسطه ترک آن مکروه خاص.