راهکار

مشاوره برای درمان وسواس

انجمن: 

سلام خسته نباشید
من یک فرد دچاروسواسم که نزدیک به هفت ساله بامنه
اوایل دنبال درمانش نتونستم بیقتم چون شرایط جورنبود بعدا درمان کردم که الان کمی مونده بهتربشم والانم به مشاوره حضوری میزم میام حرفش یادم میره یا به سوالی که پرسیدم گیرمیدم و...کلا الان اینجوری شدم میخواستم بدونم من نمیخوام به مشاوره برم واز راه هایی که شما عرض کنین میخوام درمان بشم توسایتتون راهنمایی هایی که هست عالیه میخوام از اونا استفاده کنم درضمن از لحاظ رساله هم مشاورم گفته اون برای زمان قدیم بود الان لزومی نداره بهش عمل کنم اون زمان قدیم اونو نوشتندتا بهداشت رعایت بشه من خیلی حساس شدم به امر مشاوره میخوام کمکم کنین دکترهم رفتم دارو دادن داروهای سرترالین برای وسواسم ویه داروی خواب اور به اسم هیدروکسی زین برای اختلال خوابم چون شبام فکرمیکنم نمیتونم بخوابم من میخوام خوب بشم برای ماه رمضون کلا باخدا باشم فرصت خوبیه تا این وسواس کلا دست از سرم برداره خودمم هفت ماهه باردارم میشه داروها رو هم نندازم اما درمان بشم؟؟
قبلا هم وسواسم به طهارت ونجاست وشست وشو بود وبه تمام کارهام رخنه کرده بود وسواس عملیم الان کم شده اما فکریم عذابم میده وتقریبا درهمه کارهام رخنه کرده اما درکل الان حالم خیلی بهتره اگه مشکل وسواس فکریم حل بشه؟
کمکمممممممممممممممممممم کنید

نماز شب

انجمن: 

سلام ببخشید بحث نماز شب شد من یه سوال دارم
میشه که یه نفر خیلی دوست داشته باشه نماز شب بخونه اما نتونه از خواب بیدار بشه؟
من هر شب که میخوام بخوابم آرزومه که بیدار شم و نماز شب بخونم و با خدا حرف بزنم
اما وقتی چشمامو باز میکنم میبینم دیر شده خیلی ناراحت میشم
با وجود این که ساعت هم کوک میکنم اما اصلا متوجه زنگ ساعت نمیشم

لطفا کمکم کنید

شناسایی علل و عوامل آسیب و توفیقات فردی و اجتماعی و راهکارها

سلام عزیزان@};-

یکی از علل و عوامل عمده ای که موجب نفوذ و بروز آسیب های متعدد فرهنگی، عقیدتی، اخلاقی، معنوی، اجتماعی، اقتصادی و ... در کانون خانواده ها و جامعه دینی ما گردیده و جامعه و خانواده ها عمدتاً در تربیت نسل متعهد، ارزشی، مسئولیت پذیر و تأثیرگذار کمتر به توفیق شایسته و بایسته ای دست یافته اند عدم آگاهی و آشنایی لازم با علل و عوامل آسیبها و تهدیدهای فکری، فرهنگی و اجتماعی و ... از یکسو و ناآشنایی و فقدان آگاهی نسبت به علل و عوامل و فاکتورهای علمی و مهارتی کسب موفقیت در تربیت دینی، اخلاقی ایشان از سوی دیگر بوده است و یا علیرغم وجود آگاهی اهتمام جدی در جامعه و خانواده ها برای بکارگیری این فاکتورهای مؤثر تربیتی وجود نداشته است.

از آنجاییکه قطعاً همه شما عزیزان و فرهیختگان محترم سایت، با علل و عوامل آسیبها و موفقیت ها و راهکارهای پیشگیری و مقابله با آنها تا حدود زیادی چه از طریق تجربه شخصی و اجتماعی و یا مطالعه و رصد اوضاع و احوال فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، دینی و اخلاقی و ارزشی جامعه آشنا هستید. استدعا می کنم برای پربار شدن این تحقیق و بهره مندی و استفاده دیگر عزیزان در عرصه زندگی فردی و اجتماعی یافته های تان را در همین فضا به اشتراک بگذارید.

انتظار می رود عزیزان نمونه های عینی و کاربردی را که در زندگی خود تجربه کرده و یا در زندگی دیگران یافته اند بصورت مختصر و موجز بصورت دسته بندی شده و منظم (علل و عوامل و راهکارها) بیان کنند تا بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

با تشکر و سپاس@};-

موانع ازدواج و راهکارهای رفع آنها

انجمن: 

الف: اشتغال به تحصیل
اشتغال به تحصیل را نمی توان مانع ازدواج دانست، هر چند ساعات کمتری برای خواندن درس فرصت شود،ولی اگر خوب رعایت شود، بازده آن بیشتر است. البته نیاز به برنامه ریزی دارد و می توان این موضوع را حل کرد و جبران نمود.
خصوصا برای خواهرانی که خواستگار مناسبی دارند، ولی ادامه تحصیل را مانع می دانند، و یا ترس از اتمام تحصیل و اینده خود را دارند، فکر منطقی نیست که جواب رد به خواستگار خود بدهند، هر چند تصور در این است که اندکی سختی را شاید فرد متحمل شود ولی از یک طرف دیگر می تواند با بهترین گزینه و فرد خوبی زندگی را شروع کند، و از آرامش و نشاط زندگی تاهلی بهره مند شود.
خیلی از افراد موفق با زندگی تاهلی موفقیت خودشان را به کمال رسانده اند. اتفاقا وقتی حس مسئولیت یک فرد بیشتر شود امکان تلاش و استفاده از لحظات عمر برای او شیرین و پر برکت خواهد بود.
حتی آقا پسرها هم در کنار ادامه تحصیل می توانند زندگی را شروع کنند، البته یک سری از کارهای پاره وقت را باید انجام دهند و برنامه( به نظر می رسد اگر خانواده ها در دوران نوجوانی فرزندانشنان را تشویق کنند که یک مهارتی را یاد بگیرند، یقیننا در آینده به درد فرزندان خودشان خواهند خورد، مثلا:کارهای رایانه ای و تسلط به تایپ، گرافیک، تعمیر وسائل الکترنیکی، مغازه داری، مکانیکی و... ) از طرفی باید با همسرانی ازدواج کرد که یک شخص صبور و یک روحیه قانع داشته باشند.
اتفاقا افرادی که اهل ابتکار و تلاش بیشتری هستند زندگی موفقی دارند، و قدر لحظات خود را می دانند و بیهوده از دست نمی دهند.

راهکارهای پیشگیری از بلوغ زودرس و تحریکات جنسی کودکان

انجمن: 

نکات کاربردی برای پیشگیری از انحرافات جنسی در کودکان
برای پیشگیری از بلوغ زودرس و تحریکات جنسی فرزندانمان در سنین پایین ، لازم است مواردی را رعایت کنیم، تا از آسیب ها و انحرافات اخلاقی کودکان در امان باشیم.
1. یکی از مواردی که در پیشگیری چنین موضوعی خیلی مهم و ضروری می باشد، پوشش مناسب والدین در منزل می باشد.
پوشش های نیمه عریان و نامناسب و تنگ باعث افزایش حس کنجکاوی فرزندان خواهد شد، در نتیجه می تواند انگیزه حساسیت را بیشتر و به مرور زمان تاثیرات منفی را بگذارد.
2. مراقبت در نحوه معاشرت والدین
چشم و گوش کودکان بسیار تیز و زیرکانه است، والدین در عین حال که باید در گفتگوهای خود رعایت کنند، در رفتار و اعمال خود هم از شوخی های جنسی پرهیز کنند.
اکثر کودکان در توجیه انحرافات خود، آنها را به تقلید از پدر یا مادر خود استناد می دهند.
در حقیقت عدم رعایت والدین، زمینه ساز انحراف اخلاقی و جنسی فرزندان می شود.
نحوه خوابیدن خاص در کنار فرزندان، نیز باید رعایت شود،
بنابراین پدر و مادر ها بهتر است محل خواب و استراحت خود را جدا کنند. و به فرزندان خود بیاموزند که بدون اجازه وارد اطاق آنها نشوند.
3. خوابیدن به موقع کودکان
پدر و مادر باید توجه کنند، هنگامی فرزند خود را به بستر خواب بفرستند که کاملا خسته باشد و در بستر به بی خوابی مبتلا نشود، چرا که افکار پریشان در این زمان بیشتر به سراغ کودک و نوجوان می آید و از طرفی ممکن است متوجه معاشرت والدین گردد.

راهکارهای مناسب با مساله دروغ گویی فرزندان

یکی از موضوعات اساسی که خانواده ها را نگران و با مشکل خاصی روبرو کرده مساله دروغ گفتن فرزندانشان هست.
بچه ها معمولا از سه سالگی استعداد یادگیری دروغ را دارند و در سن 4 تا 6 سالگی بیشتر دروغ می گویند.
در بحث فرزند پروری این مساله نیز یکی مهارت هاست که افراد باید قبل از تربیت و پرورش فرزندان با این موضوع آشنا و نکات لازم را رعایت کنند تا فرزندان خوبی را تربیت کنند.
این سوالات برای خانواده ها معمولا مطرح است.
علت این مساله از کجاست؟
آیا راه حل درمانی و یا راهکار مناسب برای این مساله هست؟
چه ضوابطی را در این راستا باید رعایت کنیم؟
کیقیت برخورد مناسب باید چگونه باید باشد؟
آیا والدین در قبال این رفتار اشتباه مسئولیتی دارند؟

برای پاسخ؛ با این مقدمه بحث را شروع می کنیم:
عواملی که در ایجاد انگیزه دروغ گفتن فرزندان می شود را بررسی می کنیم:
1. پنهان کردن چیزی
گاهی فرزند ما به خاطر اینکه یک خطایی را مرتکب شده و می داند ما خیلی ناراحت می شویم،آن را از ما پنهان می کند و تصمیم می گیرد که موضوع را مطرح نکند،و یا در صورت پرسش شروع به جعل اصل واقعیت می کند تا ما او را توبیخ یا سرزنش نکنیم.
2. ترس از مجازات
مجازاتی را به خاطر لغزش ها تجربه کرده و برای او خیلی خوشایند نیست ،و دوست ندارد این بار هم به خاطر خطا و لغزش مجازاتی را متحمل شود.
3. نیاز به توجه
برخی از بچه ها وقتی متوسل به دروغ می شوند به خاطر اینکه والدین یا خانواده یا دوستان و یا معلم آموزشی خودشان را به خود منعطف و جلب بکنند.
مثلا: به دروغ می گویند من دل درد شدیدی دارم،یا به دوستان خودشان می گویند،پدرم قرار است برای دوچرخه و یا فلان اسباب بازی دوست داشتنی را بخرد و...
4. برای رسیدن منافع و اهداف خود
مثلا وقتی پدر قول داده اگر سر کلاس خوب جواب بدهی و معلم از تو راضی باشد برای تو فلان جایزه را من می گیرم.به دروغ متوسل می شود تا به جایزه برسد.
5. حسادت و رقابت
برای اینکه از رقیب خود کم نیاورد،پشت سر او حرف هایی را به دروغ بیان می کند.
و یا برای اینکه پدر و مادر به بردار کوچک خیلی توجه نکنند از باب حسادت به دورغ پشت سر او حرف می زند تا از او ناراحت شوند.
6. انتقام گیری از دیگران
برای اینکه از دوست خود یا از پدر و مادر خود و یا از افراد دیگر که او را اذیت کرده اند، تلافی کند متوسل به دروغ می شود.
7. تشویق و ترغیب غلط از سوی مربیان
رفتارهای ما در شکل گیری شخصیت و رفتار فرزندمان خیلی موثر است،خصوصا کسانی نقش مربی را دارند باید نهایت دقت را داشته باشند.
وقتی بچه ای که دروغ می گوید و اظهار هم می کند که دروغ گفته و با تشویق ما روبرو شود،این مساله برای او تبدیل به یک عادت و رفتار خواهد شد.
8. خود نمایی و غرور
به خاطر اینکه غرور خودشان را نشکنند متوسل به دروغ می شوند،مثلا: تعریف می کنند که در مدرسه از من درس را پرسیدند و من به دقت جواب دادم و اشکالی را نداشتم ،در حالی که شما بعد تحقیق متوجه می شوید که کاملا دروغ است.
9. بازی های کودکانه و یا تخیل کودکانه
گاهی یک امر تخیلی را به صورت یک امر واقعی و حقیقی مطرح می کند.که چه بسا از یک داستان یا از یک فیلم یا کارتنی نشات گرفته است.
10. الگوهای غلط
خود پدر و مادر یکی از الگوهای مهم تربتی هستند در صورتی که غفلت شود،می تواند انگیزه دروغ گفتن را در رفتار آنها بیشتر کند.
11. احساس فشار و ناراحتی و یا ضعف و ناتوانی
این موارد هم در موقعیت های خاص خودش می تواند در ایجاد انگیزه دروغ گفتن موثر واقع شود.

منبع:احمد لقمانی،چگونه فرزندانی با ادب و خوش اخلاق داشته باشیم،ص115-127،انتشارات بهشت بینش،1390

راههای مقابله با عربستان سعودی

مقابله با عربستان:
دولت سعودی بخاطر هر دلیلی که خوشبینانه ترین حالت آن بی کفایتی وعدم توان مدیریتی باشد. حجاج ایرانی وخیلی از مسلمانان دیگر را در کنار خانه خدا به کام گرگ کشاند. واین روزها این بحث که ما باید د مقابل آنها چکار کنیم د رسانه های ما مورد بحث است.
بالطبع تعطیل کردن حج راهکار خوبی نیست چون عملا بدست خود یکی از بهترین صحنه های تبلیغ اسلام ناب ومعرفی اسلام وانقلاب اسلامی به دیگر حجاج سایر کشورها را از دست داده ایم. در این ماجرا آنچنانکه گمانه زنی می شود بیش از 400 حاجی ایرانی شهید شده اند.
در مقابل دولتی که همتش نابودی سایر مسلمانان حق طلب ومبارز با آمریکا است. وتمام همش حفظ وصیانت از منافع آمریکا در خاورمیانه است چکار باید کرد؟
مسئوولین کشور ما چطور می توانند از حقوق این جانباختگان در کنار بیت الهی دفاع کنند؟
بنظر بنده می رسد دولت جناب آقای روحانی باید ملاحظات سیاسی را کنار گذاشته ودر این مساله مسامحه نکند به امید اینکه رابطه ما با آمریکا بهتر شود.
این آقایان هر قدر در مقابل بی ادبیها وتوهین های آنها به مردم ایران کوتاه آمدند وبرای تبریک به ملک سلمان ودفن ملک عبدالله وزیر خارجه فرستادند، آنها نه تنها آدم نشدند وادب را بجا نیاوردند بلکه به حاجیان ما رحم هم نکردند.
فی الواقع هرگونه سکوت ومسامحه بخاطر منافع سیاسی وحزبی در قبال این جنایت خود شراکت در آن است.
اینها حتی حاضر نشدند در نیویورک با وزیر ما ملاقات کنند تا در مورد کمک به آسیی دیدگان ومدیریت فاجعه خوب مدیریت شود.
لذا دولت باد از تمام ظرفیتهای بین المللی برای محکومیت جهانی آل سعود واحقاق حق شهداء حادثه استفاده بکند.

درخواست فنی

انجمن: 

Masoomi بزرگوار
با سلام وخسته نباشید
وتبریک پیشاپیش سال نو خدمت حضرتعالی و خانواده محترم

در خواستی از حضرتعالی داشتم
شیوه های مختلفی برای گرفتن آمار سایت هست
بنده Google ****ytics رو معرفی می نمایم
چرا که آماری همچون:

تعداد افراد بازدیدکننده از سایت : ..... نفر

که از این تعداد حدود .......% بازدید جدید بوده است .

تعداد صفحات مشاهده شده : ...... صفحه

میانگین صفحات مشاهده شده توسط افراد : ....... صفحه

تعداد سرچ های انجام شده (فقط در گوگل) : ...... مورد

یعنی از..... بازدید کننده ، ....... نفر از طریق سرچ گوگل به سایت راه یافته اند .

تعداد کلیدواژه های مورد جستجو در گوگل : ...... عدد

تعداد افرادی که از طریق سایتهای دیگر به اینجا راهنمایی شده اند : ...... نفر

و افرادی که به صورت مستقیم وارد سایت شده اند ...... نفر می باشند .

تعداد عضو گیری در ماه اخیر : ........ عضو جدید

تعداد کشورهای بازدید کننده از سایت :..... کشور

برای اطلاع دوستان به صورت ماهانه در همین تاپیک بگذارید.

با عرض تقدیر وتشکر

احساس میکنم از خدا و ائمه مخصوصا امام زمان دور شدم/لطفا کمکم کنید

سلام
خسته نباشید
از کارشناسان محترم خواهش میکنم من رو در این مورد راهنمایی کنن
چطور میتونم بیشتر و نزدیکتر به خدا و ائمه شوم هر چند تا به الان کارها و عباداتی انجام میدم که از مفاتیح استخراج کردم و تا جایی که میتونم مواظب اعمالم هستم که گناهی مرتکب نشوم
میخوام که در این مورد راهنماییم کنید
با تشکر

آیا امکان بازیابی روحی و اعتماد بنفس در فردی با شرایط اسفبار من وجود داره؟

سلام دوستان
مشکلی که من میخوام در موردش با شما و کارشناس محترم صحبت کنم دوسالی هست که گریبانگیر من شده و من رو از کار و زندگی انداخته. خواستم نظرات سازنده شما رو برای بهبود شرایطم جویا بشم:
و اما مشکل من: حدود دوسال پیش در فروردین ماه سال 92 من بطور ناگهانی مادرم رو ازدست دادم و تقریبا میتونم بگم همه چیز از اونجا شروع شد که با اعتماد و اعتقاد شدیدی که به خدا داشتم و اونو دوست و نزدیکتر از هر کس دیگه ای به خودم میدونستم، تو مدتی که مادرم تو بیمارستان بود، من به هر چیزی که میدونستم و اعتقاد داشتم نزد خدا برای بهبودی مادرم متوسل شدم و تنها میتونم بگم صدای گریه ها و التماس های من تو اون چند روز تو بیمارستان بلند بود. وقتی که دیدم کسی که سالها ازش به عنوان نزدیکترین دوستم یاد میکردم با بی تفاوتی خواسته ی من رو نادیده گرفت و دعای من استجابت نشد، واقعا از خدا ناامید شدم. آخه شرایط من برای از دست دادن مادرم اصلا مناسب نبود و نیست. من تک فرزند هستم و الان بعد از فوت مادرم کاملا تنها و منزوی شدم. افسرده و غمگین. کم کم سیر نزولی در درس و دانشگاه آغاز شد و دامنه ی اون افسردگی تا الان هم بیخیال من نشده. میدونم الان شاید بگید امیدت به خدا باشه و بخدا توکل کن و از این حرفا. ولی دوستان من گوشم کاملا از این حرفا پره و اصلا تمایلی به شنیدن این حرفا ندارم چونکه من در ذهنم کاملا موضوعات زندگی اجتماعی و علمی رو از دین تفکیک کردم و اینقدر از این حرفا شنیدم که برو قرآن بخون آروم میشی و ...... که دیگه حالم بهم میخوره از این حرفا. الان دیدگاه من نسبت به مذهب یک چیز کاملا معنویه. یعنی چیزی که اصلا انسانها نباید به داخل زندگی اجتماعیشون وارد کنن چون کاملا برنامشون افتضاح میشه! همونطور که من 18 سال این کاررو کردم ولی بعد دیدم خودم رو از خیلی چیزها محروم کردم و آخرشم اون اعتقادی که یه زمانی تا پای جون پاش وای می ایستادم پشیزی به دردم نخورد!!! دیگه هم خوشبختانه این اشتباهو تکرار نخواهم کرد. حالا هم نظرم بر پایه ی جدایی دین از جریان زندگیه! البته کاملا مشتاق دریافت نظرات شما دوستان در مورد این عقیده ام هستم که اگر نظری بر نفی یا تاییدش دارید بگید که منم بدونم.
دیگه چند وقتیه نماز نمیخونم.... اسک دین هم کمتر میومدم و کلا از دین فاصله گرفتم. اما آخه بحث اینجاست که کار با حرف درست نمیشه و من منتظر راهنمایی های کاربردی و عملی شما دوستان و کارشناس محترم در مورد مشکلم هستم. امید اینکه شما دوستان و کارشناس عزیز منو کاملا علمی و کاربردی راهنمایی کنید و خواهشا از بیان نظرات احساسی و غیر منطقی خودداری کنید چون واقعا زندگی من داره از حالت عادیش خارج میشه و به نابودی کشیده میشه
بازم از حسن توجه شما عزیزان ممنونم:Gol: