
تصویر بالا تعویذ قرآنی است که چندسال پیش در بین مردم به شدت و تعداد بالا پخش شد ، من خودم از آیت الله فاطمی نیا در مسجد ازگل بعد از سخنرانی سوال کردم و گفتند اینجور چیزها را نگهداری نکینم. در حالی که تولید کنندگان فوق ادعاهای معجزه آسایی مثل شفای بیماران ، افزایش روزی و ... برای همراه داشتن آن دارند.
یکی از دوستان راجع به آن سوال داشت ، خوب است یکبار برای همیشه به سوالات ذیل پاسخ داده شود ؟
- آیا جداول فوق علوم غریبه است؟
- آیا همراه داشتن یک کاغذ می تواند باعث خوشبختی یا بدبختی شود ؟ بسیاری افراد ضمن اینکه مبارک ترین شی موجود در زمین یعنی قرآن در ماشین همراه دارند تصادف می کنند و می میرند.
- آیا همراه داشتن یک کاغذ یا انگشتر باعث تغییر مقدرات خداوند می شود ؛ مثلا یک عده می گویند که شرف الشمس سبب افزایش روزی می شود ، و مثلا روزی من الان کم است و خداوند کریم به من روزی کم داده است ولی وقتی یک انگشتر دست کنم می شود علامت می تیکمان و خدا روزی مرا زیاد می کند ؟ آیا حکمت و علم خدا اینجا زیر سوال نمی رود؟ آیا خدا را از یک انسان حکیم پایین تر نیاورده ایم ؟
خواشمند است پاسخ کاملی به سوالات فوق بدهید.
از مسئولین محترم سایت کمال تشکر را دارم.