دستکش

آیا لمس با دستکش در مراکز درمانی گناه است؟

سلامدر مراکز درمانی به علت کمبود نیرو و مسائل مالی و اینکه آقایان و خانم ها هر دو مراجع هستند معمولا" برای اعمالی که حیاتی هم نیستند مثل گرفتن فشار خون و نبض و خون از خانم هایی استفاده می کنند که دستکش های نازک پلاستیکی ( چه برای حفظ بهداشت و چه مسائل شرعی ) به دست می کنند . ایا لمسی که به خاطر این مسائل رخ میدهد مجاز است ؟با توجه به اینکه به قصد لذت نیست - ضروری هم نیست - جسم حایل نازکی وجود دارد که مانع لمس مستقیم و عبور حرارت بدن می شودمرجع: آیت الله مکارم شیرازی

استفاده از دستکش: منطق یا تعصب؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به کاربران و کارشناسان محترم
خیلی وقت بود یه فکری تو ذهنم داشتم و درست وقتی خواستم ازش تصمیمی بسازم و اجرا کنم؛ چند نفر باهام مخالفت کردن و حالا به اصل تصمیمم شک کردم!!
اول یه مختصر توضیح بدم:
همه میدونیم و داریم می بینیم که زندگی تو کلانشهرها خیلی سخته از این نظر که توی تاکسی و تقریباً هیچ یک از اماکن عمومی نه به اختلاط زن و مرد و نه به تماس بین اونها اونطور که شایسته ی زندگی در یک جامعه ی اسلامیه توجه نمیشه و این مشکل مدت ها منو عذاب داده.
مثلاً همین که موقع گرفتن بقیه ی پول از مغازه دار یا راننده ی تاکسی، حتی اگه مراقب هم باشی باز گاهی دست ها بهم می خورن مثلاً همین با تموم بی اهمیتی اش اما خیلی برام عذاب آوره.
خیلی وقت بود به دستکش فکر می کردم که خب اینطوری حداقل دست من تماسی نداره و اذیت نمیشم.
چندهفته پیش بالاخره تصمیممو گرفتم و دوسه باری با دستکش بیرون رفتم که بعدش شنیدم این کار در عرف، مخصوصاً عرف اینجا(شهر خودمون)، معنی خوبی نداره و آدم رو یه شخصیت متعصب و خشک معرفی می کنه و بیشتر اصلاً آدمو انگشت نما می کنه.
می خواستم نظرتونو بگین. مخصوصاً اونا که تو شهرای با فرهنگ هفت رنگ، زندگی می کنن، یعنی تو شهرشون از قشر مذهبی بگیر تا قشر ضدمذهبی، انواع و اقسام به وفور یافت میشه.
نظر بدین که آیا اینطوره و استفاده از دستکش با همون منطقی که گفتم و نه برای زیاده روی در حدود حجاب، چیزی مث استفاده از پوشیه در یه شهر غیر مذهبیه و آدم رو انگشت نما می کنه یا در کل، این آدم رو متعصب نشون میده؟


کارشناس بحث : حامی