طهارت لباس

طهارت البسه و لوازم منزل

(( باسمه تعالي ))
با صلوات و درود خداوند متعال بر پيامبر عظيم الشان اسلام محمد مصطفي (ص) و أهل بيت ايشان (ع) و آرزوي توفيق و قبولي طاعات و عبادات شما؛
بنده دو سؤال خدمت كارشناسان محترم داشتم و اميدوارم كه پاسخ آنها را دريافت كنم به دليل اينكه بنده به شدت وسواس دارم و حكم دقيق در خصوص اين احكام را نميدانم؛
اول : اينكه بنده به خانه ي يك نَفَر دعوت شدم كه يك سگ و يك گربه نگهداري ميكنند و بالاجبار هم مجبور شدم كه هم كفشهايم را درآورم و هم روي مبلماني كه مطمئنم محل آمد و شد حيوانات است بنشينم و حال كه به منزل مراجعت كردم مجبور شدم با همان جواب و لباس در قسمتهايي از خانه راه بروم و دست به ساعت ، عينك و چند وسيله ديگربزنم.
دوم : اينكه بنده يك روز كه در دانشگاه بودم به دليل گروه بندي كه استاد براي كار گروهي به ما محول كرده بودند مجبور شدم ، پناه بر خدا، با يك كافر (از سخنانش فهميدم) هم گروه شوم، لذا هم مجبور شدم كه با او همكلام شوم و هم مجبور شدم هنگام خدا حافظي به او دست دادم، و به علت موقعيتي كه داشتم و در كلاس به سر مي بردم موفق به رسيدن به محلي براي شست و شو نشدم لذا باز بالاجبار به وسايل دانشگاهم از جمله مداد، خودكار، ماشين حساب، دفاتر، لباس، كيف و غيره دست زدم.
حال مي خواستم ببينم حكم طهارت در اين موارد چيست و اگر دستور به طهارت است چگونه مي توانم اين همه وسايل كه بعضا از آلوده شدن و يا آلوده نشدن خيلي از اينها اطلاع ندارم و يا اگر دارم نمي توان به راحتي بدون صدمه زدن پاك كرد، آنها را طاهر كرد؟ ضمنا بنده با توجه به خستگي ملتفت نبوده و با همان لباسها بر روي مبلمان منزلمان نشستم و بعد متوجه شدم، حال به نظر شما در اين مورد بايد چه كار كنم؟

مرجع تقليد اينجانب مقام معظم رهبري مي باشند.ولي تمايل دارم نظر آيت الله سيستاني را نيز در اين موارد بدانم زير مرجع تقليد برادرم ايشان مي باشند و ايشان نيز همانند بنده وسواس به فهميدن اين حقايق مخصوصا مورد اول كه با هم بوديم ، دارند.

با سپاس و تشكر فراوان از الطاف شما

شستن لباس با ماشین لباسشویی، پاک یا نجس؟

سلام
اول بگم که متاسفانه من وسواس دارم و همین باعث شده زندگیم پر از مشکل باشه.
(این رو اول گفتم چون توی کتاب آقای مظاهری که از همین سایت دانلود کرده بودم و خوندم تاکید کرده بود اول سئوال های شرعی تون این رو عنوان کنید)
الان یکی از مشکل هام شستن لباس های متنجس و یا همراه با عین نجاست در ماشین لباسشوئیه.
من مقلد آقای مکارم شیرازی هستم. چند وقت پیش تو سایت آقای مکارم که آنلاین جواب میدن همین سئوال رو پرسیدم که حکم شستن لباس های متنجس و همراه با عین نجاست در ماشین لباسشوئی چیه؟
جواب دادن:"ماشينهاي اتوماتيک که يکي دو بار با مواد شوينده لباس را ميشويد و آخرين بار پس از پاک کردن عين نجاست با آب خالص شستشو ميدهد و بعد آب را تخليه ميکند، لباسهايي که شسته پاک است و ماشين نيز پاک است. البته در لباس شويي هاي سطلي و دوقلو که ماشين بطور خودکار، لباس را تطهير نمي کند چنانچه لباس نجسي در بين لباسها باشد فضاي داخل ماشين، آب درون آن و تمامي لباس ها نجس هستند و بايد آب کشيده شوند."
که من در ادامه از یه شرکت خاص ایرانی نام بردم که مدعی هستش یه سری ماشین لباسشویی با سیستم آبکشی شرعی داره و پرسیدم در مورد اون ها چی؟ که جواب دادن "حکم همان است که بیان شد"
اما من مشکلی با لباسشویی داشتم که می ترسیدم بیانش کنم. بخاطر همین سکوت کردم و این پرسش همین جا تموم شد. اما چند روز پیش تو استفتائات آقای خامنه ای سئوالی رو دیدم که دقیقا همون مشکل من رو بیان کرده بود. پرسیده بودن:
سؤال 292. آیا لباس‌هایى که با لباسشویى تمام اتوماتیک شسته مى‏شود، پاک مى‏گردد یا خیر؟ نحوه کار این لباسشویى‏ها به این صورت است که در مرحله اول که لباس با آب مخلوط با پودر لباسشویى شسته مى‏شود،
مقدارى از آب و کف پودر بر شیشه درب لباسشویى و نوار پلاستیکى اطراف آن پاشیده مى‏شود، و در مرتبه دوم آب غساله شستشو کشیده شده ولى کف پودر، درب و نوار پلاستیکى اطراف آن را به‌طور کامل مى‏پوشاند. در مراحل بعدى ماشین لباسشویى لباس‌ها را در سه نوبت با آب قلیل مى‏شوید و از آن پس آب غساله بیرون کشیده مى‏شود، امیدواریم توضیح بفرمایید، لباس‌هایى که به این ترتیب شسته شده‏اند، پاک هستند یا خیر؟
پاسخ: اگر بعد از زوال عین نجاست، آب متصل به لوله در داخل ماشین لباسشویى به لباس‌ها و همه قسمت‏هاى داخل ماشین برسد و از آن جدا و خارج شود، محکوم به طهارت است.

دقیقا مشکل اینجاست که آب و کفی که از لباس نجس به شیشه ی در ماشین لباسشویی و لاستیک پشت در می ریزه آبکشی نمیشه چون تو هیچ ماشین لباسشویی اتوماتیکی آب کر و یا حتی سه بار آب قلیل به تمام در و شیشه و لاستیکش نمی رسه چون این بخش ها ثابت هستن و نمی چرخن بطور کامل آبکشی و تطهیر نمیشن.
آقای خامنه ای هم شرطی گذاشتن که تشخیص رو به عهده مقلدها گذاشتن و خودشون حکم قطعی ندادن. اگه از من بپرسن می گم با این حکم و شرط آقای خامنه ای تمام لباس های نجسی که تو ماشین می ریزیم همون طور نجس بیرون میان و پاک نمیشن. (خواهر من مقلد آقای خامنه ای هست و بخاطر همین من پیگیر این موضوع شدم.)
بعد از خوندن این حکم آقای خامنه ای هم شک و وسواسم بیشتر شده هم می ترسم دوباره از سایت آقای مکارم بپرسم و این سئوال رو شبیه همون سئوالی که از آقای خامنه ای شده مطرح کنم. می ترسم شبیه همون جواب رو بگیرم و کلا بفهمم همه ی لباس های نجسی که همه مون تو ماشین لباسشویی می ریزیم نجس بیرون میان...
چند روزه بخاطر این موضوع حال بسیار بدتری دارم...
لطفا راهنمایی ام کنید چیکار کنم؟
بپرسم یا نپرسم؟
با حکم آقای خامنه ای چیکار کنم؟
با دلهره و اضطراب خودم در مورد این موضوع چیکار کنم؟