تجارت

دانلود فیلم از اینترنت و فروش

سلام یه سوالی داشتم: حکم گرفتن ویدیو آموزشی و یا دینی رایگان از روی یوتیوب یعنی دانلود کردن اون و رایت روی سی دی و فروش اون توی بازار چیه؟ ربا محسوب میشه یا حلاله؟ البته واسه دانلود' سی دی و بعضی چیزی دیگری پول خرج میشه یعنی اینطور نیستش که بدون پول دانلود کنم و بفروش برسانم.. ممنون میشم رهنمایی کنین...

معنای تجارت در احادیث

سلام منظور از معنای تجارت در احادیث چه شغل هایی است؟ آیا کارهای فنی هم محسوب می شود؟

احادیثی در زمینه بازاریابی و فروش

با سلام به همه ی اعضای گرامی
اگه در زمینه بازاریابی و فروشندگی احادیث و روایاتی سراغ دارید ممنون میشم در پاسخ ها ذکر کنید.

حکم فقهی عوارض 100 - 70 درصدی گمرکی با توجه به منابع اصیل اسلامی

سلام

همونطوری که می دونید، گمرک ایران به نیت حمایت از تولید داخلی، از کالاهای ورودی همچون خودرو در حدود 70- 100 درصد قیمتشون عوارض می گیره که موجب می شه کالاهایی نظیر خودرو یا هر وسیله دیگری که وارد ایران می شند، قیمتشون حدودا دو برابر بشه!
با توجه به اینکه ما دینمون اسلام شیعی هست و کشورمون هم نام کشور اسلامی - شیعی امام زمانی (عج) رو یدک می کشه و با توجه به اینکه می دونیم بزرگان دین ما همچون پیامبر اکرم (ص) و امام علی (ع) بینهایت روی مال و اموال و پول خود و بیت المال مسلمین حساس بودند تا ذره ای ظلم و ستم به کسی نشه، سوالم من این هست که:
آیا این عوارض گمرکی واردات اجناس حکم و فتوای شرعی داره یا چون اینجا هم مصلحت و شرایط ایجاب می کنه، دولت ها هم از این راه هم کسب درآمد کنند؟
اگر قانونی شرعی و وفقهی وجود داره آیا این قوانین میزان 70 درصد رو مجاز می دونه؟

با تشکر...

خمس سرمایه مربوط به تجارت

انجمن: 

سلام دوستان!
هزینه ای که جهت خرید اجناس برای مغازه صرف میشه و اجناسی که در زمان سال خمسی در مغازه موجود هست و هنوز فروخته نشده آیا متعلق خمس هست؟؟؟؟؟
هزینه ای که جهت دکور صرف شده و در حال استفاده است چطور؟؟؟؟

بنده مقلد حضرت آیت الله العظمی سیستانی هستم اما نظر سایر فقها رو هم در این مورد میخوام!

استفاده یک طرفه از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی و بالا بردن رتبه و ترافیک سایت

به نام خدا
با سلام
مقدمتاً باید عرض کنم که بنده به عنوان کسی که سالهاست به صورت نیمه حرفه ای در فضای مجازی حضور دارم و عمده تحصیلات و منابع درآمدم از تکنولوژی های رایانه ای و وب می باشد، بسیاری از شبکه های اجتماعی (داخلی و خارجی) و مخصوصاً سایت فیس بوک را از جهت اتلاف وقت و اثرات سوء روانی و اجتماعی مضر می دانم. اما از طرفی با توجه به اینکه این وبسایت ها می توانند به عنوان ابزارهایی جهت توسعه کسب و کار و همچنین گسترش و پراکندن محتواهای سالم مورد استفاده قرار گیرند و همچنین با توجه به تأثیر آنها در بهبود رتبه وبسایت ها در موتورهای جستجو، می خواستم بدانم حکم شرعی بهره برداری از این شبکه ها با لحاظ موارد زیر چیست؟

  • هیچ لینکی از وبسایت مربوط به کسب و کار ما به این شبکه ها اشاره نکند و به طور کلی هیچ تبلیغی برای این سایت ها از این طریق انجام نگیرد.
  • از طریق پروفایل کسب و کار ما در این سایت ها کاربران آن سایت ها مطالب مورد نظر ما را مشاهده کرده و به وبسایت ما هدایت شوند.