تربيت فرزند

نرم افزار جامع نوزادی

انجمن: 

روش تهیه نرم افزار جامع نوزادی

توضیحات مختصر در مورد نرم افزار:
این نرم‌افزار شامل
پنج بخش اصلی
«تربیت»، «بارداری و زایمان»، «حقوق نوزاد»، «نوزادی و شیرخوارگی» و «پرسمان»
و چهار بخش جانبی
«نگارخانه»، «کتابخانه»، «حکایت» و «آوا» می‌باشد؛
و در سطحی تهیه و تولید شده است که خانواده‌ها، مربیان و متخصصانِ امر تربیت می‌توانند از آن بهره‌مند گردند.



جهت تهیه این نرم افزار با شماره تلفن ۳۲۳۵۳۳۳۳-۰۳۱ تماس حاصل فرمایید.
مركز تحقیقات رایانه حوزه علمیه اصفهان

تنبیه كودكان در آئينه نقد و بررسي

بهترین شیوه برای تنبیه چیست؟

گروهی از افراد با تنبیه کودکان مخالف اند و گروهی بر این عقیده اند که تنبیه، در آموزش کودکان به کار می آید. از نظر این گروه، تنبیه و خشونت یکسان نیست، به عقیده آنان تنبیه بر خلاف خشونت ارزش آموزشی دارد. برای کودک یادآور تعهد و مسئولیت است و اخلاقیات را به کودک می آموزند.

هم اکنون این موضوع به اثبات رسیده که باید تعادلی در امور برقرار شود، اعمال قدرت در خانه گاهی برای والدین لازم است و بعضی مواقع شرایطی پیش می آید که تنبیه نکردن کودکان اشتباه محض است.

طبق آماری که در سال ۲۰۰۲ در فرانسه گرفته شد، ۵۸ درصد والدین در اغلب موارد فرزندانشان را تنبیه می کنند اما ۲۸ درصد در شرایط استثنایی و ۱۶ درصد به هیچ وجه فرزندشان را تنبیه نمی کنند. سه گروه خانواده وجود دارند که در آن ها تنبیه رابطه نزدیکی با آموزش فرزندان دارد.

گروهی از خانواده ها که به آن ها »قراردادی« می گویند، کودک را به شدت تنبیه می کنند.

ولی به طور معمول قبل از تنبیه از کلماتی هم چون »اگر دفعه دیگر این کار را تکرار کردی این گونه خواهد شد« استفاده کرده اند و چون کودک قرارداد را زیر پا گذاشته، وی را تنبیه می کنند.

گروهی دیگر از خانواده ها »مدیرند«. در این گونه خانه ها همیشه حرف والدین باید پیش رود و به طور معمول قبل و بعد از تنبیه جمله »باید حرف گوش کنی« تکرار می شود.

گروه سوم خانواده های »توافقی« اند و بیشتر صلح می کنند و دنبال تنبیه کودکان شان نیستند.به هر حال به نظر می رسد تنبیه بدنی امری رایج و قابل قبول است.

۷۹ درصد والدین به طور معمول از تنبیه بدنی برای تنبیه کردن فرزندان خود استفاده می کنند.

با این حال روان شناسان تنبیه کودک را بی ارزش و غیر موثر می دانند.آن ها تنها با نوعی از تنبیه موافق اند که در آن ضربه ای آرام و بدون درد روی بدن کودک زده شود تا در عین حال که احساسات کودک را خدشه دار نکند اشتباه کودک را به او نشان دهد.از جنبه تئوری، تنبیهی خوب است که در عین حال کودک را فرمانبردار کند و در عین حال او حس نکند قدرتی او را مجبور به انجام کاری می کند.پس تنها در شرایطی که ضروری است، فرزندتان را تنبیه کنید و تنها در صورتی که می خواهید او را از چیزی محروم کنید.

هرگز مواردی را که تعادل روانی اش را بر هم می زنند، حذف نکنید.اگر فرزندتان عاشق فوتبال است و می خواهید تنبیهش کنید، دیدن فوتبال را غدغن کنید نه بازی کردن آن را.از نظر تمامی مشاوران کودک، کلام بهترین راه حل برای هوشیار کردن کودک است.شاید کلمات کافی نباشد و تنبیه به نظر ضروری برسد ولی به هر حال هر دو در کنار هم برای کودک آموزنده خواهند بود

استرس دوران كودكي و تاثير آن در بزرگسالي

انجمن: 

استرس در دوران کودکی موجب بروز بیماری افسردگی در بزرگسالی می شود.

افرادی که در دوره نوجوانی خود استرس را تجربه می‌کنند در بزرگ‌سالی با احتمال دو برابر بیش‌تر از دیگران به بیماری های روانی دچار می شوند.

به گزارش سلامت نیوز فشار زندگی و ناملایمات آن تاثیر بسیار بدی روی سلامت ذهنی انسان‌ها دارد. دانشمندان معتقدند یکی از مهم‌ترین دلایل بروز ناهنجاری های روحی و افسردگی در عصر حاضر افزایش میزان استرس و نگرانی در دوران کودکی است.

پروفسور مارک النبوگن از دانشگاه کنکوردیا در مانتریال در این باره گفت: افسردگی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های عصر حاضر در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است.

تحقیقات ما نشان می‌دهد استرس در دوران کودکی یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش میزان افسردگی در دوران جوانی و بزرگ‌سالی است. در حال حاضر افسردگی و ناامیدی از مهم ترین عوامل ناتوانی روحی و جسمی به شمار می آیند.سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند بیش از ۱۲۱ میلیون نفر در جهان به افسردگی مبتلا هستند.

دانشمندان تحقیقاتی را روی خانواده‌هایی انجام دادند که حداقل یکی از والدین دچار بیماری‌های روانی بودند. با اندازه گیری میزان هورمون کورتیزول در بزاق نوجوانانی که در این خانواده‌ها زندگی می‌کردند دانشمندان توانستند نوجوانانی که دچار استرس و نگرانی بودند شناسایی کنند.

بررسی‌ها نشان داد این نگرانی‌ها و افسردگی‌ها حتی تا سنین بزرگ‌سالی نیز در این افراد باقی می‌ماند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبر آنلاین بالا بودن هورمون کرتیزول می‌تواند خطر ابتلا به ناهنجاری‌های بسیار جدی روانی مانند افسردگی را دو برابر کند.

این هورمون معمولا زمانی که شما با شرایط بسیار سخت و دشوار روبه رو می‌شود در بدن ترشح می‌شود. اما در صورتی که به مدت طولانی مقادیر این هورمون در بدن بالا باشد خطرات زیادی سلامت روانی شخص را تهدید می‌کند.

دانشمندان مطالعه‌ای را روی ۱۵۰ کودک بین ۴ تا ۱۲ سال که دچار استرس و نگرانی بودند انجام دادند. بعد از ۱۰ سال آن‌ها متوجه شدند احتمال ابتلا به افسردگی در این کودکان تقریبا ۲ برابر دیگران است.

کودکانی که دچار این حالت هستند معمولا مشکلات تغدیه بیش‌تری دارند، در زندگی آینده خود بیش‌تر از دیگران در محیط کار دچار مشکل می‌شوند و کار خود را از دست می‌دهند، در زندگی خانوادگی خود دچار مشکل بیش‌تری می‌شوند و میزان رضایت آن‌ها از زندگی بسیار پایین است. در عوض کودکانی که دارای آرامش روانی هستند در آینده زندگی موفق‌تر و شادتری دارند.

ادامه دارد

★ تربيت فرزند ★ ::: ♪♪ دانلود سخنراني استاد سيد مجتبي حورايي♪♪

انجمن: 


تـربـيــت فــــرزند

سخنران : استاد سيد مجتبي حورايي

دهه اول محرم 1432

10 جلسه MP3 در يك حلقه

كاري از موسسه فرهنگي موعود (مشهد 8833000-0511)


head
|جلسه اول |


··▪▪••●●: 31 دقيقه :●●••▪▪··

موضوعات مطرح شده در اين فايل صوتي


:ok!: چرا بايد بچه دار بشيم؟

:ok!: انگيزه هاي مثبت براي داشتن فرزند

:ok!: فوايد فرزند پروري

:ok!: انگيزه هاي نادرست بچه دار شدن

:ok!: چه زماني براي بچه دار شدن اقدام كنيم؟

:ok!:هفت اصل مهم قبل از بچه دار شدن

چگونه متوجه شويم فرزند خوبي تربيت كرده ايم؟

هر سخنراني در دو حجم، با كيفيتي مناسب قسمت پايين هر پست سمت راست پيوست شده.

نرم افزار نيشها و نوشها❁هشدارهايي براي زندگي شيرين❁برمبناي مشاوره هاي واقعي



نرم افزار نیش ها و نوش ها
مجموعه‌ای از هشدارهای روان‌شناختي براي زندگي شيرين و بي دغدغه


نرم افزار «نيش‌ها و نوش‌ها» ، مجموعه‌ای از هشدارهای روان‌شناختي به همراه معرفي نکات مهم و کليدي برای يك «زندگی عاقلانه و شادمانه» در قالب كتاب، سايت و نرم افزار است.
اين نرم افزار عمدتاً بر مبناي مشاوره هاي واقعي و مشاهدات عيني تعبيه شده ، و به «مشکلات و چالشهاي جوانان در سنين بلوغ» ، «آمادگي براي زندگي مشترک» ، «مشکلات دوران خواستگاري ، نامزدي و ازدواج» ، «مشکلات پس از ازدواج و آداب بهتر زيستن» ، «سوء استفاده ها و خيانتهاي طرفين در زندگي مشترک» ، «مشکلات ازدواجهاي مدت دار و يا اختلافات سنين» و ... در قالبي بسيار زيبا و با لحني شيرين پرداخته است.
و براي اولين بار در اينترنت توسط انجمن گفتگوي ديني وابسته به مرکز ملي پاسخگويي به صورت رايگان عرضه مي گردد.
همچنين به دليل استفاده از منابع غني علمي و آموزشي در آن به
دانشجويان رشته روان شناسي، مشاوران و مراكز مشاوره و تربيت مربي نيز توصيه مي‌شود.

اين نرم افزار به سهم خود خواسته باری از دوش‌ها بر دارد و نهايت سعي خود را مبذول داشته است و مشكلات مانند زخم عميقی است كه با مرهم اين نرم افزار التيام نمی يابد اما کسب آگاهي و افزايش شناخت بي شك به قدر خود می تواند طعم زندگی شيرين را به ما بچشاند.

بخش‌هاي اصلي نرم افزار


1- مصرع اول( خانم ها): شامل نكات و هشدارهاي روان شناختي برای زنان و دختران نوجوان و جوان است.دراین بخش 103 هشدار در 6 قسمت ازدواج تاریخ دار ،
ازدواج ، دام ها ، گوناگون ، زندگی زناشویی و مشکلات بیوه زنان ارائه شده است.

2- مصرع دوم(آقايان): شامل نكات و هشدارهاي روان شناختي براي مردان و پسران نوجوان و جوان است.در این بخش61 هشدار در 4 قسمت

ازدواج ،خانواده ، قبل از ازدواج و گناه ارائه شده است.

3- بيت كامل( خانواده): شامل نكات تربيتي و هشداری های روان شناختي مشترک برای زنها و شوهرهاست.در این بخش70 هشدار در 4 قسمت

ارتباط زن و شوهر ،تربیت فرزند ،قبل و حین ازدواج و آیین بهتر زیستن ارائه گرديده است.

4- معرفي كتاب: در اين بخش به معرفی 1700 جلد کتاب در 8 بخش

جوان و نوجوان ،مطالعه روشمند ، همسران ، بانوان ، ازدواج ، تربیت فرزند ،زندگی روشمند ،اختلالات روانشناختی پرداخته شده است.

5- معرفي سايت : معرفی 1000 سایت در دو سطح عمومی و تخصصی

6-

نرم افزار: معرفی بیش از 200 نرم افزار و سی دی که در 10 بخش طبقه بندي شده است.


7- مشاوره تلفني: در اين بخش فرق بين سه مفهوم راهنمايي، مشاوره و روان درماني بيان شده و مرزها، امتيازات، محدوديت‌ها ، هزينه هاو... مشاوره تلفني را نشان داده شده است.از نکات جالب توجه اين بخش معرفی مراکز مشاوره تلفنی کشورهمراه با تلفن و توضیحات کامل مي باشد.

8 - معرفي مراکز پاسخگو و توليدات رايگان : در اين بخش به معرفي مرکز ملي پاسخگويي و ساير مراکز پاسخگويي معتبر در زمينه مسائل ديني و ... به همراه ارائه نرم افزارها و توليدات رايگان پرداخته شده است.

در پايان با توجه به اينکه هيچ اثر نرم افزاري خالي از نقص و اشتباهات نيست خواهشمنديم با ارائه نظرات ارزشمند خود ما را در هرچه بهتر ساختن اين گونه توليدات همراهي بفرماييد.
همچنين
جهت حمايت از زحمات همه کساني که خالصانه وقت و انرژي خود را صرف هدايت افکار عمومي و رسيدن به زندگي سالم در ذيل آموزه هاي ديني و اعتقادي مي نمايند ، در انتشار اين نرم افزار سهيم باشيد.

پل ارتباطي :
nashriat@askdin.com




تذکرات مهم
1- نرم افزار را بعد از دانلود از حالت فشرده خارج کنید.
2-صوت نرم افزار را بعد از دانلود در کنار نرم افزار قرار دهید(هر دو را در یک پوشه قرار دهید).


اگر مايل بوديد در نظر سنجي بالاي اين تاپيک مشارکت بفرماييد
در اين نظر سنجي امکان انتخاب چند گزينه باهم وجود دارد




فایل: