رفتار با خانواده

چگونگی رفتار با پدر و مادر خطا کار

سلام خدمت شما .خسته نباشید... حال نوشتن ندارم فقط دنبال جوابم خواهش میکنم کمکم کنید... من پدر مادر خطا کاری دارم.. پدرم در گذشته خیلی خطاکار بود بیشتر گناه های بزرگ رو انجام داده.. شراب .اعتیاد. قاچاق. ارتباط جنسی با زن. خلاف و .... حتی شده منو به خاطر یه زن از خونه انداخته بیرون برایه.... و من تو سن کم اینارو دیدم. پدر و مادرم تو یه سنی از هم طلاق گرفتن و هرکدوم به نحوی گناه میکردن... الان که پدرم رو بخشیدم و ارتباطم باهاش خوبع ولی مادرم... هوف خلاصه میگم که دلم پر درده نمیتونم بازش کنم... من پنج بار مچ مادرمو تو ارتباط با جنس مخالف گرفتم هر بار دروغ دروغ . یعنی تمام حرفاش دروغ .اصلا نمیتونید فکرشو کنید چطور دروغ میگه به خدا به پیغمبر به جون بچه هاش و همه چی قسم میخوره دروغ میگه... کلا مادرم خیلی دروغ میگه حتی سره کوچیک ترین چیز ها که ادم خندش میگیره... بهرحال پنج بار مچشو گرفتم و دروغ پشت دروغ ولی باز بخشیدمش... دلم خیلی شکست ولی به خاطر خدا بخشیدمش و باهاش خوب بودم... اخرین بار گفتم اگه یه بار دیگه باز ببینم دیگه مادری ندارم.. و باز دیدم ... الان فقط امیدم به خداست و وجودم پره درده که چطو یه مادر که میگن اینقدر مقدسه راحت این کار هارو میکنه... من فقط میخواسم بدونم که تصمیمی که دارم درسته یا نه . من میبخشم و با احترام باهاش برخورد میکنم چون مشکل یه اقایی به نام مهدی رو خوندم که مثل من بود ... من باهاش با احترام رفتار میکنم ولی هیچ محبتی دیگه تو.دلم نسبت بهش ندارم. فقط رفتار محترمانه و سنگین که خدا ازم راضی باشع ولی واقعا محبتی بهش ندارم... ایا درسه ؟

▪▪๑❀◆ امانت خدا در دست مرد◆❀๑▪▪ پاداش صبر بر بداخلاقی زن

خانواده در فرهنگ اسلامی نهادی مقدس و ارزشمند می باشد تا جایی که محبوب ترین بنا نزد خداوند متعال شمرده شده است . (1)

بنابراین، اهتمام اسلام به امر خانواده به عنوان یک نهاد مقدس اقتضا می کند که زن و مرد در حفظ آن بکوشند و رفتار فردی و مناسبات خانوادگی و اجتماعی خود را به گونه ای تنظیم کنند که در راستای حفظ و تقویت این نهاد باشد.

...

در دین مبین اسلام همچنان که شوهرداری بزرگترین و مهم ترین وظیفه ی یک زن می باشد و در ردیف جهاد قرار گرفته است ، زن داری نیکو و شایسته نیز از بزرگترین و ارزنده ترین اعمال یک مرد است
تا جایی که پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) شناخت بهترین مرد را موکول به روابط او با خانواده و همسرش میداند ؛ (2)

مرد باید بداند که زن گرفتن به معنای انتخاب شریک در زندگی و ، یار و مونس و همدم گرفتن است . و با خیر و برکت وجود زن هست (3) که زندگی اش سر و سامان می گیرد و رزق و روزی مرد مبارک تر و افزون تر از قبل می شود . (4)

اخلاق شایسته و نیکو ، بردباری و گرامیداشت خانواده و علی الخصوص همسر (زن) شعار شریعت اسلام و اهلبیت علیه السلام است ، که باید مورد توجه مرد قرار گیرد .

(1) قال رسول اللَّه(ص): «ما بني في الاسلام بناء أحبّ إلي اللَّه عزّوجلّ و أعزّ من التّزويج» (مكارم الاخلاق، ص196)
(2) قال رسول اللَّه(ص): «خیر الرجال من امتی الذین لایتطاولون علی اهلیهم و یحنون علیهم ولا یظلمونهم» (مکارم الاخلاق، ص ۲۱۶٫)
(3) قال الصادق عليه السلام : «أَكثَرُ الخَيرِ فِى النِّساءِ؛» (من لايحضره الفقيه، ج3، ص385، ح4352)
(4) پيامبر اكرم ( صلي الله عليه و آله و سلم ) مي فرمايند : اهل و خانواده اختيار كنيد كه ازدواج روزي را افزايش مي دهد .

.